Arama sonuçları: *

1. F

Yardım edin sinir oldum

arkadaşlar böyle kaldı acayip ayar oldum bileneniz yaşadığınız oldumu lütfen ya
  2. F

Burası neden gözükmüyor?

naptım ettim herşeyi denedim şu kısım hala açılmıyor neden arkadaşlar yardım edin
  3. F

Anakarta usb bluetooth öneri

5.3 alsam çalışırmı
  4. F

Anakarta usb bluetooth öneri

arkadaşlar öncellikle selamlar sizden bi öneri istiyorum anakartım h610M H buna usb bluetooth aparatı alacagım yani diyor bluetooth 5.3 yok 5.0 bu farkediyomu farkediyosa yazın
  5. F

Massaka protein tozu güvenilir mi?

merhaba arkadaşlar ben natural mutasion diye bir siteden protein tozu aldım nedir neyin nesidir günlerdir değil hatta haftalardır gelmedi tamamlandı diyor ama yok piyasada bilen deniyen varsa yazabilirmi wpden yazcaktım numaları yoktu direk silmişler yani
  6. F

Heavy raine verceğim para değermi?

hocam bu steam key olarakmı veriliyo
  7. F

Etkileyici oyun önerisi

bunun üzerine bi şans daha vereceğim hocam saolun
  8. F

Heavy raine verceğim para değermi?

arkadaşlar bildiğiniz gibi oyun steamde baya sağlam indirime girmiş hikayesi spoiler vermeden anlatabilirmisiniz acaba gerçekten muhteşem duruyor değermi fiyatına
  9. F

Etkileyici oyun önerisi

denemedim onada bakarım hocam teşekkürler 1754234176 silent hill 2 daha cazip geldi bana ona bakacağım
  10. F

Etkileyici oyun önerisi

resident evil 7 bitirdim sonu gerçekten felaket derecede kötü hocam To the moon bakacagım önerin için teşekkürler
  11. F

Etkileyici oyun önerisi

valla hocam baya ucuzdu epicde açıkcası beni hiç sarmadı ben daha çok gerçek hayata dayalı geçmişte kötü olaylar olmuş ve intikamı vb için uğraştıgımız oyun istiyorum
  12. F

Etkileyici oyun önerisi

çoğuna bakmıştım açıkcası oyunun kalitesi çokta önemli değil life is strange tarzında olsa bana yeterli etkileyici olsun yeter
  13. F

Etkileyici oyun önerisi

arkadaşlar selam şöyle hikayesi baya sağlam sizide etkileyen oyun varsa yazabilirmisiniz mesela örnek vereyim geçmişte çocugu öldürülmüş onun intikamını almaya çalışıyo tarzında yada hikayenin sonu kötü biten tarzı oyun önerebilir misiniz? baya üzecek ağlatıcak tarzda
  14. F

Life is Strange Benzer

Selamlar ben bugun life is strange bitirdim ve şöyle beni baya etkiledi direk konuya girim Yani bitrk seçim tabanlı değilde birazcık life is strange benzeyen oyunlar varmı bilen arkadaşlar yazabilirmi
  15. F

Jak ayırıcının kalitesizligimi

benim bi kulaklıgım var jbl quantum 100 die onun mikrofonu çalışmamıştı jak ayırıcı felanda aldım olmadı neden olabilir jak ayırıcının kalitesizliğinden felanmı ses kartıda var anakartta mikrofon alcam çalışırmı
  16. F

Mikrofon alcam ses kartı lazımmı

hocam benim bi kulaklıgım var jbl quantum 100 die onun mikrofonu çalışmamıştı jak ayırıcı felanda aldım olmadı neden olabilir jak ayırıcının kalitesizliğinden felanmı
  17. F

yeni farkettim hocam kusura bakma h610m h dd5
  18. F

dalgamı geçiyonuz hocam ses kartı
  19. F

merhaba arkadaşlar ben havit markalı bir mikrofon alacagım şimdi pc alalıda çok olmadı yani 1 yıl olmadı nerdeyse ses kartı gibi bişey ben takmadım nerden aldın pcyi diyosanız itopyadan onu geçtim şimdi ben mikrofon aldıgımda ses kartı isticekmi ben hiç anlamam böyle mikrofon işlerinden havit...
  20. F

Mikrofonlu kulaklık mikrofonu çalışmıyo

arkadaşlar selam ben bi 3 4 ay öncesinden jbl quantum 100 almıştım mikrofonu için jak ayırıcı söylendi bugun geldi bilgisayara doğru bi şekilde taktım amma mikrofon çalışmıyor sıkıntısı nedir jak ayırıcımı hatalı bilgisi olan varsa yazabilirmi
Geri