Arama sonuçları: *

1. U

🔥İndirim Şekersiz Fındık Ezmesi 161₺💙

hocam ürünün direk linkini atar mısınız?
  2. U

HRKGAME İNDİRİMLERİ!!!

Evet güvenilir ama keşke yeni konu açsaydınız. Ben de indirim var zannettim.
  3. U

🔥İndirim Galax RTX 4080 Super ST 1-Click OC 41.949,13 T

Ne açıdan sağlıklı olur. RGB açısından mı? Eğer fark sadece RGB ise gereksiz yere 1000 TL vermek mantıksız tabi meraklısı yoksa. Ben aralarında aydınlatmadan başka fark olduğunu sanmıyorum.
  4. U

🔥İndirim RAYBAN POLARIZE GOZLUK 2577 TL(YENIDEN INDIRIMDE)pesin fiyatina 3taksit

Valla bilmiyorum hocam. Benim yüzüm küçük olduğu için tam oturdu. Büyük olumcada benim gibi kişilerin yüzünde sırıtıyor ama dediğiniz gibi beden seçeneği olsa belki daha fazla iş yapardı. Belki bu yüzden uygun fiyata satıyorlardır. Pek alıcısı olmadığı için.
  5. U

🔥İndirim RAYBAN POLARIZE GOZLUK 2577 TL(YENIDEN INDIRIMDE)pesin fiyatina 3taksit

Aynen öyle, zaten çoğu kişinin kafasındaki soruları ben optikçilerle konuştum. En önemli soru olarak sizde 4 k civarındayken neden bu firma bu fiyata veriyor diye sordum. Adam çakma iade et demek yerine orijinal ürün, toplu şekilde stok yapmıştır şimdi eritiyordur dedi en basit açıklama olarak...
  6. U

Anlamadım hocam. Ne istiyorlar anlamadım. 3,5- 4 k fiyat yazmaları lazım aslında sorgulamamaları için. Trendyol hata yapmış 2,5 k fiyat çekmekle. Adamlar ucuza veriyor diye çakma diyorlar. İlla kazıklayacaksın ki sorgulamayacaklar.
  7. U

Ürün dün elime ulaştı. 3 tane optikçiye de gösterdim bir tanesi çakma demedi. Nereden aldın, çok uygun almışsın dediler. 4-5 k civarında rakam söylediler bu gözlük için. Ayrıca luxottica orijinal demiş ürüne hâla sorguluyorsunuz çözemedim ben sizi.
  8. U

Content Warning Steam'de Bedava

Beleş oyun kaçırmayın. https://store.steampowered.com/app/2881650/Content_Warning/#Content-Warning
  9. U

Yardım *doluşun beyler eğlence var GÜNCELLENDİ* BRAWL STARS HESABI İLE İLGİLİ

Aynen öyle ilk benim yazdığım düşünce normalde gülünecek bir şey değil ama konu sahibi sağ olsun hoşuna gitmiş sanırsam gülmüş geçmiş. Tavrı pek hoş değil arkadaşın. Kendi kafasında biri yanlış anlamasın.
  10. U

Tamam tehtid konusunda haklısın ama ilk başta geri alma düşüncen çok yanlış. Eğer burda seni çoğu kişi destekleseydi belki geri alacaktın. Ben öyle düşündüm mesela. Ticaret bittiyse hayırlı olsun deyip geçersin.
  11. U

Anladım kardeşim ama sende beyin olmadığı için ünlemi sonradan koydun gibi. Yaptığım alıntıda ünlem koymamışsın çünkü. Kendini rezil etme istersen.
  12. U

Aferin kardeşim. Başka çalıp çırpan kişiler de yazsın. Forumda 2.el ürün al-sat yaparken kime güveneceğimizi bilelim en azından.
  13. U

Şimdi konu açılmış uzamış gitmiş. Herkes düşüncelerini fikirlerini söylemiş. Bende bir iki kelam etmek istiyorum. Öncelikle böyle bir konu açılmamış olması lazımdı. Bunu neden söylüyorum ona gelirsek, ticaret adam akıllı yapılır ve biter. Ticaret bittikten sonra bir ürüne veya ne satıp...
  14. U

Ürün optikçilere dert oldu. Gerçek fiyatı belli olduğu için yediremediler galiba. Milleti kazıkladığınız yetmedi birde sahte diye iftira atıyorlar. Şu yüzsüzlüğü bırakalım lütfen. Sahte olduğunu ispatla amenna ama böyle boş boş konuşma devam etme lütfen optikçi güzeli. Bak arkadaşın birisi...
  15. U

2647 TL civarına düştü ürün. Kuponun bir önemi kalmadı sayılır. Almak isteyenler için iyi bir fırsat.
  16. U

Logitech G29 Aldım İptal Etmeli miyim?

Knk bu burada pek sorulacak bir şey değil bence. Ürün güzel aynısını bende aldım. Eğer araba oyunlarını seviyorsan, sürekli oynuyorsan sıkmaz. Eğer arada sırada nadir araba oyunları oynuyorum diyorsan doğal olarak sıkması normal. Zaten az oynucam dersin kurmaya kaldırmaya üşenirsin.
  17. U

Kalıcı Ücretsiz Bus Simulator 21 Prime Gaming

Verildi oyun kapın.
  18. U

Ryzen 9 7900X3D Yeterli mi

7900x3d ile nasıl bir darboğaz yaşabilirsin ki acaba. Zaten en üst segment olan modellerden birisi. Daha ne takabilirsin.
Geri