Arama sonuçları: *

1. O

İPhone 13 ten hangi iPhone a geçmek mantıklı?

İmkan varsa 17 yoksa 15-16 PM SADECE P model aktif kullanımda 1 gün çıkarmıyor bende 15p kuzenim de 16p var PM almadık diye pişmanız hafıza olarak da min 256 size yeter diye düşünüyorum 1774149529 Hatta imkanın varsa bi s25-26 ultra denemeni isterim daha iyi yorumu çok duydum çevremde
  2. O

Hangi marka daha iyi hizmet veriyor

fiber getirmek istiyorum beykoza nasıl yapabilirim kaç milyon tl tutar ?
  3. O

hepsi sorunlu bu mantıkta pc için superbox nasıl 350gb 1000 tl
  4. O

aktif olarak Superonline kullanıyorum ve gına geldi bölgedeki teknik servis elemanı ile arkadaş oldum sürekli kesilme ve ms fazla oluyor. İSTANBUL BEYKOZ da oturmama rağmen VDSL bölgesindeyim fiber hala gelmedi alt katta kuzen Vodafone kullanıyor 3.kişi girince hızı baya yavaşlıyor bu imkan...
  5. O

Bu piyasada Altın alınır mı?

baba arsa alcan ozmn basfbhdsabh
  6. O

Bu piyasada Altın alınır mı?

Babam gümüş 11 tl iken kenara atmaya başladı 4 kilo gümüşümüz var 129 gördü bu hafta 1 kiloya yakında altın var şuan daha arz talep gören bir şey varsa gümüş denebilir lakin gümüş şeytan oynudur ani düşüşleri olur yani kısa sürede kar amacı düşünmemen lazım bunların yanı dışında Paladyum ve...
  7. O

Super online discord açılmıyor

8,8,8,8 8,8,4,4 yap
  8. O

Super online discord açılmıyor

BEN SUPEROE kullanıyom bunu yaptım oldu
  9. O

EKİPMAN ÖNERİSİ

bu ürünleri kullanan hiç yok mu
  10. O

EKİPMAN ÖNERİSİ

bu ürünler alınır mı ? kulaklık hyperx cloud 3 S wierless daha mı mantıklı ?+ klavye içinde bu mu ? https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-ii-96-nx-snow-switch-turkce-rgb-kablosuz-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u25734
  11. O

Çözüldü✓ Evinde RJ45 PENSE OLAN Varmı

Herkese iyi akşamlar modem yer değişikliği yaparak wi-fi internet kablosunun başı koptu kablo sağlam yeni başlık da aldım ama rj45 pense olmadan olmaz diyorlar Superonline aradım 600 TL fiyat verdiler elektrikçiler 500 TL dedi çevremde elinde sahip olan biri de yok İstanbul Beykoz'da satan yer...
  12. O

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Fenerbahçeli arkadaşlar için yeni sezon Çubuklu forma 2400 TL ye geliyor almak isteyen düşünsün sepette otomatik 200 TL lik kupon var satıcı içinde minimum 3000 e 250 kupon var https://ty.gl/b1gjcxnv8lydh
  13. O

https://ty.gl/my9dd0fq7uqrq
  14. O

@hck_ teşekkürler bu arada inş ürünler gelir
  15. O

abiii banka güvenlik politikası yüzünden kredi karttan para atamıyorum garanti veya yapı kredi oluyor mu migros pay için
  16. O

money pay a üye olurken vpn e gerek varmı ?
  17. O

EKİPMAN ÖNERİSİ

bilen varmı ?
Geri