Arama sonuçları: *

1. araskaraors17

internet sorunu için nasıl bir şey almam gerekiyor tavsiye

merhabalar evimdeki modem salonda bilgisayarım ise odamda hiçbir şekilde ethernet kablosuna bağlayamıyorum yetişmiyor ve internetim çok yavaş bir biçime geliyor bunun için bir alet edevat sinyal yayıcı interneti güçlendirecek bir şey varsa önerir misiniz?
  2. araskaraors17

bilgisayarım oyun yayını açmak için nasıl ?

4mb/s falan 1714055820 knk herkes aynısını dedi valla :D ama 80plus ben bir şey olacagını pek sanmıyo" 1714055872 sağol tavsiyelerin için :D
  3. araskaraors17

bilgisayarım oyun yayını açmak için nasıl ?

twichde yüksek performans oyun yayınları açmak istiyorum valorant gta rp sim oyunları ve rdr2 forza5 gibi oyunlar oynamak istiyorum yayında sizce sistemim bunun için yeterlimi DONANIM BİLGİLERİ FOTOĞRAFTA
  4. araskaraors17

Yardım bilgisayarımı en hızlı nasıl satabilirim seri tavsiye

hepsini yaptım 1713728727 deniyecem 1713728748 güzel fikir deniycem
  5. araskaraors17

teşekkürler dolapta ilana koydum ve 38500 yazdım
  6. araskaraors17

arkadaşlar ailevi bir sağlık masrafımız var 1.5 ay önce aldığım sistemimi acil bir biçimde 1 hafta içerisinde satmam gerekli yardım lazım sistem bilgilerini fotografta veriyorum bilgisayarda hiçbir sıkıntı yok üstünde toz dahi yok garanti ve faturaları var. bilgisayarı 42.300e aldım en düşük...
  7. araskaraors17

Microsoft store indirmem yarıda kalan oyunu silemiyorum

merhabalar dün akşam xbox pass ile microsoft stordan forza horizon 5 yüklemeye başladım ama daha demin yanlışlıkla microsoft store penceresini kapattım geri girdiğimde indirmeye devam edemedim fakat c diskine baktığımda 143gb yer kaplamış bir şekilde sanki oyun yüklenmiş gibiydi fakat oyundan...
  8. araskaraors17

bilgisayar ses seviyesi yükseltecek uygulama lazım önerileriniz nelerdir ?

bilgisayaar ses seviyesi kulaklığı taktığımda yeterli gelmiyor ana ses seviyesini yükseltecek uygulamalar varsa isimlerini söylermisiniz ?
  9. araskaraors17

Ryzen 5 5500 DEN Ryzen 5 5600 E GEÇMELİ MİYİM ?

bence r5 7600g geç
  10. araskaraors17

Çözüldü✓ RTX 3060 Tİ mi yoksa RTX 4060 mı?

teknoloji bakımından 4060 dlss3 vs yeni teknolojileri var ama dersenki performans ozaman 3060ti fakat 4060ta dlss3 olan oyunlarda performansta ağlatır ben senin yerinde olsam 4060 alırım.
  11. araskaraors17

Sıvı soğutucu 3k altında

cooler master ml serisi süper bende ml120 kullanıcısıyım gayet güzel ve kaliteli çok iyisoğutuyor bende r5 7600x var en ağır oyunlarımda 70 dereceyi geçmiyor fiyatı 2400tl fakat dersen çift fanlısını istiyoum ml240 al ikisininde linkini bırakıyorum sana ama benim işlemcim seninkinden daha ağır...
  12. araskaraors17

Kulaklıktan Az Ses Geliyor

yeni bir hazır sistem aldım fakat kulaklığımdan az ses geliyor şuan evde deilim ses sürücüsünden kaynaklandığını düşünüyorum eve gidince ses sürücüsü yükleyeceğim bilgisayarda hiç bir sürücü indirili deil
  13. araskaraors17

bilgisayar kulaklıgından az ses geliyor

yeni bir hazır sistem aldım fakat kulaklığımdan az ses geliyor şuan evde deilim ses sürücüsünden kaynaklandığını düşünüyorum eve gidince ses sürücüsü yükleyeceğim bilgisayarda hiç bir sürücü indirili deil
  14. araskaraors17

!!!!!ACİL YARDIM!!!!!

harici harddiskimi bilgisayarıma bağladığım zaman wifi bağlantım kopuyor çözğmü nedir
  15. araskaraors17

HDD takınca wifi bağlantım kopuyor

harici harddiskimi bilgisayarıma bağladığım zaman wifi bağlantım kopuyor çözğmü nedir
  16. araskaraors17

harici disk sorunu acil yardım!!!!!!!

harici harddiskim disk yönetiminde gözüküyor fakat dosya>cihazlar ve sürücülerde gözükmüyor içine oyun kurmam gerekiyor acil yardım FOTOLAR AŞAGIDA
  17. araskaraors17

ANAKART DRİVER NASIL YÜKLENİR

ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN BİLADER ÇOK SAGOL OLDU VALLAHA :D
  18. araskaraors17

nasıl oluyor ekran gelmiyor cpu ve dram kırmızı olu
  19. araskaraors17

knk biostan ram mhz yükselttim exit and save bastım pc çalışıyor ama ekran yok 1708782380 bilgisayarın kasa düğmesinden kapatıp açmama ragmen aekran yokk
Geri