Arama sonuçları: *

1. I

İ5 + RX 7600 Düşük FPS Sorunu?

Bu videoda RX 7600 yerine 4060 var RX 7600'lüsü yok ancak hem bu videoda minimum 200FPS ortalama alması hem de bizzat benim i3 + 4060 ile minmum 200FPS alıyor olmam ama arkadaşımın i5 + RX 7600 ile 160-170FPS avrage alması normal olmamalı.
  2. I

İ5 + RX 7600 Düşük FPS Sorunu?

https://www.itopya.com/phoenix-7600-v2-intel-core-i5-12400f-asus-radeon-rx-7600-dual-v2-oc-edition-8gb-16gb-ddr4-50_h29031 Bu sistemi arkadaşıma önerdim. Normalde LoL'de 200FPS'in altına hiçbir türlü düşmemesi gerekiyor (en yüksek ayarlarda) ancak düşüyor. RAM'lerini 3200MHz'de çalıştırıyoruz...
  3. I

5000-6000TL Wraith mouse önerisi

Merhaba Wraith üzerinden satılan 5500TL ve civarında alınabilecek en iyi mouse nedir ne önerirsiniz? Önceki Mouse'um wl Beast X 4K'dı. Kronik olmasının dışında memnundum diyebilirim.
  4. I

Fiyat Performans Klavye Önerisi

alıntı için teşekkür ederim ama W75 yada Akko MonsGeek FUN60 pro alacağım gibi
  5. I

Wraith W75 mi Akko Monsgeek FUN60 mu?

Wraith W75 ve Akko Monsgeek FUN60 arasında kaldım. Sizce ne alınır? W75'e çıkmaya değer mi?
  6. I

Fiyat Performans Klavye Önerisi

Arkadaşlar bütçe olarak maksimum 3K gibi bir bütçe belirledim ancak çok az daha üstüne çıkmaya da okey olabilirim. Bu bütçelere alınabilecek en iyi klavye nedir? Şahsen şu klavye hoşuma gitti ve sipariş ettim ama derseniz ki şu çok iyi filan onu alabilirim...
  7. I

Elektrikli Süpürge Önerisi

Arkadaşlar torbasız fiyat performans bir elektrik süpürgesi arıyorum ne önerirsiniz? Kendim bunu buldum: https://www.amazon.com.tr/dp/B0764K...33&creativeASIN=B0764KRMY3&linkCode=asn&psc=1 Bütçem 5-6 bin TL.
  8. I

Fiyat performans monitör önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPVL89G9?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_A71FTKXXGBGAT169M8BZ&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_A71FTKXXGBGAT169M8BZ&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_A71FTKXXGBGAT169M8BZ Şu anda bu üründe karar kıldık gibi umarım iyi bir tercihdir. Ek olarak bütçe konusunda biraz esneklik göstermeyi göze...
  9. I

Öneriniz için teşekkürler hocam. Ben de tam aynı monitörü bulmuştum. Muadil özelliklerdeki markaların monitörlerinden çok daha iyi özelliklere sahip üstelik Amazon kendisi satıyor. Türkiye'de tek satan yer şuanlık burası. Acaba yeni geldiği için mi fiyatı bu kadar uygun? Ek olarak sizin Philips...
  10. I

Bir bakarsan sevinirim. Ben şuanda şu modeli bulabildim ekran parlaklık eşiğinin 250cd olması hoşuma gitmedi ama onun haricinde iyi bir monitöre benziyor...
  11. I

180HZ olması biraz gereksiz kalmaz mı? Rekabetçi vb. oyun oynama amaçlı bir monitördense 60/75HZ 2K bir monitöre benzer bir fiyat vermek daha mantıklı değil mi? Ek olarak şu monitör ile önerdiğiniz monitörün ne gibi farkları var...
  12. I

Evet
  13. I

Merhaba arkadaşlar, YouTube için içerik üreten, kurgu programlarında zaman geçiren ve hikaye odaklı oyunlar oynayan bir arkadaşım benden monitör tavsiyesi istedi. Güncel olarak 4000-5000TL civarında alınabilecek en mantıklı monitör nedir? Panel tipi bakımından IPS olması ve monitörü satın...
  14. I

EA Play arkadaş ile Co-op oynanabilecek oyun önerisi

Arkadaşlar merhaba, Epic Games üzerinden aldığımız EA Play'de arkadaşımla birlikte oynayabileceğimiz oyun arıyoruz. Özellikle çok fazla yarış oyunu var, hangisini seçmemiz gerektiği konusunda kararsızız. Bir ton Need for Speed ve adını bilmediğimiz oyunlar... Onun haricinde A Way Out galiba EA...
  15. I

Ocaklı Fırın Önerisi

Arkadaşlar merhaba, hiçbir forum sitesinde bu konuya ilişkin güncel bir tavsiye yazısı görmedim ve size danışmak istedim. Ocaklı fırın alacağım ama tıpkı çamaşır makinesinde de olduğu gibi birbiriyle aynı fiyat ve özellikte birçok markanın ürünü var sizce hangisini alayım? Elimdeki tek veri...
  16. I

En Fazla 5000TL Bilgisayar Koltuğu

Merhaba arkadaşlar maksimum bütçem 5000TL. Görünüşü önemli değil rahat ve bana ileride kullanım açısından sorun çıkartmayacak bir şey arıyorum. Amazon üzerinden şöyle bir model buldum ama sizin de bir fikrinizi sorayım dedim. Bulduğum model: Amazon.com.tr
  17. I

Çamaşır Makinesi Önerisi

Şu şekilde öne çıkan 2 tane model var, 9kg ile 10kg arasında ne gibi farklar vardır ve Alicandanal.com'u daha önce duydunuz mu? 1729168328 Model veya Link olarak bir paylaşım yapma şansınız var mı?
  18. I

Çamaşır Makinesi Önerisi

Arkadaşlar merhaba, hiçbir forum sitesinde bu konuya ilişkin güncel bir tavsiye yazısı görmedim ve buradan sizlere danışmak istedim. 9 veya 10kg bir çamaşır makinesi almak istiyorum. Kendi bilgilerim ile A sınıfı olması ve bilindik bir marka olması önemli diye bir argümanım var ama çok da önemli...
  19. I

Windows 11 Kurulum Hatası

Teşekkür ederim... Sadece USB'yi çıkartmam lazımmış.
  20. I

PC HOCASI GOAT G4 SİSTEM LOL VE VALORANT'DA 200FPS ANCA ALIYOR!?

Arkadaşlar merhaba bugün PC hocası Goat V4 sistemini aldım. Sistemin içinde Zotac 4070 SUPER ekran kartı / İ5 14400F işlemci / 16GB DDR5 RAM / 1TB SSD var. sisteme 32.750TL verdim iyi hoş fiyat performans sistemde ben neden bu kadar güçlü ve pahalı sayılabilecek bir sistemle 360FPS alamıyorum...
Geri