Arama sonuçları: *

1. I34RTU

İşlemci soğutucu önerisi

Tamamdır hatırlatmanız için teşekkür ederim 1726783673 Kontrol ettim 16.5 👍👍
  2. I34RTU

İşlemci soğutucu önerisi

Bende tam bunu düşünüyordum
  3. I34RTU

İşlemci soğutucu önerisi

Merhabalar 7800x3D işlemcim için kule tipi soğutucu öneriniz var mı ?
  4. I34RTU

Amerikadan bilgisayar parçaları getirmek

Ram, işlemci ve ssd yi anakarta taktım ve anakartın kutusuna koydum, işlemci ram ve ssd nin kutuları başka valizde, toplam 3 parça varmış gibi duruyor anakart, GPU ve PSU. Ekran kartı 1 valizde diğer ikisi 1 valizde.
  5. I34RTU

Kutularından çıkartmadan koydum bir sorun olmaz umarım.
  6. I34RTU

Microcenterdan alacağım, sipariş konusunda kendimde alabilirim, eve siparişde verebilirim henüz bilmiyorum. Sana önerim eğer o dediğin 3 ünü alacaksan Microcenterdan bundle ları var, mesela ryzen 7800x3d 350 dolarken bundle ile 200 dolara geliyo yada anakart 200 den 175 e vs.
  7. I34RTU

İşlemciyi fansız çalıştırdım

Yok bozulmadı sadece endişelendim bir şey olur mu diye sorayım dedim, Amerika'dan aldım ülkeye döndüğümde bir problem olsun istemiyorum. Teşekkürler cevabın için. 1725034171 Evet kendini korumak için kapatıyor, teşekkür ederim cevabın için, soğutucu almadan daha açmam.
  8. I34RTU

İşlemciyi fansız çalıştırdım

İşlemcim 7800x3d, İşlemciyi bugün aldım ve sistemi test etmek için yani sadece biosu açmak için açtım. Soğutucum yok, bende biosta ısınmaz diye açtım ama dram hatası vermişti, onuda hallettim daha sonra ekranı gördüm, ama 4 5 sn sonra kapandı ben tekrar açtım açar açmaz yine kapandı bende...
  9. I34RTU

malwarebytes sürekli bildirim spamlıyor

Merhabalar, malwarebytes sürekli bildirim gönderiyor. kapat dememe rağmen 1 sn sonra tekrar geliyor. Ne kadar basarsam basayım gitmiyor. manage exclusions dediğimde ise hiç bir şey yok. file olarak system32 nin içinde olduğu için o dosyayı silmekte istemiyorum. ne yapmam gerek yardımcı olur...
  10. I34RTU

Amerikadan gelirken ekran kartı, ssd, psu, işlemci, anakart, ram ve sıvı soğutucu getireceğim. Gelirken hepsinden birer tane getiricem. Kutularından çıkarıp patpatlara sarıp mı getireyim yada süngere, yoksa direkt kutularıyla mı? Ek vergi gibi sorunlar olur mu? Gümrükte takılır mı? 3 kişiyiz...
  11. I34RTU

Amerikadan Bilgisayar Parçası getirmek

Ne yaptın parçaları getirirken bir sıkıntı çıktı mı?
  12. I34RTU

2k 240 hz monitör önerisi

Tamamdır teşekkürler
  13. I34RTU

Belirli bir bütçem yok diğerlerine göre daha uygun olursa daha iyi olur 1715168082 https://www.incehesap.com/msi-g274qpx-27-1ms-240hz-rapid-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-66563/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.10.4 Peki bu nasıl asusa kıyasla Asusu da...
  14. I34RTU

2k 240 hz ips 27 inch 1ms monitör önerebilir misiniz, markası bilindik olursa daha mutlu olurum.
  15. I34RTU

X670, x670p, x670e farkları nedir?

Rami 6400 alacağım sence hangisini almam daha sağlıklı olur atx olarak
  16. I34RTU

X670, x670p, x670e farkları nedir?

Merhaba arkadaşlar, ben işlemci olarak 7800x 3d alacağım ekran kartı olarak ise 4070ti süper. Anakart olarak x670 almayı düşünüyorum. İlk sorum sizce bu sistem için iyi mi?, bu anakartı araştırınca farklı modelleri çıktı karşıma, ikinci sorumda bu, bu modeller arasındaki var nedir ?
  17. I34RTU

Öneri Amazon'dan 300TL'ye Ne Alınır?

Demek ki bana da öyle oldu, kb millet bende herkese sandım bi umutlandırdım yaw, yeniyim buralarda
  18. I34RTU

uygulamaya girince bende gözüküyordu , uygulaya bastım uygulandı diyip kayboldu şu anda sepete eklememi istiyor. Linki nereden bulacağımı bilemiyorum
  19. I34RTU

Arkadaşlar bu indirim iyi güzel fakat ne alacağım konusunda bir fikrim yok. Siz bu indirimde neler alıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim bi fikir olur. Hem başka kişiler içinde fikir olabilir.
Geri