Arama sonuçları: *

1. A

RX570 sistem kasmaya ve donmaya başladı

1774458795 Sağ olun hocam sürünüyoruz işte :D
  2. A

bu ekran mı hocam
  3. A

Geçen yine aynısı olmuştu ekran kartının driver ı silinmiştir belki dedim baktım, harbiden de öyle olmuştu. Kurdum tekrardan, bu güne kadar sorunsuz oynadım. Bugün Deceit 2'ye girdim. Oyunu normalde rahatlıkla oynuyordum ama bugün oyunda acayip düşük FPS, ara sıra ses takılmaları ve input lag...
  4. A

Termal macun önerisi

Masaüstü pc için termal macun alacağım ne almalıyım öneriniz var mı? birde 10g macun alsam atıyorum 2g kullandım geriye kalan macunu atsam bir köşeye seneye kullanmak için kuruma veya sertleşme gibi bir durum oluyor mu?
  5. A

Öğrenim amaçlı tablet önerisi

Eğitim amaçlı tablet alacağım, fazla bilgim olmadığından buraya yazayım dedim. Taşınabilirliği kolay olsun, genel amacım öğrenim amaçlı kullanmak ama film de izliyorum, nadir olarak da oyun oynuyorum. Bütçem 20.000 TL. Bu fiyata hangi tablet alınmalı, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  6. A

500gb sata ssd önerisi

ana kartımda m2 soketi yok sadece 1tb HDD var 1752313946 hocam kıoxıa kaç sene götürür 1500 lirayı 500GB sdd ye vereceğime 1tb a 2000 lira vermek daha mantıklı geldı ama ömrü azsa direkt samsung alıp geçeğim ömrü sizin kullanımınıza bağlı diyorasanız sistemi sdd ye kurup çoğu oyunu ssd ye...
  7. A

500gb sata ssd önerisi

SATA SSD alacağım, en az 500 GB depolama alanı olması gerekiyor ve bütçem 1500 TL. Birkaç model buldum fakat bilgim olmadığından güvenemiyorum, yardım edebilecek var mı? Bulduğum modeller: Crucial MX500 (şu an stokta yok) Western Digital Blue SA510 (500 GB, 1500 TL) MSI Spatium S270 (480 GB...
  8. A

1500 TL red switch önerisi

1500 TL bütçe ile red switch klavye arıyorum mu iki model arasında kaldım https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-hp-omen-encoder-6yw76aa-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,860325253.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAuNGuBhAkEiwAGId4asV8PaHGDgXCagxM7mIu9o_2DeMlUBSvERNg4aAF_M6K1UFufr_aXxoC1isQAvD_BwE...
Geri