Arama sonuçları: *

1. H

Fc25 cd kutusu içindeki kod

Elimde Cd olarak FC25 var içindeki kodu girince tam olarak ne oluyor? Sadece ps5 içinmi dijital olucak yoksa şuan dijital olarak ps4 üme yükleyebilecekmiyim?
  2. H

Apple Airpods Pro 2 vs Huawei Freebuds pro 4

Merhabalar başlıkta gördüğünüz gibi iki kulaklık arasındayım. Fiyat aralıkları farklı ama apple olduğu için doğal karşılıyorum. Ses yüksekliği ve kalitesi önceliğim. İkisi dışında max 11.500 tl ye kadar başka tavsiyede alabilirim.
  3. H

Acil yardım SMOK GPRİV 4 VS VAPORESSO LUXE 2

NARGİLE İÇİM YAPİYORUM , AROMA VE BUHAR PERFORMANSI ÖNEMLI BENIM İÇİN ORJINAL ATOLARI ILE KULLANICAM ACIL YARDIM HANGISINI ALMALIYIM?
  4. H

Kablosuz ekipmanlar ne kadar şarj edilmeli?

Arkadaşlar 2 haftadır yeni kablosuz mouse ve kulaklığım var . İkisininde sarji 50 60 diyelim , bi süre mola vermek için pcden kalkıyorum o sırada şarj olsunlar diye takıyorum %100 olduklarında çıkarıyorum. 50 de felan takip full olduğunda çıkarmam zararlımıdır , doğrusu nasıl olmalı?
  5. H

3000TL ye kadar kablosuz mouse tavsiyesi alabilirmiyim

V2 pro düşünüyorum aslında
  6. H

3000TL ye kadar kablosuz mouse tavsiyesi alabilirmiyim

3000tl ye kadar mouse önerebilir misiniz?
  7. H

SteelSeries Arctis 7+ vs Razer Barracuda X

SteelSeries Arctis 7+ vs Razer Barracuda X TERCİHİNİZ HANGİSİNDEN YANA OLURDU?
  8. H

Razer Barracuda X Kulaklığımın Dongle Bozuldu

Hocam ne kadar sürede bozdunuz kronikmi ? Bende yeni aldım barracuda x
  9. H

Razer Barracuda X , kulaklığı yeni aldım driveri varmı bunun bulamıyorum?

Hocam ses olarak güzel bi sorun yok , mic ayarı felan için çok az kalıyor sesi. Birde sizce g733 ile değiştirmelimiyim? 1708727369 Yeni versiyon hocam 2 gün once vatandan aldım
  10. H

Razer Barracuda X - Logitech G733 hangisini tercih etmeliyim?

Arkadaşlar genel olarak seçim yapmak gerekirse hangisi daha manktıklı.
  11. H

Geri