Arama sonuçları: *

1. ÇEKİÇ HAMZA

Bedelli askerlik yerleri açıklandı !!

Ne zaman yaptın hocam
  2. ÇEKİÇ HAMZA

Öylede demeseydin kanka :D
  3. ÇEKİÇ HAMZA

Erzincan 59. topçu eğitim tugay komutanlığı :D DİPNOT: Size nereler çıktı ?
  4. ÇEKİÇ HAMZA

Temudan monitör standı

gelince konuyu hortlatırmısın bende düşünüyorum.
  5. ÇEKİÇ HAMZA

Bu bağımlılıktan kurtulamıyorum

Evet hocam neden sordunuz
  6. ÇEKİÇ HAMZA

Aylık 10k buna bütçe ayırabilecek delikanlı varmı kanka ahdhbasdasj
  7. ÇEKİÇ HAMZA

ahashhasdhsahd devam zaten hocam cüzdan elverdikçe.
  8. ÇEKİÇ HAMZA

Markalar belli başlı ürünleri üretip bir daha aynı ürünü üretmiyorlar. Supra gibi düşünebilirsin zaman geçtikçe koleksiyon değeri artıyor. Benim ilk görseldeki 5'li setleri bir daha aynı setin üretileceğini sanmıyorum ve ilerde koleksiyon değeri kazanacağını biliyorum sergileme şekli açısından...
  9. ÇEKİÇ HAMZA

Daha atmadığım bir çok görsel var şu anda yaklaşık 230 küsür regular- uzun kartonet açık araç var tanesi ortalama 120 tl'den hesaplasan 30k. Premium modeller ve fast&fruious setleri sayarsak onun zaten tanesi karaborsada 700-900 arası f&f Setini 3200e almıştım. İlk görseldeki 5li setlerin tanesi...
  10. ÇEKİÇ HAMZA

ciddiysen 320 olur
  11. ÇEKİÇ HAMZA

hocam kayseride vosvostoys var oradan aldım 1736762804 Cebindeki son parayı verince öyle düşünüyosun kanka
  12. ÇEKİÇ HAMZA

Cüzdanım ve benim dayanacak takatimiz kalmadı
  13. ÇEKİÇ HAMZA

Dostlar yardim edin evde rahat 100klık hotwheels koleksiyonum oldu bu işin ucu bucağı yok nası durduracağım kendimi
  14. ÇEKİÇ HAMZA

Ps4 fat kablosuz kol bağlama yok mu ?

evde kardeşimde 4 pro var psyi açtığımızda kolları açtığımızda kabloya bağlamadan psyi kullanabiliyoruz ama bende ps4 fat var kabloyu kola bağlamadan ps ile kolu bağlayamıyorum bu ps4 pro özelliğimi ?
  15. ÇEKİÇ HAMZA

Yurt dışı iphone nasıl açarım

Hala açılmadı deliricem günü gelince tüm türkiyedeki telefonları tak diye kapatıyorlar açarken niye böyle kıvrandırıyorlar.
  16. ÇEKİÇ HAMZA

Ofiste 3 kişininki açıldı biri xiaomu biri iphone 12 benimki 15 hala acılmadı sıraylamı acıyorlar asjhadhadjasd
  17. ÇEKİÇ HAMZA

2 ocak oldu telefon hala açılmadı. Sim kartını takıp icloud bağladığım iphone 7'min ve benim dayanacak takatimiz kalmadı. 1-7 gün içerisinde hepsi açılır, bazıları 2-3 gün önce açılmış diyorlar şans işiymiş. Bazılarıda BTK'yı arayıp konuş falan diyor, İphone 7'im son zamanlarını yaşıyor bunu...
  18. ÇEKİÇ HAMZA

Playstation plus fifa hakkında

peki şuan deluxe almak mantıklımı hangi oyunları ekleyebilirim kütüphaneye. Birde gelecek dönemde ücretsiz verilecek oyunları nereden takip edebilirim. 1734949261 Şu anda ea play ücretsiz diyor fc24 ea play alsam kütüphaneye kalıcı ekleyebilirmiyim.
  19. ÇEKİÇ HAMZA

dostum alabilir miyim diye soruyorum zaten.
  20. ÇEKİÇ HAMZA

24ü şuan alabiliyormuyum bedava ona göre ps deluxe alacağım
Top Bottom