Arama sonuçları: *

1. D

Laptop mux switch bitlocker

beyler yeni bir laptop aldim laptop ta mux switch var yani gucun ekran kartindan mi alinmasi islemciden mi alinmasi istedigini seciyorsun gibi bir sey yanlis bilmiyor isem mux switch i degisirken bitlocker die mavi ekran veriyor her defasinda bunun onune nasil gecerim
  2. D

Boy Uzatma Yöntemleri Nelerdir?

***** misin olm sen boy her sey mi bole sacma sapan seyler icin aglama ben 18 yasindayim 174 ya varim ya yokum yasitlarim 185,190 bir kere de oturup aglamadim ki sole de bir sey var daha cok gecsin uzarsin erken yat spor yap yeter dedigim gibi velevki olmadi oturup ta aglama olm iyi misin
  3. D

Oyuncu laptop pil suresi

merhabalar kisa sure once 4080 ekran kartli i9 14900hx islemcili bir msi laptop aldim ancak sarji cok cabuk bitiyor. simdi diyeceksiniz ki kardesim ekran karti su gibi enerji tuketiyor islemci su gibi enerji tuketiyor ne bekliyon :D bunlarin bende farkindayim ancak yine de bildiginiz bir sey...
  4. D

Steam puani (yardim)(acil)

tesekkur ederim <3
  5. D

Steam puani (yardim)(acil)

cs2 armory pass alacagim steam e yatidigim 16 dolar puan olarak yansiyor mu bilginiz var mi ?
  6. D

Yazlım mühendisliği için laptop önerisi

Beyler üniversite için laptop alacağım(bölüm:yazılım mühendisliği) Ancak ne alacağımı bir türlü seçemiyorum mac alsam oyun oynayamicam uygulamalar lisans gerektircek crack indiremicem vs. Windows bilgisayarlar da fişten çıkarınca tam performansını sergilemiyor ve pil ömrü çok kısa ne yapacağımı...
  7. D

Öneri beyler fps oyunlar icin piyasadaki en iyi mouse hangisi?

yakin zamanda mousumu bozdum yeni birseye ihtiyacim var aktif olarak apex legends valorant nadiren cs tarzi oyunlar oynuyorum bu oyunlar icin en iyi mouse sizce hangisi?
  8. D

Çözüldü✓ 65 saniye bios!!!!!!!!!!

LUTFEN YARDIM EDIN!!!
  9. D

Çözüldü✓ 4070 super icin islemci onerisi

beyler 4070 super asus dual ekran kartina en guzel hangi islemci gider. Benim aklimda ryzen 7 7800x3d var fakat size de bir sorayim istedim yardimci olursaniz cok sevirinirim :))
Geri