Arama sonuçları: *

1. Yedexa

Çözüldü✓ Assassin Spirit 120 Plus V2-Assassin X 120 Refined SE Plus-AssassinX 120 Plus V2

[H3 id='Thermalright+Assassin+Spirit+120+Plus+V2+Thermalright+Assassin+X+120+Refined+SE+Plus+ve+Thermalright+Assassin+X+120+Plus+V2+ilemci+soutucusu+modelleri+arasndaki+fark+nedir+hangisini+tercih+etmeliyim']Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2, Thermalright Assassin X 120 Refined SE Plus ve...
  2. Yedexa

B450 s2h v2 anakarta çift kuleli kule tipi soğutma uyar mı

b450 s2h v2 anakartıma çift kuleli kule tipi soğutma alsam ramlere veya başka bir yere temas eder mi?
  3. Yedexa

Çözüldü✓ Gamepower GP-550 rtx 3060 12gb'yi besler mi?

güncel olarak kullanıyorum bir sıkıntı yok
  4. Yedexa

Çözüldü✓ Rtx 3060 12gb - Gigabyte Eagle vs Zotac

termal macunu eski olmasından dolayı ısı ve fps değerleri normalmiş.
  5. Yedexa

Çözüldü✓ Gamepower GP-550 rtx 3060 12gb'yi besler mi?

anakartım gigabyte b450 s2h v2 işlemcim amd ryzen 5 3600 ekran kartı upgradesi olarak rtx 3060 12gb 2 fanlı almayı düşünüyorum güç kaynağım sistemi beslemeye yeter mi?
  6. Yedexa

Çözüldü✓ Rtx 3060 12gb - Gigabyte Eagle vs Zotac

2.el ekran kartı alacağım. birisinin modeli Gigabyte Eagle rtx 3060 12 Gb diğerininki ise Zotac rtx 3060 12gb. aralarında 1000tl lik bir fiyat farkı var. sizce hangisini almalıyım. ısı farkları ne olur? ayıca almayı düşündüğüm zotac marka ekran kartının furmark testini paylaştım. ısı ve fps...
  7. Yedexa

Çözüldü✓ ATK Dragonfly A9 Ultra 8k dongle çalışmıyor

uygulama üzerinde 8k desteği mi gözükmüyor? biraz daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabilirim.
  8. Yedexa

Önümüzdeki yaz hangi telefona geçmeliyim?

güncel iphone cihazlarına o fiyatlar değmez. iphone alacağın fiyata çok daha iyi android telefonlar var. samsungdan devam et bence
  9. Yedexa

Monitör hz hakkında soru

artık base monitörler 165hz zaten, yani 144 ile 165 arası bi fiyat farkı olmuyor. ben olsam 165 hz tercih ederdim.
  10. Yedexa

SteelSeries GG kliplerde ses yok

güncel olarak steelseries marka bir kulaklık kullandığımdan dolayı ses ve mikrofon ayarı için steelseries gg programını kullanıyorum. başlarda bir sorun yoktu fakat ne olduysa kayıt aldığım esnada sesler programdan dolayı farklı bir yazılım formatında kaydediliyor (kayıtı amd sürücüsünden...
  11. Yedexa

kasaya bağlı bazı ekipman bağlantılarını söküp uygulama yazılımından mouse pairing modunu çalıştırdığımda sorunum düzeldi.
  12. Yedexa

farenin içinde duran ve 1k hz ile çalışan küçük dongle çalışıyor ve yazılımından da fareyi algılıyor, farenin kablolu haliyle 8k hz desteği çalışıyor. ve yine yazılımından da fareyi algılıyor. fakat kutu içerisinden çıkan kablo ile 8k dongleyi kasaya bağladığımda fare çalışmıyor. (uygulama...
  13. Yedexa

Rainbow Six Siege X oyunu steam üzerinde açılmıyor.

başlangıçta ubisoft connect üzerinde dolphin 028 hatasını veriyordu. hesap şifremi değiştim, ardından ubisoft connectin tüm dosyalarını silip tekrar indirdim. dolphin hatası düzeldi fakat şuanda da rainbow açılmıyor. oynaya tıkladığım zaman launch ekranı saniyelik gidip geliyor ve oyun açılmadan...
  14. Yedexa

Öneri 20k civarında xiaomi marka telefon önerisi

x7 de şebeke problemi var evet ama yakında düzeltirler diye düşünüyorum. yine de biraz daha araştıracağım o şebeke problemini. belki poco x6 proya da dönebilirim herhangi bir olumsuz yönü yok gibi duruyor. birde arada 1 değil 2 yıl fark var yani redmi 13 modelleri 2027 de güncelleme almayacak x7...
  15. Yedexa

valla xiaomi olması zorunlu o yüzden s24fe olmaz, redmi 13 pro modelleri de 2023 de çıkmış ve 3 yıl güncelleme garantisi var, yani 2027 de yazılım güncellemesi almayacak. şuan poco x7 pro modelini tercih edeceğim gibi. poco x7 pronun yazılım güncellemesi 2028 e kadar devam edecekmiş en uzun...
  16. Yedexa

kaçak olmaz
  17. Yedexa

uzun süre yavaşlamadan gidecek bir telefon arıyorum tek şartı bu. işlemcisi çok önemli değil herhangi bir oyun oynamayacağım. sadece ana ekranı akıcı olsun ve bu akıcılığını uzun süre koruyabilsin.
  18. Yedexa

Öneri 7000 TL ye kadar kablosuz oyun/müzik kulaklığı (kulak üstü)

oyun için de kullanacağım için en mantıklısı artics nova 5 gibi duruyor. bana göre pek kaba değil, mesela hyperx cloud 3 falan kaba geliyor bana dışarıda kullanım için
  19. Yedexa

dışarıda da kullanacağım için kablosuz olması gerekli ama nova 5 pro wireless modelini listeye ekledim belki indirime girer, duruma göre değerlendireceğimi, öneriniz için teşekkürler.
  20. Yedexa

hocam razer barracuda x mi kullandınız yoksa razer barracuda mı? çünkü x modelinin mikrofonunun rezalet olduğunu söyleyenler var. arkadaşımda düz barracuda var mikrofon kalitesi gayet kafi. 1754779403 teşekkür ederim hayırlısı olur inşallah.
Geri