Arama sonuçları: *

1. Yusufcuq

Yardım 5000₺ civarına kulak içi bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

5000₺ bütçem var bu bütçede hangi kulaklıkları önerirsiniz benim için önemli olan ses kalitesi ve ANC performansı mikrofon olsada olur olmasada olur şuanda Redmi Buds 5 Pro kullanıyorum(eğer parasına değicek bir şey olursa bütçeyi biraz daha arttırabilirim
  2. Yusufcuq

İyzico param yatmadı

İyzico sanal kart kullanıyorum 26 Kasım da garanti uygulamasından eft/havale seçeneği ile para gönderdim bugün(20 Aralık) para hala gelmedi ne yapmalıyım
  3. Yusufcuq

2000 lira mouse önerisi

https://app.hb.biz/jEjLEj1v0WyU
  4. Yusufcuq

İyzico çalışmıyor ödeme yapamıyorum

Şansa bak inşallah attığım parayı alabilirim
  5. Yusufcuq

İyzico çalışmıyor ödeme yapamıyorum

Ekteki gibi uyarı veriyor Steam, epic games, PlayStore hiçbir yerde kullanamıyorum en son ayın 25 de amazon prime üyeliğini çekti ondan sonra hiçbir alışveriş yapamadım (ayın 26 sında 1400₺ attım garantiden eft olarak oda gelmedi halen)
  6. Yusufcuq

Yardım RX6600 ile 2K QHD KULLANILIRMI?

Ben kullanıyorum hocam 1080p-1440p sıkıntısız akıyor
  7. Yusufcuq

İyzico lisansı iptalmi oldu

Evet 2 gün önce Steam den darksouls aldım
  8. Yusufcuq

Başka neyden kaynaklır hocam para var ama alış veriş yapmaya çalıştığımda bankanız onay vermedi uyarısı veriyor
  9. Yusufcuq

Şu anda iyzico kullanabilir varmı alış veriş yapmaya çalışıyorum bankanız onay vermedi diyor
  10. Yusufcuq

Yardım Darksouls indirime girmiş alınır mı?

Steamde üç oyunda indirime girmiş daha önce bu türde oyun oynamadım ama youtube da görünce hoşuma gitmişti şimdi indirimde darksouls oynanırmı
  11. Yusufcuq

Acil! CachyOS kuramıyorum

CachyOs kurmaya çalışırken pacman hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim
  12. Yusufcuq

Hangi linux dağıtımını seçmeliyim

standart kullanıcıyım hocam
  13. Yusufcuq

Anakart modeli : Asrock B550 Pro4 İşlemci : AMD Ryzen 5 5600X RAM : Gskıll 32gb Ripjawsv 3600mhz CL18 Ekran kartı : Powercolor RX 6600 SSD : Kingston KC3000 1tb Western Digital BLUE SN580 500GB Geil Zenith R3 SSD (512 GB) Güç kaynağı : AeroCool Cylon 500w 80 plus bronze Kasa modeli : Dark...
  14. Yusufcuq

hangi dağıtımı kuracağımı bilmiyorum çok fazla arch ve arch tabanlı dağıtımları öneriyolar ama arch dağıtımları bana diğer dağıtımlara biraz daha karışık gibi geliyor açıkçası çok fazla linux deneyimi olan biri değilim siz ne önerirsiniz?
  15. Yusufcuq

20-25 k arası tablet önerisi

https://app.hb.biz/4VpQ6wA4j9cB Bende almayı düşünüyorum güzel makina
  16. Yusufcuq

Ryzen 5 5600x işlemciye nasıl overclock yapabilirim

Öylesine ya keyfi yani
  17. Yusufcuq

Ryzen 5 5600x işlemciye nasıl overclock yapabilirim

Anakart modeli : Asrock B550 Pro4 İşlemci : AMD Ryzen 5 5600X İşlemci Soğutucu : Thermalright Frozen Prism 240mm sistem bilşenlerim bu şekilde işlemciye nasıl overclock yapabilirim
  18. Yusufcuq

Öneri 2TB Sata SSD tavsiyesi verir misiniz?

Hocam Eğer kingston kc3000 alıcaksan kasım indirimlerini bekle geçen kasım 1tb versiyonu 3300-3400₺ civarıydı ben amazondaki kasım indirimlerinde 2600₺ almıştım
  19. Yusufcuq

Yardım Nasıl DRM siz oyun indirebilirim

Harici ssd ye oyun indirip farklı bilgisayarlarda oyun oynıyacağım ama Steam den veya epic ten indirdiğim oyunlar drm li olduğu için kullandığım bilgisayarda illa Steam, epic yükleyip hesap açmam gerekiyor bende bununla uğraşmak istemiyorum. Bunun çözümü nedir nasıl drm siz oyun indirebilirim
  20. Yusufcuq

Yardım Ups için akü önerisi

Elimde bir tane ups var ama uzun zamandır kullanılmadığı için aküsü ölmüş bir tane 12V 7A akü arıyorum pc yi bağlıyacağım ona göre kaliteli bir akü önerebilir misiniz?
Geri