Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Rufus ile windows yazdırmaya çalıştıgımda hata alıyorum

emre hoca ya soyledım bunu dırekt kulum aracından yaptıysan sıkıntı olmaz dedı ama bılmıyorum
  2. R

hayır ne fark edıyorkı anlamadım 1725663771 flash a İSO yazdırıcak zaten sanırsam
  3. R

tamamdır beklıyorum emre hocam bi öneri sundu dırekt win 11 media aracı ile iso olarak yazdır dedı flash a biçimlendirp ilk onu deneyecegım bedne o sırada
  4. R

yaptım ama böyle bir hata veriyor usb yı seçip açtıgımda tekrar basaltıyorum yıne aynı
  5. R

bide şöyle bi sorunum var hocam ben bunu flash ın ıcıne aktardımda bu uefi olarakmı aktarıldı yoksa mbr csm olarakmı ana kartım uefi desteklemiyor galiba da
  6. R

e ama flash bellek biçimlendirdiğimde FAT32 olarak biçimlendirdim bunu içine atmadan önce NTFS olarak biçimlendirmem lazım değilmi
  7. R

İSO dosyasını sağ tıklayıp bağla diyip içindekinleri kopyalayıp flash blleğe mı atıcam şimdi anladıgım kadarıyla
  8. R

anladımda bunları nasıl yapıcam kafam çok karıştı mesela ventoy ile nasıl duzelte bilirim şuan AtlasOS kullanıyorum windows deil yanı 1725657594 attığınız 11 iso sunu tekrar ındırdım ve programla değerini ölçtüm ama hala sonuç aynı çıkıyor değer uyuşmuyor eksik inmiş olamaz bence 1725657617...
  9. R

nasıl duzeltıcem isoyu cidden 2 defa ındırdım farklı bılgısayarda denedım yıne bır ıse yaramadı bence sorun farklı internetimde pek iyi değil çözumunu soylersenız sevınırım cıdden
  10. R

şimdi indiriyorum programı eğer bozuk çıkarsa başka nerden indiricem ki win 11 iso dosyasını 1725642840 senın attıgın kodu alta yapıştırdım böyle diyor bozuk galiba napabilirim peki
  11. R

microsoftun orjinal sitesinden işte windows 11 de denedım olmuyor 10 da
  12. R

merhabalar öncelikle hatadan bahsediyim windows u rufus ile usb ye yazdırmaya çalıştıgımda şı hatayı alıyorum ve başarısız diyip olmuyor ne yaptıysam çözemedim 3 farkı flash bellek denedim ama nafile hata yine aynı her turlu yazdırmayı denedım mbr de olmuyor gpt de nasıl çözebilirim ?
  13. R

kasaya 2 monitör bağlayınca monitörlerin 2 side kapanıyor

şimdi elimde 2 tane monitör var 1tanesi ana monitörum 2. monitör bağlamak istedğimde bağlıyorm 2 saniye ekran geliyor sonra 2 monitörde uyku moduna geçiyor sonra bilgisayarı tekrar kapatıp açmam gerekıyor açıyorum sonra 2 sindede ekran geliyor geri kapanıyor nasıl çözbilirim 2 side vga...
  14. R

USB den format atıcam windows usbyı gormuyor

onceden format attımıştım biosdan flası secıyorum tekrar baslatıp flashı gormesı ıcın goruyordu ama tıkladıgımda herhangıbı bırsey olmuyordu içindeki windowsu sildim rufus la tkr kurdum şimdi ise usb yı görmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olabılırmısınız
  15. R

rx580 asrock 81 pro btc anakart ile uyumlumudur

h81 pro btc anakart ile uyumlumudur rx580 ona göre alıcam rx580 ı
  16. R

Rx 580 marka onerisi

mining çıkması ama 3 4 ay lık kullanım için sorun yaratacgını zannetmıyorum
Geri