Arama sonuçları: *

• Users: MRAY
  • Order by date
  1. M

Sistem mikrofonu algılamıyor

Merhabalar, bilgisayarımdaki tüm sürücüler güncel ve mikrofonlu Anker Q10 kulaklığımı tüm kasa ve monitör jack girişlerine takmama rağmen mikrofon bir türlü algılanmıyor. Görseldeki gibi Usbden jacka dönüştürücü veya Usb bluetooth adaptörü almak sorunu çözer mi, çözmezse siz ne önerirsiniz?
  2. M

Kulaklık mikrofonu algılanmıyor

Merhabalar, bilgisayarımdaki tüm sürücüler güncel ve mikrofonlu Anker Q10 kulaklığımı tüm kasa ve monitör jack girişlerine takmama rağmen mikrofon bir türlü algılanmıyor. Görseldeki gibi Usbden jacka dönüştürücü veya Usb bluetooth adaptörü almak sorunu çözer mi, çözmezse siz ne önerirsiniz?
  3. M

Çözüldü✓ ASUS marka anakart için hangi sürücüleri yüklemeliyim?

Tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim.
  4. M

Tamamdır hocam. Peki bilgisayara indirilen driver dosyalarını tutmama gerek var mı yoksa silsem de olur mu? Bir de ne aralıkla driverları güncellememi önerirsiniz? Bu işi kolaylaştırmak için ASUS'un Armory Crate uygulaması var ama okuduğum kadarıyla biraz sıkıntılı bir uygulaymış, bundan dolayı...
  5. M

PRIME A620M-E CSM hocam. Chipset sürücüsünü ASUS anakart ile birlikte kurmuş bulundum. Öyleyse geriye bir şey kalmıyor. Teşekkür ederim hocam.
  6. M

Çözüldü✓ Ekran kartımı görev yöneticisinde göremiyorum

Tamamdır hocam. Ekran kartını daha yeni aldım, yine de bunu yapmam gerekir mi?
  7. M

Geforce Experience üzerinde hazır sürücüyü kurmuştum diye hatırlıyordum ve bu yüzden hiç orayı kontrol etmeyi gerek bile duymadım ama meğer kurmamışım. Çok teşekkür ederim hocam. Mazur görün bu basit hatamı.
  8. M

Merhabalar, görev yöneticisine girdiğimde ekran kartını maalesef göremiyorum. Kasanın içine baktığımda kartın fanları dönüyor gözüküyor, yani çalışıyor diyebilirim. Aygıt yöneticisinde ise kart görünüyor ama üstünde eklediğim görseldeki gibi ünlem işareti var. Bu ne anlama geliyor ve bu sorunu...
  9. M

Merhabalar, ASUS marka bir anakartım var modeli ASUS'un sayfasında buldum. VGA Driver ve SATA hariç bütün driverları indirdim. VGA Driver anladığım kadarıyla dahili ekran kartı kullananlar için, ben ise harici ekran kartı kullanıyorum. Bu driverı yüklemem gerekir mi? Depolama olarak da M2 SSD...
  10. M

4000 - 6000 TL Arası Monitör Önerisi

Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Lenovo'ya kıyasla ne gibi artıları var attığınız monitörün?
  11. M

Ekliyorum hocam öyleyse listeye. Hepsiburada da 5900 TL'ye var. Peki sizce Lenovo ile aradaki 1000 TL'lik farka değer mi?
  12. M

İnşallah memnun kalırsınız hocam. Pek 27 inçe yanaşmadım çünkü 23-24 inç 1080p'ye daha uygun gibi duruyor. İzlediğim bir kaynağa göre 27 inç 1080p'de keskinlik 23-24 inçe kıyasla azalıyor ki düşünce mantıklı olanı da bu gibi.
  13. M

Merhabalar, bir süredir monitör araştırıyorum ve gözüme kestirdiğim modelleri aşağı ekliyorum. Sizin bunlardan farklı önerilerinizi de bekliyorum...
  14. M

Ekran kartımın HDMI ve DP girişleri kasaya tam hizalanmadı

Çok ciddi bir sorun değil neyse ki hocam
  15. M

Teşekkür ederim hocam, ilk tercihim kullanabildiğim portu kullanmak olur. Kasa daha yeni geçti elime, alır almaz bükmek istemem.
  16. M

Merhabalar, ekran kartımı doğru taktığıma eminim ama ekran kartının kablo girişleri eklediğim görseldeki gibi kasaya tam hızlanmamış gözüküyor. Aşağı doğru hafif zorlayıp yukarıdan vidaları takınca denk geliyor ama bu çözüm de pek içime sinmedi ekran kartı yamulur diye. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  17. M

Çözüldü✓ I5 12400F vs AMD 7500F

Teşekkür ederim hocam. Sistemi ekliyorum, toplam 34851 lira tuttu. PSU'lu kasa alarak daha ucuza getirebilirdim ama seçenekler içime sinmedi, PSU'suz kasa alarak PSU'yu kendim seçtim. Kafamdaki bütçeyi 2500 lira aşmış bulundum ama umarım değer. Sizin 4060'ınız ise 1080p oynuyorsanız gayet...
  18. M

Çözüldü✓ I5 12400F vs AMD 7500F

Hero 5A 7000 modelini özelleştirerek aldım hocam.
  19. M

Ryzen 5 5600 & 4060 Ti 16GB vs Ryzen 7500F & 4060 8GB

Emeğinize sağlık hocam, teşekkür ederim.
  20. M

Ryzen 5 5600 & 4060 Ti 16GB vs Ryzen 7500F & 4060 8GB

Standard versiyonu ile Ti versiyonu arasında yaklaşık yüzde 20-25'lik bir fps farkı var gibi duruyor hocam. Sizce 7500f 5600'e kıyasla ne kadar bir fps farkı ortaya koyar? 1708984394 Öneriniz için teşekkür ederim hocam ama maalesef bütçemin üstüne 3-4 lira daha koyamayacağım. Belki bir ay daha...
Geri