Arama sonuçları: *

1. P

İPhone hoparlör cızırtı sorunu

1Ay önce iPhone 16pro Max aldım Telefonla hoparlörde konuşurken cızırdıyor Herhangi sıvı teması yok ve toz da yok Cihaz hiç yere düşmedi problem nedir? İOS son sürümü de mevcut Nasıl giderebilirim sorunu ?
  2. P

IRAKTAN IPHONE GETİRTME IMEİ KAYIT

şuan kayıt ettirememe sorunu var sanırım bilgi alıyorum olurmu olmaz mı diye ona göre yol izlemek istiyorum 1725634017 Herhangi bir pasaport üzerine kayıt yapılamıyor mu ve pasaportun yurt dışı çık gir şartı oluyormu?
  3. P

bilen birinden cevap bekliyorum buna çünkü kayıt ettirirken pasaport veya ülkeye girdiği belge numarası falan istiyormu onlara sahip değilim çünkğ
  4. P

16AY için almak istemiyorum legal şekilde kayıt ettirmek istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim veya oluru varmı=?
  5. P

Irak'tan bir tanıdığım vasıtası ile iPhone 15 Pro Max almak istiyorum fiyat olarak çok uygun ama IMEI vs konusunda pek bilgim yok. Mümkünse legal bir şekilde kullanmak istiyorum bu cihazı TR sınırları içerisinde, pasaportum vs yok nasıl bir yol izlemeliyim?
  6. P

IRAKTAN KAÇAK IPHONE

Iraktan başkası tarafından ıphone alınırsa imei kayıt sorunu olurmu veya herhangi bir sorun ?
  7. P

Telefon İçi̇n Kablosuz Kulaklik Öneri̇si̇

1K ALTINDA KABLOSUZ VİDEO MUZİK DİNLEMEK İÇİN FP KABLOSUZ TELEFON KULAKLIĞI ÖNERİLERİNİZ NEDİR ?
  8. P

MEKANİK GAMİNG KLAVYE ÖNERİSİ

2K YA KADAR BÜTCE VAR MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ VARMI ?
  9. P

GAMİNG KULAKLIK VE KLAVYE ÖNERİSİ

gaming klavye ve kulaklık önerileriniz nedir?
  10. P

OYUNLARDA ANLIK PİNG SORUNU

nasıl düzeltebilirim bir bilgi veya video linki atarmısın 1711199273 hayır ama aynı neti telefonda kullanırken oyunlarda sabit ms alabiliyorum
  11. P

OYUNLARDA ANLIK PİNG SORUNU

24-25 ping sabit alırken anlık şekilde 150 250 350 oluyor pingim ve rahatsız edici oyunu oynatmıyor sebebi nedir windows 10 kullanıyorum
  12. P

IPHONE 13 VS S24 SİZCE HANGİSİ

Kullananlar fikirlerini söyleyebilirmi veya düşüncelerini sizce hangisini almak mantıklı?
  13. P

IPHONE 13 256GB VS S24

İKİSİNDEN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HANGİSİ DAHA MANTIKLI KULLANANLAR FİKİRLERİNİ SÖYLERSE SEVİNİRİM.
  14. P

2K YA KADAR GAMİNG KLAVYE ÖNERİSİ

MEKANİK KLAVYE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM 2K YA KADAR
  15. P

1K YA KADAR KLAVYE ÖNERİSİ

1000TL YE KADAR KLAVYE ÖNERLERİNİZ NEDİR?
  16. P

MASAÜSTÜNDE YOUTUBEDE BAKINIRKEN ANLIK DONMA

Anlık takılıyor 1sny kadar googlede gezinirken intel i5 12400f var işlemci sebebi nedir windows 10
  17. P

35k Bütce Telefon önerisi varmı benim düşüncem s23

Önerilerinizi bekliyorum benim fikrim s23
  18. P

S23 VS IPHONE 13 Hangisini önerirsiniz

s23 30k s24p 44.500 sence değermi arasındaki ne gibi fark var s23 ile
  19. P

30k s23 . s24plus 47k 1709650680 boyut harici arasında ne fark var 17k değecek?
  20. P

Sizce hangisini almalıyım tavsiyeleriniz nedir?
Geri