Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Samsung A36 5G Yardım

Yapılması gerekenler yapılmış. Benzer durumlar yaşandığı olup, bir kaç güne normale döndü. Bir kaç güne normale döner hocam.
  2. S

Anakartta Kırık Kondansatör Geri Takilabilir mi

Hocam amacınız anakartı tamamen çöp etmek mi? Sabırlı olun!. Elektrolitik kondansatörün bacakları anakarın üzerinde kalmış. O kondansatör çöp yenisinin takılması gerekir. O değerler de kondansatör olmuş olsaydı illa bilgisayar tamircisi olması şart olmazdı. Yakınınız da usta bir telefon...
  3. S

Msi A520 Alınır mı ?

https://www.itopya.com/asus-prime-a520m-ecsm-3600mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dvi-d-sub-matx-anakart_u24009 Bu ürün iyi indirimde güzel ürün değerlendirebilirsiniz.
  4. S

Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

Geçmiş olsun hocam. Keşke ürünün iadesini alsaymışsınız. Yerinizde olsam ürünü iade isterim. Amazonu arayıp, iadeye gönderilen ürünler mutlaka kontrol edilmek üzere videolu açılıp inceleniyor. O anın videosunun incelenmesini ister ve talep ederim
  5. S

Fiber Altyapı Dönüşümüm Ne Durumda ?

Bulunduğum bölgeye de 2 aydır türknet tarafından çekiliyor. Evin içine 2 gün önce kutu koydular. Personel bayram'dan 1 hafta sonra açacaklar dedi. Sizin olay çok ilginçmiş. Toplu olarak şikayet talep vs iyi olabilir.
  6. S

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Ürünleri alanlar mağazaya gitmeden mi çekiyorlar ?
  7. S

❌İndirim Bitti! Gigabyte C500 Panoramic Atx Kasa 4000tl

Hocam öyle ise dediğiniz kaçınılmaz 😁 şimdiden hayırlı olsun😊
  8. S

Aynı sebepten bende kasayı aldım. Hocam elinize ulaştığınızda, ürün hakkındaki düşüncenizi bizimle paylaşırmısınız. Beğenip, beğenmemek durumunu şimdiden merak ettim 😄
  9. S

Bana biraz küçük geldi belki ondan olabilir hocam 😀
  10. S

Hocam diğer kasalarımdan dolayı mı küçüklüğünden mi artık neyden bende açıkçası bilemedim 😄 Malzeme kalitesi güzel. Yedekte olan am4 sistem bileşenlerim için aldım. Anakart ram eksik onlarıda halledersem son haliyle tam belli olur 😅
  11. S

Bugün elime ulaştı. Uzaktan tipi duruşu hoşuma gitse de elime ulaştığında pek beğenemedim. Pek içime sinmedi. Beklentim çok mu yüksekti bilmiyorum 😀 Aynı fiyat olan Asus A21 plus kasayı da merak ettirdi... 2.5k (indirim) üstüne alınmasını tavsiye etmem.
  12. S

Anakart Arızalandı. Yeni Tavsiye?

Kıyaslama yapabilirsiniz ciddi fark yok. Biri atx diğeri matx birinde wifi özelliği var diğerinde yok.... Kıyaslama yapabilirsiniz ciddi fark yok. Biri atx diğeri matx birinde wifi özelliği var diğerinde yok gibi gibi....
  13. S

Anakart Arızalandı. Yeni Tavsiye?

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b550m-pro-vdh-amd-b550-soket-am4-ddr4-4400-o-c-m-2-anakart.html
  14. S

🔥İndirim Gıgabyte C500 Panoramıc Stealth - 2499 Tl

Konusu açıldı mı? Sipariş verdim ama 500₺ zarardayım 😁
  15. S

Maks 50k hazır/toplama sistem önerisi

Haklısınız hocam da daha önceki konular da yardımcı olan arkadaşları etiketleme yapabilir. Kastım o yani :)
  16. S

Maks 50k hazır/toplama sistem önerisi

Aleykum selam hocam. Bilgili arkadaşları etiketlerseniz yardımcı olurlar
  17. S

Çözüldü✓ RTX5070 için 9600X mi 9700X mi

Hocam ben olsam 2x 16 alırdım. n11'den Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  18. S

Öyle ise sıkıntı :) 9700x de 9600x de zen5 güzel cpu lar aralarında çok az farklar var. Oyun için 9600x ben tercih ederdim. Anakart belirttiğiniz anakart olabilir. Ben bu sdd alacağım; https://amzn.eu/d/gSwN24B Gpu; 5070 demişsiniz zaten 9070XT de olabilir size kalmış. Ben ram olarak bunu...
  19. S

Öyle ise haklısınız hocam :) bende bilmediğimden etiketleyememiştim. Sağolsun @asko56 hocam ilgilendi :)
  20. S

Hocam bilgili arkadaşları etiketlersen iyi olur. Bende konu açmıştım cevapsız kalmıştı :)
Geri