Arama sonuçları: *

1. Y

Termal macun pump out olmuşmu

Görsel yüklendimi emin olamadım
  2. Y

Termal macun pump out olmuşmu

Görseldeki gibi işlemcim macunu yeni değişmeme rağmen ısınmaya devam ediyor acama sebebi pump outmu macunmu not: etraftaki fazlalıklar önceden kalma işlemciye zarar veririm diye temizlenmedi
  3. Y

Termal macunu değiştim 5 gün sonra sıcaklık arttı

Güncelleme pump out yapmamış o zaman macundamı problem var ?
  4. Y

Bunların yerine hangi macunu önerirsiniz normalde mx6 zaten pump outa dayanıklı bir macundur
  5. Y

arkadaşlar 1 yıl önce mx6 almıştım cihazım HP Victus Gaming 16-S0063NT AMD Ryzen 5 7640HS 16GB 512GB SSD RTX4050 termal macun değişimi sonrası sıcaklık değerleri normale indi(aıda64ile test ettim) cpu max 75 gpu max 50 lerde çalışıyordu 1 hafta sonra yani şuanda ise aynı testte cpu 89 gpu 50...
  6. Y

Kulak içi kablolu kulaklık önerisi

rampage rm k34 aklıma yattı ama yorumları kötü bu tarz bu fiyat bandına neler vardır jbl t100ler nasıldır
  7. Y

Gamepad analogu yağlanırmı

Arkadaşlar çakma PS4 kolunun analogu aşağı takılı kalıyor yapışıyor ve analogu oynatırken eskisi gibi akıcı dönmüyor. Yağ gibi kaymıyor burası yağlanır mı yoksa kontak sprey vs mi sıkmak lazım?
  8. Y

🔥Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr 205 Tl🔥

dün hepsiburada kuponu sayesinde mx6 4gr 200tlye aldım bide papara 20 tl cashback verdi 180 e geldi eğer 200 e 100 kuponunuz varsa uygulayın
  9. Y

Termal macun önerisi

HP Victus 16-S0063NT laptop um var 1 seneyi geçti termal macun değiştireceğim tek sıkımlık lazım mx6 ,thermal grizzly kryonaut, hydronaut arasında kaldım ne tercih etmeliyim
  10. Y

ıpad 8. nesil 32 gb kaça gider

elimde tertemiz hiçbir arızası olamayan çiziği vs olmayan ıpad 8. nesil 32 gb tablet var şarj aletide mevcut. kaça satarım veya satarsam üzerine 2 3 bin koyup huawei matepad11.5 almak mantıklımı çünkü 32 gb den 128 gb a bide 60hz den 120 hz geçmiş oluyorum (not: oyun oynamıyorum)
  11. Y

Hp victus 16 16-S0063NT fan sorunu

clock limiti nasıl koyarım ztn dengelide kullanıyorum
  12. Y

Hayır turbo modla alakası yok evet yük bindiği için soğutmaya çalışıyor da soğutmadan kastın ne mesela fc24 de 65 70 lere çıkıyor buna tamamım normal soğutmaya çalışır ama cs2 de ben oyunu neden 50 derece oynuyorum pc yine 70 derece olsun ama fan son ayar yüksek seste dönmesin işte sıkıntı bu...
  13. Y

Arkadaşlar hp victus 16-S0063NT r5 7640hs rtx 4050 laptop omen gaming hub da normal mod veya performans mod fark etmezsizin oyuna girdiğimde laptopa yük bindiğinde omen gaming hub dan ayar yapsam dahil fanları 5000 rpm de çalıştırıyor. Sorun şu bu fan 5800 rpm de de çalışabilir 3000 rpm de de...
  14. Y

Hp Victus 14500HX 4060 Aldım, Ho Go?

Hiçbir sıkıntısı olmaz cillop gibi laptop
  15. Y

hp victus 16 fan ayarı

arkadaşlar bu hp victusun omen gaming hubda oto normal ayarlardayken bile oyun oynarken fanlar cok yüksek seviyede çalışıyor mesela 3000 3500 rpm de çalışması lazımken 4500 lerde çalışıyor hayliyle bütün oyunları 55 derecede oynuyorum manuele çekincede bi süre sonra sistem fazla ısıdan o ısıda...
  16. Y

nvidia denetim masası YOK

Ben başta gidip direk experience kurdum experiencenin sitesinden sonra onu sildim sizin dediğiniz yerden indirdim 2 side geldi
  17. Y

HP victus mikrofon çok az ses alıyor

hp victus 16 s0063nt modelinde mikrofon sesi çok az alıyor hp sitesinden girdim aygıt yönetiminden sildim driveri tekrar kurdum ama düzelmedi sonra dikkatimi windows sürümü dikkatimi çekti hp nin sitesinde en yüksek 22h2 var ama benim laptopun sürümü 23h2 ne yapacağım eğer inmiyorsa driver...
  18. Y

nvidia denetim masası YOK

hallolu teşekkür ederim
Geri