Arama sonuçları: *

1. T

Kaspersky Crypto.Exe virüs silme sorunu.

Arkadaşlar merhaba benim pcye crypto.exe diye bir virüs girmişte karperky bunu algıladı ve karantinaya attı bende orda sil dedim (bunu yaparken amacım tamamen dosyayı silmekti onu karantinadan silmek değildi) sil dedikten sonra kasperskynin uygulamaları yönet kısmını açtım ve gene o virüsü orda...
  2. T

Nintendo switch mi nintendo switch oled mi almak daha mantıklı

Merhabalar efenim uzun zamandır bu 2 nintendo konsolundan hangisini alıcağıma karar vermeye çalışıyordum. Öncelikle 2 konsolun 2.el ve sıfır fiyatlarına baktım switch 2.el fiyatları olede göre daha cazip geliyor fakat oledin ekranıma baktığım zaman büyüleniyorum adeta yani işin aslı hangi...
  3. T

Unreal Engine 5 için temel seviye ders önerisi

Merhabalar ben unreal engine 5 için buleprinti öğrenmek istiyorum aynı zamanda da basit temel diğer sistemlerede en azından göz aşinalığım olsun istiyorum. Örnek veriyorum unreal engine içerisindeki ayarlar vb yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
  4. T

Aternostan açtığım sunucu açılıp girdiğimizde kapanıyor

Arkadaşlar çok fazla plugen yok sunucuda sunucu açılıyor sonra giriyoruz java hatası veriyor ardından sunucu yeniden başlatılıyor ve kapanıyor neden günlük hata kayıtlarındada yok bişey
  5. T

God of war alınır mı

Hocam yaz tatilini bekleme kararı aldım sizce mantıklı mı
  6. T

God of war alınır mı

Tamam ceabın için saol peki ps 4 bahar indirimleri için önerdiğin bir oyun var mı
  7. T

God of war alınır mı

Tamam saol cevabın için konuyla çok alakalı değil ama minecraft şuanda alınır mı
  8. T

God of war alınır mı

Bahar indirimlerine girer mi
  9. T

God of war alınır mı

İndirime girer mi
  10. T

God of war alınır mı

Haklısında bahar indirimlerine girer mi acaba onu düşünüyorum
  11. T

God of war alınır mı

2 bin lira çok değil mi hocam ya
  12. T

God of war alınır mı

Tamam dostum bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek cevabın için çok teşekkür ederim
  13. T

God of war alınır mı

Teşekkürler cevap için umarım beklerken bi yanda bin lira olmaz
  14. T

God of war alınır mı

500 tl
  15. T

God of war alınır mı

Var evet ama ps plus aboneliği bitince kilitleniyormuş
  16. T

God of war alınır mı

Daha önce oynamadım alırsam diye soruyorumda bu benim ilk god of war oyunum olucak nasıl bir macera yaşayacağım acaba
  17. T

God of war alınır mı

God of war ps 4 için alınır mı yoksa indireme girer mi bahar indirimi gibi
  18. T

Skyblock sunucusu için hangi hosting

arkadaşlar tüm samimiyetinizle söyleyin nolur
  19. T

Hangi minecraft sunucu kurma sitesini tercih etmeliyim

bişey sorucam da bu yıllık kiralama bitince sunucu komple kapanıyor mu yoksa yeniden açarsam her şey eskisi gibi mi oluyor
  20. T

Hangi minecraft sunucu kurma sitesini tercih etmeliyim

Güzel içinde factions survival towny box pvp olucak sunucunun hangi siteyi önerirsiniz sunucuyu ilerleyen zamanda büyük bir sunucu haline getirmek istiyorum
Geri