Arama sonuçları: *

1. M

Mavi Ekran OBS - Düşük KBPS Sorunu - YARDIM

kbps düşüyor 1000 - 3000 arasına drop giriyor yayına. Not: CAT6 Kablo kullanıyorum.
  2. M

Oyuna Girince Renkler Değişiyor "GAMA 100 GİBİ"

çok saçma yıllardır oynuyorum HDR açıktı şimdi kapalı oynamak zorundayım açınca yine aynısı oluyor :D bu bilgisayarları anlamak çok zor
  3. M

hdr kapattım düzeldi ama hdrsiz oynuyorum yani
  4. M

yok olmadı kanka HDR açıkken yapıyor şimdi denedim ama daha önce yapmıyordu
  5. M

merhaba, normalde bir şey yoktu oyunu açayım dedim bi girdim böyle oldu sizce neden olur ?
  6. M

Mavi Ekran OBS - Düşük KBPS Sorunu - YARDIM

Merhaba, OBS ile yayın açıyorum çift bilgisayar NDI Source ile yayın aktarıyorum ilk açtığımda hiç kasma falan yapmadı 1-2 gün ama 3. gün yayın kasmaya başladı takılmalar olmaya başladı sizce neden olur? Tüm teknik özellikleri yazıyorum altta.
  7. M

Çözüldü✓ Oyunda Düşük Fps Alıyorum Makina Canavar Ama

bu söylediklerinden hiç bir şey anlamadım :)
  8. M

Çözüldü✓ MacBook Video Arka Plan Ekliyor Otomatik

Merhaba arkadaşlar, win bilgiyarayım da bir tasarım yapıyorum arka plan olmayan "animasyon video" bilgisayarda bir sorun yok ama macbook bilgisayarıma atınca 2-3sn sonra arka plan ekliyor ve kaldıramıyorum hiç bir şekilde yardımcı olur musunuz ? 1724978242 siyah yapıyor arka planı bu arada
  9. M

İyi Bilgisayar Düşük Fps Sorunu

4070 RTX geforce MSİ (gaming x slim) İnter i7-14700KF 32 RAM PRO B760-P DDR4 II WİN 11 2K MONİTOR LG UltraGear 240hz (1920x1080 oynuyorum) sıvı soğutucu dev gibi kasa vs. valorantta 250-400 arası fps alıyorum rainbow max 250 fps
  10. M

1080p yapınca da aynı fps 2k da da aynı kanka
  11. M

Valorantta 150-300 arası fps alıyorum hiç sabit değil ve drop giriyor rainbow ise 200-300 arası alıyorum sizce sorun nerede ? v-syc kapalı tüm güncellemeler tamam. 2k monitor var. en düşük grafikte ve en yüksek grafikte aynı fps alıyorum.
Geri