Arama sonuçları: *

1. Y

Bilgisayardan ses gelmiyor !

Merhabalar ben bu gün bilgisayarımda AMD Catalyst yazılımı kaldırmak ile birazcık uğraştım bu uğraş sonucunda yazılımı kaldırabildim tabi bunun yanında [ BU VİDEO MODU GÖSTERİLEMİYOR BİLGİSAYAR EKRANI GİRİŞ SİNYALİNİ 1920x1080@60Hz OLARAK DEĞİŞTİRİN ] Hatası aldım fakat bu hatayı çözdüm ama...
  2. Y

Tablet ekranımda buhu gibi bir şey çıktı gitmiyor

hayalet koruma camı alırsanız bir miktar belli olmaz ama onu bulmanız biraz zor
  3. Y

Tahtakale civarında orijinal veya çıkma ekran alıp sizde taktırabilirsiniz
  4. Y

garantisi devam ediyorsa verilir ama kullanıcı hatası olarak lanse edilirse garanti masrafı yüksek tutar
  5. Y

1-2 ay öncesinde bir müşterim telefonunu getirmişti buna benzer bir sorundan onda ekranda mürekkep akması olduğu için ekran değiştirmiştik bence bi teknik servise gösterin evde geçebilecek bir şey değil
  6. Y

O zaman yeni ekran hayırlı olsun hocam mürekkep akmış gibi gözüküyor yolladığın fotoğrafta
  7. Y

Eğer koruyucu ekran hava aldıysa tablet ekranlarında geçirmen pekte kolay olmaz bi telefoncu yapabilir onu veya kökten çözüm olarak yeni bir koruyucu taktıdabilirsin terlemeden kaynaklı olabiliyor kırılmazın altında hava ekrana fazla bastırmanı önermem
  8. Y

rgb fan parazit sesi

Merhabalar linkteki kasadan aldım ve kasadan önce aynı yerden aynı fanlardan 4 adet almıştım kasamda şu an total 8 adet fan var ve bu fanların kontrolcüsü de bulunmakta kumandadan fan ayarını kıstığım zaman cıııııızz diye bir ses çıkıyor ama fanlar max çalıştığı zaman ses yok geceleri fan...
  9. Y

Çözüldü✓ Asus anakart hangi atx

sağolun hocam teşekkür ederim
  10. Y

Peki hocam ram desteği nedir bilgin var mı ? Peki hocam ram desteği hakkında bir bilgin var mı ?
  11. Y

ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 anakartım var ve şu an yeni bir kasa almak istiyorum ama anakartın hangi ATX olduğunu bilmiyorum ve düzgün bir bilgi alamadım konuyu bilen birisi bu anakartın hangi ATX olduğunu cevaplayabilir mi ?
  12. Y

Çözüldü✓ mouse pad yamukluğu nasıl düzeltilir

Sağol teşekkür ederim
  13. Y

3 aya yaklaştı herhangi bir sorun göremedim ben daha gayet iyi zaten fps oyunları da oynamadığım için kalitesi benim için çok şey ifade etmiyor
  14. Y

xrades diye bir marka gayet güzel çokta memnunum dalgalar harici hocam
  15. Y

Tamamdır hocam bu gece koyacağım bir halının altına yarın akşama alırım inşallah düzelir bir daha mouse pad almak istemiyroum çünkü :) 1709160785 Tamamdır hocam teşekkür ederim duruma göre konuyu kapatırım
  16. Y

Hocam ışıklı olduğu için halının altına koymaya çekiniyorum açıkçası sol üst tarafta kartı var diye sorun olurmu acaba ?
  17. Y

Merhaba arkadaşlar benim uzun bir mouse padım var ama kargoda rulo halinde sarılıp kutuya koyulduğu için neredeyse her tarafı yamuk bu yamuklukları ütü ve üzerine ağırlık olarak kitap koydum ama hiç bir şekilde düzeltemedim bunun başka bir yöntemi var mıdır bilen birisi yardımcı olabilirse çok...
Top Bottom