Arama sonuçları: *

1. O

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Lensdeki yağ durumunu kontrol edicem, teşekkür ederim.
  2. O

Ara merceklerin sırası ve yönleriyle çok denemeler yaptım olmadı ama sizdeki netliği görünce daha çok deneyesim geldi, olmuyor diye bırakmıştım, umutlandım birden ;) Cihaz geldiğinde çalışmıyordu zaten, satıcıyla bir kaç yazışmadan sonra tam iade almıştım. Paramı aldım, zaten cihaz çalışmıyor...
  3. O

HY300'deki bahsettiğim bulanıklık. Bence kabul edilebilir bir seviyeden fazla.
  4. O

Bu hafta sonu koyamayabilirim, biraz yoğun olacağım. Şöyle söyleyeyim, ilk açılışta gelen menü arayüzünde bir seçeneğe girdiğinizde sağ tarafta açılan seçeneklerini bile okumak zor.
  5. O

Benim gibi netlik sorunu yaşayıp da sonucu bekleyenler için; maalesef düzelmedi çöp :mad:
  6. O

Aynı cihazı alıp da net görüntü alanlar olmasa uğraşmayacağım, bugün de biraz uğraşacağım, düzelmezse çöp 😠
  7. O

Merhaba, Merceklerin yön durumu var. 2 tane tırtıklı mercek var, Bunların tırtıklı kısmı ana mercek tarafına bakacak. Bir de düz cam gibi ancak verev bakınca bir yüzü aynalı gibi olan bir cam var, onda taraf yok sanırım, ben iki türlü de denedim görüntü aynıydı. Ama şu netlik durumunu çözemezsem...
  8. O

Merhabalar, Bu konuyu bulduğuma çok sevindim. Ben de Amazon üzerinden Çin'den HY300 almıştım ama cihaz açılmadı. Buradaki 2 kişide olduğu gibi "smart projector" yazısından sonra android ara yüzü tam gelecekken 1-2 salise içinde cihaz kapanıyordu. Cihazı çalıştırdığımda hiç fan sesi gelmemesinden...
Geri