Arama sonuçları: *

1. V

Havit Gamenote GK61 için OBS ses ayarı

Havit Gamenote GK61 kullanıyorum, OBS'te sesim biraz sıkıntılı çıkıyor. Ayarları halletmeyi denedim lakin ses bazen az bazense çok geliyor, değişiyor. Mikrofona yakınlığımda bir problem yok kullanan birisi ses ayarları konusunda bana yardımcı olabilir mi
  2. V

Bilgisayar sürekli yeniden başlıyor ü

Maalesef kapanma süresi daha yavaş oldu ama yine de kapanıyor, geç cevap vermek zorunda kaldım evde değildim kusura bakma
  3. V

Nasıl kapatabilirim gösterir misin? Anakartım Asus
  4. V

5 ay civarı önce yeni bilgisayar aldım kullanmaya başladım, son zamanlarda bilgisayar oyun oynarken veya bilgisayarı açtıktan bir kaç saniye sonra aniden kapanıp kendini yeniden başlatıyor, nedeninin işlemci sıcaklığından olduğunu düşünüyorum. Sebebi şu ki son zamanlarda genel olarak 75+...
  5. V

SSD 2 Diske ayrıldı nasıl birleştiririm

Merhabalar, yakın zamanda bilgisayarımı formatladım ve format sonrası bilgisayarcı SSD'mi 2'ye ayırmış ve ben bunları birleştirmek istiyorum, D diskini silip C diskini genişletmeyi denedim ama maalesef windows genişletme kısmına izin vermedi. Ek olarak ben D diskine oyun kaydettim, bunu C...
  6. V

Bilgisayar aniden yeniden başlatılıyor

tamamdır 1719086964 Testi yaparken bilgisayar tekrar yeniden başladı
  7. V

Az önceki yaptığım doğruydu değil mi, Power testi
  8. V

1 dakikalık yaptım daha uzun süreli yapayım mı?
  9. V

böyle mi hocam, pek bilgim yokta
  10. V

Psum rampage in 600wattlık bir psu su, sorun ondan olabilir mi 1719083974 Psum bu
  11. V

Maalesef bilgisayar masaüstünü gördüğüm anda tekrar yeniden başlıyor açamıyorum, yapabileceğim bir şey yok
  12. V

Maalesef hala eskisi gibi devam ediyor, başka yapabileceğim bir şey var mı
  13. V

Merhaba hocam, bilgisayarın hava aldığına eminim, zaten camı da ilk günden çıkarmıştım, Windows u home sürümünde kullanıyorum. Dediğin komutu girdiğimde Windows, resource perfection found cords and successfully repaired them. Ve logun nereye kaydedildiği ile ilgili bir metin çıktı
  14. V

Bilgisayarı alalı 3-4ay oldu bugüne kadar hiç sorun olmamıştı. Bugün googleda gezinirken sürekli siyah ekran olup bilgisayar hızlı bir şekilde yeniden başlatıyor, sabahtan beri oyun açmayı denerken, bazense hiçbir şey açılmamasına rağmen veya operayı açar açmaz yeniden başlıyor Ve İşlemci...
  15. V

Ses Dosyaları Silindi Ne yapmalıyım

Arkadaşımın annesi oyun sandığı için ses dosyalarını silmiş ve bilgisayarından ses gelmiyormuş, ne yapması lazım?
  16. V

B450MK-II Depolama Önerisi

Sistemimde ASUS PRIME B450MK-II Anakartı bulunuyor ve bende şuan Verbatim 512GB bir SSD var, daha fazla depolama edinmek için ne yapmam gerek ve almam gereken bir şey varsa bütçemi de bırakıyorum
  17. V

Çözüldü✓ Kulak üstü Kulaklık önerisi

F/P oyuncu kulaklıkları arıyorum, GamePower Kizaru almak istemiştim lakin çoğu kişi kötülediği için almamaya karar verdim, ne almalıyım?
  18. V

Çözüldü✓ 16GB Ram takınca bilgisayarım çalışmıyor

Güncelleme yapıyorum, saçma bir şekilde kasayı aldığım gün olmasına rağmen ve hiç kullanmamama rağmen kasanın anakart soketi bozuk çıkmış, tamire götürülmesini rica ettim
  19. V

Maalesef, yakın zamanda ameliyat oldum hastanedeyim
  20. V

Evet eminim, zaten montajını ben yapmadım sonradan bir bilgisayarcı çağırdık, 1 rami çıkardığı zaman bilgisayar öyle açıldı
Geri