Arama sonuçları: *

1. E

Aşırı asosyallik + sosyal anksiyete

Senin nasıl bir insan olduğunu bilme şansım yok ama bende küçükken çok utangaç bi insandım sonra farkettim ki utangacligimim sebebi korkaklıkdı korkak olduğunu kabul etmek çok zor ama bir kere kabul edip onunla başa çıkınca eskiden ne kadar aptalmisim diyosum lisedeyken defalarca kez...
  2. E

Akrep yada örümcek sokmasi

Knk akrepin bir iğnesi örümceğin iki dişi var yaraya dikkatlice baksan anlarsın ne soktuğunu eğer örümcekse muhtemelen kara dul'dur zaten Türkiye'de soktuğu yere o şekilde zarar verebilecek bir örümcek yok kara duldan başka hastaneye gitsen çok iyi normalde kara dul zehri bir insanı öldürmez ama...
  3. E

Ucuz ve güzel Alkol önerisi

Vallaha ben votka dışında kokusunu olmasan bi alkol bilmiyorum ama kokusu az fiyatında düşük olsun istiyorsan beyaz şarap içebilirsin eğer arkadaş ortamindaysan 150lik beyaz şarap artı 3 4 tane bira bunları 5 litrelik su bidonuna döküp bir güzel çalkala.
  4. E

16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

Charles'da gözlük kullaniyodu dünya şampiyonu oldu
  5. E

16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

Futbol için 16 yaş biraz geç insanlar 16 yaşında profesyonel oluyor ha 16 yaşında futbola başlayıp başarılı olan yokmudur? vardır ama çok düşük ihtimal eğer spora yönelmek istiyorsan dövüş sanatlarına (Boks,mma) başlayabilirsin hem yaş olarak daha uygun hemde son zamanlarda baya popüler.
  6. E

Game Garajdan Sipariş Ettiğim Sistem Ne Zaman Gelir?

Bende kendi sistemimi gamegarajdan aldım 4 günde geldi ama bu yoğunluğa,senin bulunduğun konuma ve stok sayısına göre değişir yüksek ihtimal bir hafta içinde gelir.
  7. E

Resimdeki ayakkabıyı nerden bulurum?

https://www.superstep.com.tr/urun/adidas-team-court-kadin-beyaz-spor-ayakkabi/ef6815/ Stokda yok ama yakında gelir muhtemelen veya google lesnde arayıp kendinde bulabilirisn
  8. E

Doğum kontrol hapı kesin işe yarıyor mu?

Tabi Efendim
  9. E

Bilmiyorum ama Amerika'da değişik değişik sebeplerden bazı firmalara dava açılıp tazminat alındığını duymuştum Türkiye'de süreç aynı işliyorsa alabilirsin belki ama hapı kullandığını nasıl kanitliycaksin.
  10. E

Merhabalar. Dövme yaptıranlar neden Allah'ın rahmetinden uzak oluyor.

Allah'ın helal kıldıkları helal,haram kıldıkları haramdır, hakkında bir şey söylemedikleri ise serbesttir kuranda dövmeyle ilgili bir şey geçiyorumu? Hayır sevapda değil günahda hadis olayı ise peygamber dine kural koyamaz ki koyabilseydi çok saçma olurdu.
  11. E

Yüzmeyi nasıl öğrenebilirim ?

Denizden korkuyorsan suyun üzerinde durmasın suyun üstünde kalmak için çaba sarfedersen batarsın öncelikle suyun sığ yerlerinde sırt üstü kalmayı dene bir süre sonra alışırsın alıştıktan sonrada yüzmeye daha derin yerlere açılmaya başlarsın baktın yoruluyosun yatarsın suyun üstüne. Not: Sağ...
  12. E

Fiziksel ortamda %100 gibi bir ihtimal yok benim kuzenim eşi hap kullanmasına rağmen hamile kalmıştı çok düşük bir ihtimal ama 0 değil.
  13. E

İlerde portal cihazı olur mu

Egzotik madde ve negatif kütle gerçekten varsa evet bu mümkün fakat biz bunları göremeyiz.
  14. E

Dövme yaptiracam ve hangi bolgeye yaptirmaliyim

Daha önce yaptırdınız mı bilmiyorum ama yaptirmadiysan önce yaptırmak istediğin dövmenin silinebilir bir versiyonunu yaptır(geçici dövme,boya vb) bir iki hafta öyle takıl bu surenin sonunda eğer hala hoşuna gidiyorsa yaptırabilirsin ve ilk dövmense çok iddialı bir yere yaptırmanızı önermem.
  15. E

Yardım RYZEN 9 7900X3D FPS SORUNU

Anakart değişiminden önce denenebillecek daha farklı işlemler var yukarda bir arkadaş yazmış zaten hiçbiri sonuç vermezse anakart değişirsin ve anakart önerisinde şimdi yapmiyim bir iki ay icinde b750 anakartlar duyurulcak onlardan birini almak çok iyi olur.
  16. E

Yardım RYZEN 9 7900X3D FPS SORUNU

En iyi işlemcilerden birini en kötü anakarta takmışsın benden çok daha iyi anlayanlar var ama bence o anakart o işlemciyi besleyemez.
  17. E

Ahlak Ve Mantik Testi̇

1:B 2:B 3:B 4:C 5:Ailenden herhangi biri suç işlediğinde her ne kadar doğru olan onu adalete teslim etmek olsanda muhtemelen çoğu kişi ailesindeki o kişiyle beraber bok çukurunun içine atlar.
  18. E

Çözüldü✓ THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 kasama sığar mı

Kasa 165mm kadar destekliyor soğutucu 155mm yeter mi pek emin değilim ram konusu zaten fanların yükseklikleri ayatlanabildigi için bi sıkıntı çıkarmaz.
  19. E

51.499₺ almayı düşündüğüm sistemi değerlendirir misiniz?

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama h610 anakartlarda 14400f desteği sonradan geldi diye biliyorum yani anakartın bios'unu güncellemeden o işlemciyi kullanmayabilirsin.
  20. E

İşlem uygun olur mu ?

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ab350m-ds2rev_10/support#support-cpu Verdiğin bilgi için teşekkürler. Ben n/a yazısına hiç dikkat etmedim aynı zamanda desteklediği işlemcilere desteklemediği işlemcilerin aynı listede olması bence pek iyi değil.
Geri