Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Xbox 9. nesil gamepad PC'de kullanmak için değer mi?

Kesinlikle iade edin etme şansınız var ise
  2. A

Çözüldü✓ 4-5 k bandında kablosuz kulaklık arıyorum yardımcı olur musunuz ?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-7-1-77z46aa-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,301547768.html 5k bandında alınacak tek mantıklı kulaklık bu hocam
  3. A

Technopat sosyal neden kötü

Bu konunun onaylanmaması gerekirdi bile düpedüz saçmalık bir foruma gelip diğer forumu kötülemek özellikle hangi Forum için olursa olsun bu çok kötü bir şey ve yanlış bu tür insanlar forumda barındırılmamalı bile
  4. A

Hyperx Cloud III Wireless S Yeni model

Rog pelta daha mantıklı bana kalırsa
  5. A

Bu üç klavyeden hangisini tercih etmeliyim ? KLAVYE ALINDI 👍

Almamıştım zaten de o zaman almayalım
  6. A

Monsgeek M1 v5 tmr nasıl alınır?

https://www.monsgeek.com/product/m1-v5-tmr-fully-assembled/ merhabalar akkonun kendi sitesinden yurt dışından bu klavyeyi almak istiyorum ama alanlar ürünü satın aldıktan sonra geri mail atıp ürünün gümrükten geçmesi için ürünün fiyatını 20-25 dolar arası girilmesini istiyorlarmış ben nasıl...
  7. A

Hocam siz aldınız mı
  8. A

Hocam ikinize de sorayım maili nasıl atıyoruz satın aldığımız e postaya gelen maile mi cevap veriyoruz ve ne yazıyoruz sizde yazılı ise söyler misiniz rica etsem
  9. A

Mouse hareket ettirince niye cızırtı gelir

İyi forumlar arkadaşlar cuma günü ajazz aj139 pro mouse aldım önceki mouse razer deathadder essential onda böyle bir problem yoktu ancak yeni mouse pc masaüstündeyken veya Chrome yt de falan iken mouse hareket ettirince kasadan cızırtı sesi geliyor pc yüke girince oyun oynarken falan bu ses...
  10. A

Ajazz aj139 pro driver nasıl indirilir

Bide hocam mouse hareket ettirince kasadan cızırtı sesi geliyor bunun hakkında bir şey biliyor musununuz
  11. A

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

Youtube daki incelemelerde driver da şarj seviyesi gözüküyordu ama
  12. A

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

Teşekkürler onu da kurdum ama şarj seviyesi görünmüyor onun hakkında bilginiz var mı
  13. A

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

İndirdim ama dosya da v1 ve v1. 1.1 olmak üzere iki dosya var hangisini kurayım
  14. A

Teşekkürler indirdim ama v1 ve v.1.1.1 olmak üzere iki tane var farkeder mi hangisini kursam
  15. A

Bulamadım hocam maalesef
  16. A

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

Hocam merhaba bu mousdan bende aldım ama driveri bulamadım nasıl indiricez 139 pro 4k driveri var ama 139 pronun yok bulamadım
  17. A

Merhaba arkadaşlar ajazz aj139 pro aldım ama driverini bulamadım 139pro 4k driveri var ama 139 pronun driveri var bunu nasıl indiririm yardımcı olursanız sevinirim
  18. A

1200 tl de hangi klavye alınır%60

Bütçem maks 1200 üstüne çıkamam reddragon k617 düşünüyorum ama kullanıcılar yay sesinden şikayetçi dierya dk61se modeli var yurtdışı fiyatı da uygun hangisi alınmalı sizce farklı önerilerde açığım
  19. A

Bu sisteme bu psu nasıldır?

Elimde var o yüzden sormuştum
  20. A

Bu sisteme bu psu nasıldır?

Arkadaşlar merhaba i5 12400f ve rx6650 xtli sisteme 500w psu yeter mi Psu model: Popüler Ürün MSI Mag A500DN 500W 80+
Geri