Arama sonuçları: *

1. S

Fc 24 bu sistemde drop giriyor!

belgelerin içinde Belgeler\FC 24 fcsetup.ini diye bir dosya var onu silince düzeliyordu artık onu silsem bile drop sorunu devam ediyor
  2. S

FC 24 drop sorunları

belgelerin içinde Belgeler\FC 24 fcsetup.ini diye bir dosya var onu silince düzeliyordu artık onu silsem bile drop sorunu devam ediyor
  3. S

Güçlü sistemim var fakat fps drop yiyorum.

4. S

fc 24 fps drop sıkıntısı

5. S

fc 24 fps drop sorunu

6. S

60 bin tl laptop önerisi 4070 veya üstü

şuan bu laptopu kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin, yılbaşından önce almıştım
  7. S

Kuyumcu için rahat ayakkabıyı önerisi.

https://www.trendyol.com/skechers/sport-court-92-erkek-beyaz-spor-ayakkabi-237188-wht-p-111653174?boutiqueId=61&merchantId=2617 mağazasından bu ayakkabıdan aldım, hem gömlek ve keten pantolon gibi klasik giyime de uyuyor hemede çok rahat
  8. S

FC 24 Teknik Direktör Modu maaş

Arkadaşlar herkese iyi günler FC 24 Teknik Direktör modunda baya ilerledim takıma düşük seviyeli oyuncular adım hepsinin overallerini 85 üzerine çıkarttım fakat sözleşmeleri bitiyor ve sözleşme yenilemesi yaptığım zaman maaşlarına yetemiyorum, 2.3 oyuncuyla yenileyince diğer oyuncularla sözleşme...
Geri