Arama sonuçları: *

1. S

Karaciğerim gidik mi?

Yağlanma yok dedi büyüme var dedi 🤔 yinede bu aralar fazla kilo aldım hareketsiz yaşam sürdüm deneyeceğim
  2. S

Karaciğerim gidik mi?

Haha ulan ne komik adamlarsiniz 🙃
  3. S

Karaciğerim gidik mi?

Teşekkürler artık düzene sokmaya karar verdim 1-2 haftaya tekrar gidicem
  4. S

Karaciğerim gidik mi?

Yok daha çok oturduğum yerde bekliyorum hareketsiz bir yaşamım var son aylarda fazla kilo aldım dediğiniz gibiyse benimki çok da kötü degil o zaman
  5. S

Karaciğerim gidik mi?

Geçmiş olsun doktora 2-3 aydır gidiyorum 1714407555 Normal değilmis bunlardan anliyormusunuz ki
  6. S

Karaciğerim gidik mi?

Ölüm görselden bı haber misiniz 2-3 aydır düzenli kan veriyorum hiç bişey cikmadiki yazıyorum buraya 1714406490 Düzenli gidiyorum hiç sonuç yok o yüzden yazdım
  7. S

Karaciğerim gidik mi?

Görselleri ekledim anlayanlar yazsın? teşekkürler
  8. S

Nostalji forma tavsiyelerinizi bekliyorum

Hocam yani forma alicak olsam sen joseforma yazdikdan sonra cevap atıp son zamanlarda bunu ariyordum yazmam senin için değil diğer arkadaş için söyledim
  9. S

Naptın 3-4 hesap açıp joseforma ovuyonuz güven geldiydi geri gitti
  10. S

Hocam bende kaliteli arıyorum zaten fakat instada satıyorlar 300 TL ye eğer onlar gibiyse kalite para boşa gidecek birde güvenilir mi?
  11. S

Nostalji forma alabileceğim kaliteli bir site varmı cevaplarsanız 🙏
  12. S

Deniz ulaştırma işletme müh sorularım?

DUİM 1-bazı arkadaşlar mülakat oldugunu söyledi(2015 yılı forum) böyle bir şey varmı şınav mekik vücut kitle vb 2-önü açıkmıdır çoğu okuduğum yer 2015 senesine ait olduğu için imkanlar bol diyorlardı iş bulma vb 3-itü Piri reis deü bunlar dışında okunmaz mi veya bunlardan hangisinde okunur
  13. S

🚨2024-MSÜ: Sınav Sonuçları Açıklandı🚨

Kaç geldi benimki sıkıntılı
  14. S

Msü giriş belgesi Telden nasıl alınır

Hocam PC yok tanidikda yok ekran görüntüsü alıp kirtasiyeden cikartiracaktim PDF olarak indirdiğim de foto bulanık oluyor başka yolu yok mu 1709365185 Hocam PC yok tanidikda yok ekran görüntüsü alıp kirtasiyeden cikartiracaktim PDF olarak indirdiğim de foto bulanık oluyor başka yolu yok mu
  15. S

Msü giriş belgesi Telden nasıl alınır

Konu başlıkta PDF olarak aldığımda foto bulanık oluyor ekran görüntüsü alıp cikartsam sıkıntı oluyormu?
Geri