Arama sonuçları: *

1. N

Turkcell altyapi kac gune gelir

Eğer çevrenizde Turkcell fiber internet satan bayi varsa onlara bi danışmanı öneririm. Paketi de senden alırım dersen onlarda müşteri toplamaya çalıştığı için belki faydası olabilir. Bizde fiber gelince birden fazla satış temsilcisi gelip kartlarını filan bırakmıştı almak isterseniz bizzat bana...
  2. N

Turkcell altyapi kac gune gelir

Bizim binanın önünü kazdıktan sonra kendileri binadan kimse başvuru yapmadan 1 hafta içinde aktif hale getirmişlerdi. Zaten binaya kurulum yapınca dairelere gelip bildiriyorlar.
  3. N

Ryzen 7 7800X3D , B650 , RTX 4070 SUPER = Bu sisteme öneri ve tavsiye

Ram 7200Mhz gereksiz 6000mhz cl30 yada cl32 yeterli. Kasa bu parçalar için çok kalitesiz hava akışı daha iyi kendin kanıtlamış kasalardan almanı tavsiye ederim. Güç kaynağı da corsair rmx serisi tercih edilebilir. Yazmayı unutmuşum soğutucu bu işlemci için biraz düşük kalmış. Bir de pc hangi...
  4. N

Asus Rog Strix B650E-F Gaming Wi-Fi Alınır mı?

Arctic Liquid Freezer III 360mm ile kullanıyorum. Boşta 45, tam yükte 77 derece görüyor.
  5. N

Asus Rog Strix B650E-F Gaming Wi-Fi Alınır mı?

Bu anakartı 7800x3d + 4080 Super ile kullanıyorum şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım.
  6. N

kasa ve sıvı soğutma önerisi

Kasa: NZXT H6 Flow Soğutucu : NZXT Kraken 360 RGB LCD Hem görüntüsü her performansları güzel.
  7. N

360mm sıvı soğutucu vs phantom spirit kim alır

Bu soğutucunun ilk serilerinde gürültü sorunu vardı ama yeni serilerde büyük ölçüde düzeldi. Tabi bizdeki satıcılar hangi versiyonunu satar orasına pek emin olamıyorum.
  8. N

Siz bilirsiniz hocam sonuçta bütçe sizin ve son kullanıcı sizsiniz. Deepcool LT720 1000TL fark ile alabilirsiniz. Youtube üzerinden incelemelerine bakarsanız performansının ne kadar iyi olduğunu görebilirsiniz. Eğer ileride üst seviye işlemcilere geçerseniz onları bile soğutur.
  9. N

7800x3d sıvı soğutma önerisi

Bu paylaştıklarınız arasından şahsen Corsair H150'yi seçerdim. Eğer bakmadıysanız Deepcool LT720 hem daha ucuz hem de performans olarak bunların hepsinden daha iyi. Youtube'dan inceleme ve karşılaştırmalarına göz atabilirsiniz.
  10. N

Phantom spirit fiyatına göre gayet başarılı bir soğutucu. Sıvı soğutmalarla ilgili önemli olan nokta ise belli başlı 360mm soğutucular haricindekiler performans olarak hava soğutmalardan pek de farklı değil. Bence ucuz diye bunu almak yerine bütçeyi biraz daha arttırıp kendini kanıtlamış 360mm...
  11. N

Kahraman Konsol güvenilir mi?

Yıllar önce dükkanlarına gidip PS4 satmıştım. Uzaktan alışverişi nasıl bilmiyorum ama zaten fiziksel olarak yıllardır aynı yerdeler.
  12. N

🔻İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI DİBİ GÖRDÜ!

Şuan ikinci elin en büyük sorunu 450-600 bin TL arasındaki arabalar. Çoğu insanın bütçesi bu paralar ama arabalar gerçekten çok kötü ve eski. Bu sorun ilanlardaki arabaları kontrol etmeye gidince daha fazla ortaya çıkıyor. İlanlarda tertemiz ama gerçekte binince bu araba hurda diyip...
  13. N

bu anakart ryzen 7800x3d'yi besler mi

Evet sorunsuz şekilde kullandırır. Zaten X3D serisi işlemciler normal X versiyonlarından daha stabil ve daha düşük sıcaklıklarda çalışıyor.
  14. N

Yardım Arctic 3 420 Mm sığacak Kasa Lazım

Lian Li Lancool III alabilirsin. 420mm için en ideal ve sorunsuz kasalardan. Fiyatı da full towerlara göre gayet uygun.
  15. N

7800x3d için sıvı soğutma önerisi

Arctic Liquid Freezer III 360mm ile kullanıyorum aynı işlemciyi maksimum yükte 77 derece görüyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  16. N

LCD 360 mm ekranlı sıvı soğutucu önerisi

Asus sıvı soğutucular çok pahalı bence değmez o yüzden farklı model önerebilirim. NZXT Kraken 360mm LCD Bütçeyi biraz daha artırabilirseniz: Corsair H150i Elite LCD alabilirsiniz.
  17. N

LCD 360 mm ekranlı sıvı soğutucu önerisi

Kasanızda hangi marka fan varsa bence aynı markanın LCD ekranlı soğutucusunu tercih etmeye çalışın yoksa çok fazla RGB uygulaması bazen problem çıkarabiliyor. Hemde fanlar görüntü olarak birbiriyle uyumlu olur.
  18. N

Am5 platformda Asrock mu Msi mi?

Asrock Asus'un alt markası. Amerika'da çok popüler.
  19. N

kasa hangisi daha iyi ?

1 yıldan fazla 4000X kullandım ve sıcaklıkları gayet güzeldi ama üst tarafı 360mm desteklemediği ve daha üst donanımlara geçtiğim için değiştirdim. Eskiden bu kasa fiyat performans kategorisindeydi ama artık bu paralara daha güzel kasalar var. Bütçeyi biraz arttırırsan hem güncel hem görseli...
  20. N

Fan ile işlemci birbirine yapışabilir mi

İşlemci uzun süre soğuk kalırsa sökerken yapışabiliyor. Sökmeden önce bilgisayarı çalıştırıp biraz işlemcinin ısınmasını sağlayın daha sonra sökün ki macun biraz akışkan hale geldiği için yapışmasın.
Geri