Arama sonuçları: *

1. M

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

haklısın monza deneyimim oldu ama evimde o kadar detaylı sim kurma şansım yok ilerde inş
  2. M

g27 buldum temiz güzel standlı 7bine bıraktı faturası duruyor ama cihaz 3 yıllık şimdilik elimde durur en az 2-3 yılda ben kullanır rafa kaldırırım pek öyle satma gibi huyum yok yani
  3. M

sıfır g29 en mantıklısı o zaman
  4. M

Teşekkür ederim bilgi için, ben şimdi pek yukarıları hedeflemiyorum. Fiyat olarak 6-9 arası, 10bin bile bulmaz düşündüğüm bütçe. Üstüne çıkarsam bütçe olarak zaten gidip sıfır g923 almayı düşünüyorum direk ama amacım uygun fiyatlı heves giderecek ve düzgün hissiyatlı makina bulmak.
  5. M

v9 modelini almayı düşünüyorum. F/P olarak nasıl bilmiyorum ama ve bir de bu EUAS ne kadar güvenilir bir site? Yani direkt PXN sitesinden alabiliyoruz sonuçta. Hangisi mantıklı olur?
  6. M

DİREKSİYON SETİ ÖNERİSİ

illa logitech yada thrustmaster mı almak lazım yani başka model olmaz mı ben sadece ets2 için almak istiyorum. rampage yada thull marka alsam uymaz mı?
  7. M

Vatan PC den sistem önerisi

Bence al, ne kadar beklersen o kadar pahalılaşıyor sen burda daha iyisini toplamak için beklerken fiyatlar uçar gider ilerde elbet bi ssd ram yükseltirsin
  8. M

Ekran Kartı Fiyatına Sistem🔥

Ryzen Radeon sistem hastaları alır anca
  9. M

10000Tl Bütçe Sistem Toplama;16 GB Ram + E5 2650 V4+X99 Anakart Mantıklı Mı?

bende server amaçlı toplamayı düşünüyorum dual xneon işlemcili olarak fiyata göre çift işlemci takabiliyor olmak cazip geliyor bana ama anlayan bir arkadaş olsa güzel olur
  10. M

Aliexpresten x99 dual Anakart sistem alınır mı?

Bu Anakart üzerinden bir sistem kurup olabildiğince uyguna bir server kurmak hedefindeyim sizce alınır mı? 2.103,83TL 30%OFF | X99 anakart çift CPU M.2 LGA 2011 V3 E-ATX USB3.0 SATA3 8 DIMM DDR4 destek Xeon işlemci yuvası 2011-3 https://a.aliexpress.com/_Ez0i4Xl
  11. M

🔥İndirim Fallout serisi fevkalade indirim

Fo76 da 900 saat geçirdim bence Fallout serisinin en iyisi oydu koleksiyonluk için böyle indirimi kaçırmamak lazım
  12. M

GIGABYTE RTX 4060 TI WİNDFORCE 8 GB Alınır mı

4060 ve -ti larda en iyi galax
  13. M

Gameboster %50 indirim gaming monitör alınır mı?

https://www.itopya.com/gamebooster-238-gb-2420cf-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728
  14. M

Sistemi kaça satabilirim?

7-8 arasına satarsan git lokma dağıt derim sistemi diyorum tabi kasa harici olanları değil
  15. M

AŞAĞIDA BELİRTTİĞİM SİSTEMİ NASIL YÜKSELTEBİLİRİM?

nerden değiştirsen başka taraftan aksar sistem nesil olarak düşük elleme hiç gittiği yere kadar götürsün yada sat üstünü tamamla şuan kampanyalar gırla zaten çek bi kasa 3-5 sene götürür 1712690997 bu kasa server olarak kullanılabilirse pazarlık yaparız
  16. M

Her şeyi hazır olan sistem için kasa tavsiyesi

Asus tuf sormana bile gerek yok ilerde rtx5000 serisi geçme ihtimalin var
  17. M

Sarı sitede 1660S'e 12K yazan adam şaka mııı

İsteyen istediği fiyatı biçer zorla satmıyor ya 😀😀😀
  18. M

Ark oynayan var mı birlikte oynayalım?

2tb ı, sadece arka ayırmam lazım o yüzden oynamıyorum
  19. M

i5 14400 4070s sistem 25kya aldım

Hocam sen bayram sabahı güzel bir tatlı dağıt hayırlı uğurlu olsun sistemin