Arama sonuçları: *

1. N

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Hocam merhabalar bende aynı klavyenin siyahını aldım siyah bağımlısı olduğum için 2 sorum var ilki acaba klavyenin ayarlarını nasıl yaptınız? ben ağırlıklı cs2 oynuyorum ilk defa manyetik bir klavye aldım ve türkiyede detaylıca anlatanda göremedim sizde cs için ayar falan yaptıysanız atabilir...
  2. N

Nerden Keycap Alırım?

dediğim gradyan keycapler orada yok
  3. N

Nerden Keycap Alırım?

Arkadaşlar %75 klavyem için gri gradyan bir keycap istiyorum nereden alacağımıda bilemedim en son Temu yasaklandı sonra şubemi ne açmış Türkiye'de orada da keycap falan bulamadım nasıl alabilirim güncel durumda? İyi günler.
  4. N

Ryzen 5 7500f kule tipimi yoksa sıvı soğutmamı?

Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım ve estetiği benim için önemli akvaryum kasam var işlemcim ryzen 7500f şu an için soğutma için 2000 tl bütçem var bu bütçe ile sıvı soğutmamı yoksa kule tipi mi önerirsiniz sıvı soğutma olarak pek bir şey beğenemesemde kule tipinde Segotep FZ6 pro'yu buldum...
  5. N

Oyunalisveris.com güvenilir mi?

Bu üyelik aktif değildir yöneticiler tarafından pasife alınmıştır diyor hesabına baktığımda
  6. N

Oyunalisveris.com güvenilir mi?

Arkadaşlar itemsatis üzerinden valorant hesabımı satıyordum bir eleman konuşurken numarasını verdiği için itemsatıştan ban yemiş oyunalişveriş den yapalımmı alışverişi diyor ama siteyi pek bilmiyorum güvenilir mi?
  7. N

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Hocam bende birazdan sipariş vericem inşallah sadece şunu sormak istiyorum ben beyaz sevmiyorum bu yüzden keycap almayı düşünüyorum sizce hangi renk almalıyım siyah neyim alsam kötü durur mu bir de nerden alabilirim türkiyeye gelir mi?
  8. N

4000 TL Klavye önerisi

Full size istemiyorum ya
  9. N

4000 TL Klavye önerisi

Knoblu klavyede önerebilir misiniz acaba 1764205866 Sesine baktım klavyenin çok sesli sıkıntı o da
  10. N

4000 TL Klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba 3 4 senedir xpg summoner klavyemi kullanıyorum bazı kazalar geçirdi yön tuşlarının ikisi numlocktan bir kaç tuş falan switchi kırıldı bende yeni klavye almak istiyorum 4000 fiyat bandında çok çıkamam genel olarak her türden oyun oynuyorum lol valo hikayeli oyunlar falan ama...
  11. N

5000 TL siyah akvaryum kasa önerisi

Fanları falan nasıldır Zoko king dragon north rajintek bunlar çakma gibi geliyor
  12. N

5000 TL siyah akvaryum kasa önerisi

Merhaba ATX anakarta uyacak siyah akvaryum kasa önerisi yapabilir misiniz fanlı olsun PSU olmasın şahsen kendim araştırdım ama çok çakma Lian Li kasası var bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz fanları iyi mi önerir misiniz özellikle gözüme çarpan zoko King'in 7x12 fanlı kasası oldu bütçenin çok...
  13. N

Gamepad'imi iade edebilir miyim?

Merhabalar yaklaşık 4 ay önce 8bitdo ultimate aldım 3500 liraya başta sorun yokta ancak bir yerde artık joystickler sağa doğru tamamen gitmiyordu gitmesi için iyice bastırmak gerekiyodu yani sağa doğru giderken karakter normal yürüme değilde yavaş yürüyordu sonra garantiye yolladım tamir oldu...
  14. N

Yardım AOC 24.5" 25G4SXU 0.3ms 310Hz FAST IPS Monitör Alınır Mı ?

Alınır tam cs valo monitörü şahsen kendim hikayeli oyun oynuyorum valo da oynuyorum ben almazdım yani ileridede cs devam, hikayeli oyun oynamam diyorsan yapıştır
  15. N

6000tl ikinci el anakart önerisi

Hocam hem 2 ramlik hem micro atx ters bana
  16. N

https://shbd.io/s/7xZvqUzA böyle yurtdışından ürün satan birini buldu da alınır mı? acaba param güvende ile alabilirim
  17. N

7500f
  18. N

Merhaba İkinci el anakart önerisi yapabilir misiniz? ATX kasa ile kullanacağım. Ne önerebilirsiniz acaba?
  19. N

35.000 TL'ye ikinci el sistem toplama

Arkadaşlar, zamanında topladığım sistem 8 senenin sonunda ömrünün sonuna geldi. Yeni sistem toplayacağım. PSU bozulmuştu, geleceğe yatırım olsun diye sadece 850W PSU aldım. Şu anda elimde bir tek o var. Bunun dışında şu anlık planladığım sistem şöyle: anakart: 3500 TL – B650M-K (ikinci el)...
  20. N

Ekran bir anda siyah ekran veriyor

Arkadaşlar yaklaşık 7 senelik bir bilgisayarım var daha önce hiç olmadı bu 2 3 gündür devam ediyor oyun oynuyorum bir şey yapıyorum alt tab atıyorum bir bakmışım siyah ekran görüntü gidiyor ne yapsam ne etsemde olmadı çözüm önerisi olan varmı forumda aynı sorunu yaşayan gördüm ama cevap almamış.
Geri