Arama sonuçları: *

1. E

Out of memory hatasi

daha 1 hafta oncesinden pubgde hic sorun yoktu bi kac gun oynamayip dun tekrar girdim ekran karti ve ram kullanimina bakiyorum oncekiyle ayni bir degisiklik yok ama 2 3 mac sonra out of memory diyip oyundan atti dedim neyse zaten cok oynamiyorum oyunla alakalidir denemek icin fragpunk...
  2. E

Valorant secure boot hatasi

yeni farkettim secure boot actiktan sonra diskleri gormuyormus
  3. E

valoranti daha 3 gun once oynuyordum dun girerken bu hatayi verdi sistemimde tpm 2.0 var gozukuyor secure boot acmak icin biosa girdigimde csm diye bir sey var o acikken uefi ayari gozukuyor 2 tane csm kapatinca secure boot yerin gidebiliyorum ama secure boot acip ayarlari kaydet cik dedigim...
  4. E

valoranti daha 3 gun once oynuyordum dun girerken bu hatayi verdi sistemimde tpm 2.0 var gozukuyor secure boot acmak icin biosa girdigimde csm diye bir sey var o acikken uefi ayari gozukuyor 2 tane csm kapatinca secure boot yerin gidebiliyorum ama secure boot acip ayarlari kaydet cik dedigim...
  5. E

Dvd player calisma sorunu

dvdli filmleri biriktirmek istedigim icin dvdplayer aldim ve calisiyordu 1 hafta sonra eve donerken yanimda getirdim bi tane film takip izledim sorun cikmadi 2 gun sonra siparis verdigim cdleri denemek icin basina gectim ama sadece o denedigim tek filmi aciyor baska disk taktigim zaman herhangi...
  6. E

Yeni ram takinca mavi ekran

tamamdir hocam rami pubg icin almistim yetmiyor diye su an o ayardan sonra kapanmadi ve yukleniyor ama kapanirsa dediginizi yapicam sagolun 🙌🏻🙌🏻
  7. E

pili mi cikartiyorduk onun icin eger oyleyse benim ekran karti buyuk o kismi kapliyor full cikarip geri takmam gerek o yuzden onu en son denerim diye dusundum simdi 3200mhzden 3000e cektim bakalim belki duzelir (3000mhz yazan kisim ellenmiyordu hemen solunda 3200 vardi o degisebiliyodu onu 3000...
  8. E

2. slotuma ram taktigim zaman goruntu gelmiyordu bozuk diye varsayip panther 8gb 3000mhz ram yerine 16gb game master ram aldim o da 3200mhz ama taktigim zaman kurtarma moduna atiyor ve masaustune gelemiyorum bir an normal acildi ama sonra mavi ekran yedim sebebi nedir bilmiyorum bi yardimci olun...
  9. E

Eski laptop parca yukseltmesi

500gb var takili belki daha hizlisini alirim ama su an oburleri dahs oncelikli 8gb takma sansim var mi peki yoksa 4gb mi alayim bir de amd sistemmis islemci yukseltmesi yapabilir miyim bilgin var mi
  10. E

Eski laptop parca yukseltmesi

laptoplar hakkinda pek bilgim yok masaustu kullanicisiyim ama bazen sehir disina cikiyorum ve rahat kullanmak istiyorum islemci ve ram yukseltmeyi dusunuyorum ama her laptopta oluyor mu bilgim yok cpu z den cektigim fotograflari koyacagim bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
  11. E

Baslangic motoru onerisi

bu yaz ise girip 50k biriktiricem fiyata gore de kalan kismi aileden alicam ilk motorum olacak. su an kocaelinde yasiyorum ayda 1 2 kere istanbula bazen de afyona gitmem gerekiyor istanbula giderken sorun yaratmaz gibi sanki ama afyona gidis gelis icin de uygun bir motor lazim. bir de a1 ile a2...
  12. E

Monitor golge? sorunu

oyun icin hosuma gidecek sekilde yapmistim aylar oncesinden ama boyle bi sey olmuyodu grcen haftalarda basladi zaten sonra sifirladim hepsini yaptigim bi seydense diye ama duzelmedi 1746968581 kendime gore yapmistim onceden ama belki ondandir diyip sifirladim tek tek kurcaladim duzelir mi diye...
  13. E

Monitor golge? sorunu

dizi film izlerken cenesinde ve dudsginin ustunde oldugu gibi devamli boyle goruntuler olusuyor ozellikle karanlik yerlerde ve film izledigim sitelerdeki bos siyah barin oldugu kisimlarda asiri dikkat dagitiyor hareketli sekilde oluyor sebebi nedir
  14. E

Valorant yuklenmiyor

guncelleme yapilamiyor hatasi verdi kurcaladim olmadi dedim silip yeniden yukleyeyim acelem yok bu sefer de boyle kaliyor gram ilerleme yok
  15. E

Yardım Sistemim icin psu onerir misiniz

benim de onda gozum vardi cunku 2 3 yerde 12v kisminda yazan 46a gibi sayi yuksek olursa iyi oluyormus bir de 12vye verdigi watt degeri yuksek o da arti ozellikmis tesekkur ederim aklima yatti daha fazla
  16. E

Yardım Sistemim icin psu onerir misiniz

butce max 1k rx 5600xt ryzen 5 3600 1x 8gb ram b450m s2h bulduklarimi yorumlarsaniz sevinirim uyumlu olur mu vesaire psu konusunda bilgim hic yok
  17. E

Oc sonrasi pc start almiyor

ben de anlamadim hocam abarti bir sey de yapmadim niye boyle olduysa artik
  18. E

Çözüldü✓ Ryzen5 5600+4060 8GB mı yoksa i5 10400f + 3060 12GB mı

bence 4060li olani al zaten daha iyi bi ikili hem 5600e ufaktan oc cekersin canavar olur iyice
  19. E

Oc sonrasi pc start almiyor

ryzen 5 3600u 3.6ghzden 4e cektim sikinti yoktu fpsye etkisini gormek icin 10 15dk valoda test ettim sonra days gone actim ve yarim saat kadar yukari cikip geldim geldigimde kendi kendine kapanmisti stsrt almiyor islemci fani donmuyor klavye mouse isik yok kasa fani ilk 2 kere bastigimda azicik...
  20. E

Cs2 oyun aniden donuyor

eski sistemimde rx 550 3470 vesaire vardi onunla cs2 oynarken aniden donuyordu pcyi yeniden baslatmak gerekiyodu ben de sistem dusuk oldugu icindir diue dusundum ama yeni topladigim pcde rx 5600xt 3600 vesaire var yine aynisini yasiyorum amd kartlarla alakali mi bi sorun var acaba
Geri