Arama sonuçları: *

1. J

Ethernet kablosu önerisi

Hocam normal duvarı delip çeksem yada parke üzerinden hiç düşünmeden 6 alırım. Ben anten kablosu ve elektrik kablolarının dibinden geçireceğim. İnternette nerde okuduysam parazite sebep olabileceği söyleniyor. Bu yüzden bu konuda korunaklı ürün düşünüyorum. Biraz uğraştırıcı bir iş oldugu için...
  2. J

Ethernet kablosu önerisi

Ugreen olansa parazit koruma göremedim hocam, cat7 ve cat8 olanların hepsinde varmış sanırım. Cat6 da ise bazı modellerde
  3. J

Ethernet kablosu önerisi

Veggieg benim için en ideali o zaman hocam teşekkür ediyorum
  4. J

Ethernet kablosu önerisi

Hocam elektrik hattının yanından geçeceği için parazit olabilir deniliyor, veggieg markasının ki bir nebze korumalı, ugreen de koruma yok eğer yanlış anlamadıysam Veggieg markası işimi görür diye düşünüyorum ama emin olamadım
  5. J

Ethernet kablosu önerisi

@TayyarCR Teşekkürler hocam bana 20metre gibi bir ölçü lazım, fakat şöyle bir problem var ugreen modellerinde parazit koruma göremedim. Normalde cat6 yeter fakat ilerisi için cat6a daha mantıklı gibi gelmişti sonradan buattan tekrar kablo çekmek istemedim
  6. J

Ethernet kablosu önerisi

Merhaba, buat hattından geçireceğim Ethernet kablosu arıyorum. 20metre olacak Dayanıklı yapıda ve parazitlere karşı dayanıklı olursa çok iyi olur elektrik hattının yakınından geçecek. Cat6a veya cat7 düşünüyorum. Önerdiğiniz markalar ve ürünler varsa öğrenmek isterim.
  7. J

Router ile kablolu bağlantı.

Anladım hocam çok teşekkür ediyorum çok faydası oldu
  8. J

Çok teşekkürler hocam bunu merak etmiştim bende. Bir kaç ufak sorum daha olacak Mesh sistemleri, modem routerlara göre daha iyi olduğunu duydum Acsees point olayı nedir ? Bu önerdiğiniz ürünlerden bir tık daha iyisi var mı bütçemi 3.000 TL ye kadar çıkartabilirim. 1744046431 Ek olarak ev...
  9. J

Teşekkürler hocam bu videoyu izlemiştim benim aradığım aslında direk somut bir test yani normal wifi bağlantısı ile örnek veriyorum bir ps yada pc nin değerleri sonrasında mesh sistemi ğzerinden kablolu bir bağlantı sonuçları
  10. J

Ona da sordum aslında kesinlikle verimşi olduğunu söylüyorlar sadece şu kablolu be kablosuz bağlantı sonucunu içeren test bulamadım
  11. J

Hocam bunlar haricinde mesh sistemlerden bahsediyorlar onlar ne oluyor tam olarak ? Ve bu ürünün kablolu kullanım testini göremedim bildiğiniz bir videosu var mı ?
  12. J

Hocam bu dediğiniz sistemde aslında çok mantıklıymış, yanlış anlamadıysam bu decolar aynı zamanda diğer odada kablosuz internetide güçlendirecek.
  13. J

Merhabalar yeni eve taşınıyorum, fakat evde fiber kablosu oturacağım odaya biraz uzak. Fiber kablo taşıması kirli görüntü vereceği ve zahmetli olacağı için alternatif çözümler arıyorum. Modemi fiber hattının oraya koysam ve oturacağım odaya router alarak TV ve PS cihazlarını routerdan kablo...
  14. J

55” Televizyon önerisi

Haklısınız hocam aslında uzun zamandır araştırıyorum. Özet geçmek gerekirse TCL görüntü kalitesi olarak cezbetsede ışık sızmalar, hareketli sahnelerde yaşanan sorunlardan dolayı ve en önemlisi garanti konusunda yaşanan problemlerden dolayı beni biraz soğuttu. QN90D modeli OLED’e en yakın...
  15. J

55” Televizyon önerisi

Yok kardeşim daha alamadım, aklıma yatan tek model QN90D ona da zam geldi ama indirim gelecek geçende yükseltip eski fiyatına çekmişlerdi
  16. J

Mavi Ekran Hatası ve Çözüm Önerileri

Chrome kullanmıyorum hocam
  17. J

Maalesef hocam bir değişiklik olmadı
  18. J

Hocam uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum ama, bununla alakalı olabilir mi ? Minidump dosyasına bakabildiniz mi ?
  19. J

Merhaba, bilgisayar uzun süre kapalı kaldıktan sonra açtığımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum ilk masaüstü görünüyor 5-10 saniye sonra mavi ekran alıyorum. Fakat mavi ekran hata toplaması %0'dan fazla olmuyor sonra sistem kendini yeniden başlatıyor ve bu sefer anakart reklamında kalıyor. Bu...
  20. J

55” Televizyon önerisi

Merhabalar Şubat sonu Mart başı gibi televizyon almayı düşünüyorum. Bu süreçte indirimleri takip edebilmek için öncelikli olarak model belirleme kararı verdim. Boyut olarak 55 inç alacağım. Samsung, LG, TCL markalaları bana daha güvenli geliyor. OLED teknolojisinde yaşanan ekran yanığı olayı...
Geri