Arama sonuçları: *

1. E

Hp 15da1065nt laptopumda format-atmaya calisirken disk gözükmüyor

windows 10 yükleme ekranında nereden cmd acıcam 1734779517 Hocam bir kaç kez denedim söktüm taktım ssdyi ben hiç dokunmadım bile ondan sonra böyle oldu
  2. E

hocam bilgisayarı açamıyorum ki direkt 1734779235 bios güncellemesi yapmadım ancak varsayılan ayarlara aldım denediğimde aynı şey yaşanıyor 1734779277 bilgisayarın biosu çok eski ben bunda nasıl bios update yapacağımı dosyasını nereden bulacağımı bilmiyorm
  3. E

böyle yaptığımda flashı açıyor ancak disk yok ortalıkta sürücü yüklemeyi de denedim
  4. E

ben bilgisayarı uzun süredir kullanmıyorum (yaklaşık 8 ay flan) bu pcnin içini bi çok kez açtım ama hiç bi şekilde ssd ile uğraşmadım ssdnin de bağlı olduğuna eminim şimdi rufustan biosta legacy bootu kapatıp gpt yapmayı da denedim ancak olmuyor ekrana no boot device found yazısı geliyor memory...
  5. E

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

bottan otomatik olarak sadece para iadesi yapmışsın paran iade olmuştur yüksek ihtimal iptal edemezsin klavyeyi mantıken bedavaya getırmıs oldun
  6. E

Hp 15da1065nt laptopumda format atmaya çalışırken disk gözükmüyor

biosta öyle bir ayar yok maalesef 1733547525 + olarak bir videodan gördüğüm şekilde biosta main menüsünde CTRL+S basıldığında svm geliyormuş ancak bende gelmedi.f
  7. E

Hp 15da1065nt laptopumda format atmaya çalışırken disk gözükmüyor

şimdi şöyle ben bilgisayarı uzun zamandır kullanmıyordum bu bilgisayarda boot device not found hatası vermeye başladı bu sorunu biostan legacy bootu açarak kısmen düzelttim ancak biostan flash belleği 1. önceliğe ayarlayıp windows 10 kurmaya çalışırken disk gözükmüyor acaba diske bir şey olmuş...
  8. E

Çözüldü✓ AULA F75 GİZLİ RENK.

ne demek hocam rica ederim
  9. E

Lenovo v15 g4 amn please selected boot device

çoktan hallettim hocam teşekkür ederim yine de
  10. E

Çözüldü✓ AULA F75 GİZLİ RENK.

arkadaşlar sanırsam rengi buldum özel renkten RGB ayarlarını şu şekilde yapın; R 0 G 255 B 70 1733411208 duruma göre daha mavi olmasını istiyorsanız Byi 90 100 arası yapabilirsiniz
  11. E

32 bit olan bilgisayarı 64 bit nasıl yaparım?

bilgisayar resetleniyor aynı döngüye giriyor 1733325739 bios pili laptopun neresinde bilmiyorm
  12. E

OLMUYOR KANKAM
  13. E

bilgisayar modeli toshiba satellite a210
  14. E

formatın nasıl atılacağını biliyorum sadece toshiba laptobumu açıyorum f2 bios f12 boot menu diyor f2 basılı tutuyorum bilgisayar kapanıyor geri açılıyor f2 basılı tuttuğum sürece döngüye giriyor f12de direkt siyah ekran oluyor 1733295611 formatın nasıl atılacağını biliyorum ben bilmiyorum...
  15. E

işte hocam anlatmışım zaten biosu açamıyorum diye
  16. E

sıkıştırılmış klasör nasıl dönüştürülür

winrar indirip içini açabilirsin
  17. E

o ne demek hocam biraz açık konuşur musun
  18. E

işlemcim 64 bit kaldırıyor ancak şuanda bilgisayarım 32 bit olduğundan ötürü iso dosyalarının içindeki exeyi açamıyorum 64 bit istiyor biosa girmeye çalıştığımda ekran siyah oluyor ancak klavyeye bastığımda bip bip sesler geliyor ne yapabilirim birisi yardımcı olabilir mi lütfen bilgisayar...
  19. E

Temu gümrük işlemleri ne kadar sürüyor

geçti aras kargo ile bugün içerisinde şubeye ulaşmasını şanslı isem eve gelmesini bekliyorm
Top Bottom