Arama sonuçları: *

1. T

Öneri 1500Tl TWS Kulaklık Önerisi

Şuan Freebuds 4i kullanıyorum ama ses kalitesi ve anc beni tatmin etmiyor. Gerek bass gerek tizlerde ve ses kalitesinde yeterince temiz gelmiyor. Acaba bu bütçede daha kaliteli ses veren ancsi daha iyi olan kulaklık var mı ve geçmeye değer mi?
  2. T

750Tl Tws Kulaklık Önerisi

750Tl Tws Önerebilir misiniz?
  3. T

Bitlocker Açıldı Ama Ben Açmadım

Bu şifrelemeyi kapatırsam Bitlocker kapanacak mı acaba çünkü başka kapatma yeri bulamadım. Bu pc açılırkenki şifre mi yoksa? Arama yerine Bitlocker yazınca burası geliyor .
  4. T

PC Yavaş Açılma Sorunu

Windows SSD üzerine kurulu. Sistem Gtx1650 İ7 9750h. Normalde 15 saniyede açılırken şimdilerde 45 50 saniye buluyor. Sonuçlar ne anlatıyor acaba bakabilir misiniz?
  5. T

Yeni Laptop Windows Yavaş Başlatma

Adata Nvme 256gb Ssd üzerine kurulu Windows 10 Son sürüm I7 9750h Gtx 1650 8gb ram var. Normalde 10 15 saniyede açılırken son 1 2 hafta 45 50 saniye hatta 1 dakikayı bulmaya başladı sebebini anlayamadım Ssdde 140gb boş yer var.
  6. T

Samsung A71 mi Almalıyım Yoksa A52 mi Beklemeliyim?

A72 orta segmentlere rakip bir telefon değil. Zaten A71 Samsung sitesinde 4400tl iken A71 5000 gibi bir fiyatla gelme olasılığı yüksek. Hem de zaten SD720G kullanıyor parasını hak etme olasılığı yok gibi.
  7. T

Samsung A71 mi Almalıyım Yoksa A52 mi Beklemeliyim?

Samsung A52 Modeli Mart ortasında çıkacak diyorlar. 3800 TL Bütçem var ve aklımda Samsung A modelleri var. A52 400 dolardan çıkacağı söyleniyor. 400 dolar sanırım ülkemizde 4000-5000 arasına tekabül ediyor. Sizce A52 4000den ucuza çıkar diye beklemeli miyim yoksa A71 almalı mıyım?
  8. T

Nvidia Denetim Masası İle Çok Oynamak

Her oyuna girmeden önce ayarları kaliteden performansa alıyorum . Bu sisteme zarar verir mi ? Sadece oyuna girdiğimde ayarların etkin olması gibi bir seçenek var mı? Ben değiştirmeden kendisi yüksek performansta oyunu çalıştırsın.
  9. T

Windows 2004 Güç Planı Ayarlama Gitti

Normalde işlemci çok ısınıyor ve drop yiyorum ben de %99 a sınırlayarak bir nevi turbo boost kapatıyordum. Yeni 2004 güncellemesi ile güç planını değiştirmeyi engellemişler. Normalde Kayıt Defterinde Csenabled değerini değiştirip güç planında değişiklik yapabiliyordum ama şimdi Csenabled da...
  10. T

Forza Sürekli Gpu Düşüşü Beraberinde Fps düşüşü

Gtx1650 i7 9750H 8gb ram ile Forza Horizon 4 indirdim ve başta sorun yoktu 3 4 saat geçti ve oynanmaz hale geldi. Gpu kullanımı %15 %20 lere düşüyor ve sabit 60tan 2 3 saniye boyunca 14 15 fpse iniyor haliyle oynanmaz bir hale geliyor. Ne yapmam gerek sebebi ne olabilir?
  11. T

Gtx1650 Mobile Furmark Sonuçları Sizce Nasıl?

GTX1650 İ7 9750H 2 Dakikalık 1080P Furmark test sonucu böyle youtubedan baktığımda 60 fps alan birini gördüm ama bende durum bu şekilde. Bu değerler normal mi yoksa düşük mü?
  12. T

Scanning and Repairing Drive Yazısı

Bugün normalde çıkmazken ilk defa böyle bir yazı gördüm fakat sadece yazı çıkıyor. Tarama yapmadan %100 yazmadan masaüstü açılıyor . Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltilir?
  13. T

A101 Galaxy Buds

Merhaba Kastamonu A101'de Galaxy Buds gelmiş ve almak istiyorum ama 2 gün sonra İstanbul'a döneceğim. Eğer aldığımda bir problem olursa İstanbul'da muhatap bulabiliyor muyum? Veya aldıktan sonra muhatapım neresi oluyor?
  14. T

A101 Galaxy Buds

Merhaba Kastamonu A101'de Galaxy Buds gelmiş ve almak istiyorum ama 2 gün sonra İstanbul'a döneceğim. Eğer aldığımda bir problem olursa İstanbul'da muhatap bulabiliyor muyum? Veya aldıktan sonra muhatapım neresi oluyor?
  15. T

Teknik Servis Oc Yapıldığını Anlayabilir mi?

Bozulmasından değil de garanti açısından. 1592750650 Peki normalde 1850 mhz de çalışan bir ekran kartı gtx1650 sıcaklık olarak 75 derece oluyor 2000mhz yaparsam fps ve sıcaklıkta ne gibi değişmeler olur?
  16. T

Teknik Servis Oc Yapıldığını Anlayabilir mi?

Bugün Msi Afterburnerdan +150 mhz verdim ve garantisi vardı acaba teknik servis anlayabilir mi şuan oc yok sistemde.10dakika verip düzelttim.
  17. T

Papara Black Card

Dün Papara black card sipariş ettim fakat sözleşmeli kart diye geçiyor . Bu kartı kullananlar bunun ne olduğunu söyleyebilir mi güvenilir mi çünkü biraz garip geldi ininaldan geçince.
  18. T

Ps3 Kolunu Pcye Bağlamak

PS3 Kolunu nasıl Pcye bağlarım?
  19. T

Gta5 Online Düşük performans

Gtx1650m I7 9750h 8gb ram ile High ayarlarda msaa 4x fxaa kapalı şekilde oynuyorum singleplayerda 60 80 arası , onlineda da 45 60 arası alıyorum sizce de düşük değil mi? Gpu %80 kullanıyor cpu %45 50 kullanıyor.
  20. T

I7 9750H Gtx1650 Gta5

Online olsun single olsun youtubeda %98 kullanıyor başka insanlar aynı gpuyu
Geri