Arama sonuçları: *

• Users: fikam
  • Order by date
  1. F

flash belleğim görünmüyor

flash belleğim pc de görünmüyor . daha yeni almıstım adata uv210 64gb ne yaparsam yapayım asla calısmadı bende su rus sitelerinden programla yapmayı denedim ama yine yapamadım yardım edin lütfen
  2. F

Vento vg15fe kasanın tuşları ne işe yarıyor

Kasanın üstünde fanların rengini açıp kapatma düğmesi var yanında ufak bir düğme daha var İşte o düğme ne işe yarar bilen varmı ? Basarsam herhangi bir sorun olurmu? Lütfen yardım edin
  3. F

Monitörüm ile DP ye bağlanamıyorum

İlk defa sistem aldım herşeyi yaptım taki açıp formatlayana kadar Asla DP kablosuna baglanmıyor HDMI e de baglanmıyor lütfen yardım edin
  4. F

İlk defa PC alıyorum yardım edin

Hocalarım gaming gen den PC aldım ama kafamda birkaç soru var . Bios sürümü en son çıkanlar olurmu , Ve furmark gibi testleri yapmam lazımmı? Yoksa onlar test etmişmidir Cevaplarsanız sevinirim 🙃
  5. F

İlk defa sistem aldım ne yapmam gerek

İlk defa sistem alıyorum windowsu nasıl kuracağım Bios ayarlarını nasıl yapacağım Kafam çok karıştı yardım edin
  6. F

Sistemimde termal macun sürülmüş olurmu

Intel için durum aynı mı? Ve bir sorum daha var stok soğutucuyu benim i takmam gerekiyor
  7. F

Mesela sürülü olmasa ve ben kendim sürsem ama fazla sürsem işlemciye zarar verirmi
  8. F

Gaming gen tr den hazır sistem aldım işlemciye termal macun sürmüşlermidir? Bide stok soğutucu çıkarmı
  9. F

4060ti ile i5 13400f nasıldır?

Darboğaz olurmu yada başka herhangi bir sorun
  10. F

Laptop alacağım öneri lazım

33k bütçe ile ne alabilirim laptop olarak. Oyun oynayacağım için ona göre öneriler bekliyorum hocalarım
  11. F

Hazır sistem alacağım

Hazır sistem alacağım ancak bayram günü gaming gen veya itopya mağazası açık mıdır ? Açıksa bile orada hazır sistem alabiliyormuyum
  12. F

İ5 14400f ile 4060ti nasıldır?

Viewsonic vx2718 1712277197 Soğutucu takmadan kaç derece görür? 1712277231 Hocam basta bende öyle yapacaktım lakin çok ısınıyor diyenler oldu çevremde
  13. F

İ5 14400f ile 4060ti nasıldır?

Yeni PC alıcam 14400f ile 4060ti alıcam ancak darboğaz olurmu Yada işlemci çok ısınırmı?
  14. F

Telefondan izlediğim YouTube videoları kasıyor

Şimdilik değişecek durumum yok Bi şekilde çözümü falan varmı?
  15. F

Resmi note 9 1711189708 Redmi note 9
  16. F

Video izlerken kasmaya başlıyor çok can sıkıcı bir durum Nasıl düzelte bilirim
  17. F

Saygı kelimesi ile konuşma sınavım var ne yapmalıyım

Peki nasıl bir konuşma hazırlamalıyım
  18. F

Saygı kelimesi ile konuşma sınavım var ne yapmalıyım

Edebiyat konuşma sınavı konum saygı 3-4 dklık bi konuşma lazım
Geri