Arama sonuçları: *

1. M

Delipop operator mü rgx sherif mi?

Valoramt mağzama delipop operatorle rgx sherif geldi ikisinden birisini alıcam ama çok arada kaldım
  2. M

normalden daha düşük fps alıyorum

Sorunu windows 11 den 10 düşürerek çözmeye çalıştım çözülmedi sorunun kaynağının işlemci olduğunu düşünüyorum sizde bilirsiniz yakın zamanda intel işlemcilerde sorun yaşanmaya başlandı bendede aynı sorun var galiba şuan ama intel işlemcilerin iadelerini kabul ediyor ordan halledebilirseniz...
  3. M

rtx 4060 ti ile valorantta 200 fps alma sorunumu kartı performans ayarlarına çekmenin işe yarayacağını sanmıyorum hem bu bilgisayarı yüksek grafiklerde yüksek fps almak için aldım görüntü ayarlarını düşürmek istemiyorum
  4. M

ne gibi bir ayar yapmam lazım ? denetim masası ile geforce experience yüklü
  5. M

rtx 4060 ti 8gb ekran kartım ve i5 12400f işlemcim var valorantta 200 fps civarı alıyorum çoğu oyundada böyle rainbow six siege de 150 fps civarı falan alıyorum youtubeden izlediğim test videolarında bukadar düşük fps olmuyor driverler güncel windows 11 pro kullanıyorum oda güncel yeni tam...
  6. M

Yardım Rx 5500xt oyunda anlık donma

Rx 5500xt ekran kartımı taktığımdan beri oyunda kısa aralarla bi anlığına donmaya başladı lütfen yardım edin
  7. M

Yardım Kulaklık bozuk iade alınır mı? ?

Kulaklığı alalı 1 buçuk 2 ay oldu bu gün pc yi açtım baktım ses gelmiyo sadece hafif cızırtı var Daha bayağı bir garantisi var sıfır almıştım kasko falanda var Media Markt tan aldım iade değişim veya tamir yaparlarmı ?
  8. M

Öneri R9 380x alınır mı? ?

1500 lira fakat 3000 liraya kadar çıkabilirim ekran kartını yakında arıyorum bir öneriniz varsa çekinmeyin lütfen eğer önerdiğiniz karttan yakınımda varsa alabilirim
  9. M

Öneri R9 380x alınır mı? ?

Benim için değil kuzenlerimden birine hediye yaşı çok yüksek sayılmaz daha gençler valoda ve cs2 de iyi performans vermesi yeterli önerilere açığım
  10. M

Yardım Rampage RM-K11 X-NOVA driver yüklenmiyor

driveri indirmeye çalıştığımda bu sorunu yaşıyorum nasıl çözerim ?
  11. M

Gtx 980 alınır mı? ?

Teşekkürler yanıtınız çok yardımcı oldu
  12. M

Gtx 980 alınır mı? ?

Hayır site illa bütçe ayarlamamı istedi o yüzden bi rakam salladım Tavsiye için teşekkürler Sarı siteden yakınımdaki alabileceğim ilanlar rx 6400 de bile gtx 980 i fiyat bakımından 2 ye katlıyor Sistemi hediye olarak birine alıyorum yeni nesil oyun oynatması yeterli belki işlemciden kısıp...
  13. M

Gtx 980 alınır mı? ?

Alacağım kart rx 6400 olsa bile fiyat olarak iki ye katlıyor
  14. M

Gtx 980 alınır mı? ?

Gtx 980 i temizleyip artic mx4 termal macun ile yenileyeceğim kart zaten zorlamış gibi durmuyor furmak test sonuçlarında 30dk testte max78 derece görüyor iddasına göre şuanki sahibi 6 ayda bir bakımını yapmış ve overclocksuzmuş kartın backplatesi var arkadaştan çıkarıp kartın arkasını çekmesini...
  15. M

Gtx 980 alınır mı? ?

Gtx 980, i3 12100f, 32gb 3200mhz ram, gen 4 ssd Yukarıda belirttiğim sistem yeni nesil oyunlar 60+ fps te oynatabilirmi 1712960834
  16. M

Zamanın Ötesi Vandal alayım mı, yoksa Yıldız Belası veya Protokol mü bekleyeyim?

Zamanın ötesi yıldız belasından daha iyidir ama protokol phantom için aynısını sölyeyemem bence ya zamanın ötesini al veya protokol phantom bekle
  17. M

Yardım Razer deathadder essential chroma studio sorunu

Razer synapse 3.0 da chromaya giremiyorum hem chromayı hemde synapsi mousem destekliyor ama yinede bu sorunla karşılaşıyorum
  18. M

Çözüldü✓ 10k bandında toplama sistem tavsiye (ekipmanlar dahil)

Yardımınız için teşekkür ederim ☺️
  19. M

Gelecekte diğer parçaları değiştiremesemde illaki ekran kartını yenilerim en azından 1 yıl sonra fln rtx 2070 e geçersem işlemci dar boğaz a uğrarmı ?
  20. M

Tavsiye için teşekkür ederim fakat işlemciyi biraz yükseltemezmiyim yükseltirsem hangisini alabilirim pc yi adlımmı uzun süre kullanırım ama en azından ekran kartı alırım dar boğaz olmasın diye daha iyi işlemci olurmu ?
Geri