Arama sonuçları: *

1. Framboise7

LCD vs Tüplü monitör ghosting testi farkı sizde görün..

LCD ve CRT monitörle ghosting test yaptım.. lcd nin ne kadar kötü crt nin ne kadar iyi teknoloji olduğunu hatırlatmak amacıyla böyle bir karşılaştırma yaptım iyi seyirler.
  2. Framboise7

Pc açılmıyor yardımcı olur musunuz?

Sata modunu raid olarak ayarlamış olabilir misin? Onu ahci yapıp dene.
  3. Framboise7

❌İndirim Bitti! 3069 TL KOŞŞ - High Power Performans Serisi 850W 80+Gold Atx 3.0 & Pcıe 5.0 PSU

2023 ocakta high power astro gd 1200w 80+ psuyu arkadaştan 300₺ ye almıştım evde zamanında aldığım corsair cx750, rm750 ve 2 3 tane daha duran 850w üstü psularım var onlarıda 250tl gibi fiyata almıştım. Psu ihtiyacım yok diye senelerdir piyasasına bakmadıydım bu fiyatlar çok uçuk geldi gözüme...
  4. Framboise7

SAMSUNG OLED MONITOR 2K 360HZ 26000 TL!

Evet fakat x ışınları radyasyon oranları crt de oldukça düşüktü modern crtlerde yok denecek kadar azdı, ki insanlar en az 50 sene crt karşısında büyüdü. fakat dezavantaj konusuna gelirsek büyük olması ağır olması ve daha fazla elektrik çekmesi gibi konular olabilir
  5. Framboise7

0 bilgi bir yorum🤣🤣crt nin iyi yönlerini saysam 2 sayfa makale çıkarırım. Ayrıca evde 4k ips monitörüm var buna rağmen orta segment crt monitörümle bile yarışamıyor crt de piksel daha farklıdır düşük çözünürlükte scanline dediğimiz çizgiler oluşur bu ise eski içeriklerin daha güzel görünmesini...
  6. Framboise7

Evet crt ler gerçek monitördür lcd ve oledler onun yerini tutmaya çalışan üvey evlatlardır günümüzün ekranları tüplü monitörü taklit ederek gelişiyor strobe haraket bulanıklılığı azaltma gerçek siyah seviyeleri 0ms giriş gecikmesi yüksek kontrast ve her çözünürlüğü destekleme sınırsız hz desteği...
  7. Framboise7

Ne yazık ki oled de ömürlülük diye bir şey yok şu an 🤣 1721172480 Oled almak için erken haraket ediyorsunuz. Tabi sizin tercihiniz en azından 3 sene garantisi var.) ben ise Hala crt monitör kullanıyorum.. geçmeye değecek monitör bulamadım en azından crt ile kısmen oled den daha iyi performans...
  8. Framboise7

4070 Super Micro Stuttering ve Düşük %1 - %0,1 FPS

Msi afterburneri tamamen kapatıp dener misin micro stuttering yaşayacak mısın bende de 3080 var aynı şekilde micro stuttering yaşıyorum 980ti de böyle sorun yok fakat afterburneri kapattığımda %70-80 azalıyor bu sorun
  9. Framboise7

i7 2600 Undervolt nasıl yapılır ?

Biostan cpu voltajını kademe kademe düşüreceksin i7 2600 bende de vardı bayağı kısmıştım voltajı performans düşmeden cpu serin çalışıyordu
  10. Framboise7

IPS monitörde film izlemek çok keyifsiz değil mi?

Maalesef öyle monitörlerin üstün teknolojisi tüplü monitörlerdi onlarda lcd geldiği zaman üretimini bitirdiler 2005 2006 yıllarında çıkan lcd ler çok düşük çözünürlükte çok kötü renkler ve 30ms gibi giriş gecikmesine sahipti fakat tüplü ekranlar 0ms gecikme oled kadar kontrasta sahip olup...
  11. Framboise7

IPS monitörde film izlemek çok keyifsiz değil mi?

Evet zevksiz bende DEL G3223Q 4K 144Hz var fakat oyun video tarzı işler için tüplü monitör kullanıyorum tepki süresi ve renkleri kontrastı ips ye göre çok daha iyi. Karşılaştırma görselleri ektedir.
  12. Framboise7

🖥 Kaç inç (ekran) monitör kullanıyorsunuz?

19" CRT monitör kullanıyorum aktif olarak, çözünürlük olarak 2048x1536 kullanıyorum.
  13. Framboise7

Yüksek seviye İşlemci orta seviye ekran kartı ile kullanılır mı?

Hayır gtx 280 bile kullanabilirsin zararı olmaz bende r5 7600x ile 980Ti kullanmaktayım
  14. Framboise7

Yardım Evde Topraklama Yok Alacağım Sistemde Sıkıntı Olur Mu?

Psu fena durmuyor en azından kalitesiz marka değil, ama UPS alacak isen online ups alman gerek. offline alırsan yine sistem elektriği şebekeden çekmiş olacak ve hiçbir faydası olmaz 2 3 seneye ups ölüyor aküsü de UPS kadar fiyat çıkarıyor gereksiz masraf ben olsam almazdım en mantıklısı...
  15. Framboise7

Yardım Evde Topraklama Yok Alacağım Sistemde Sıkıntı Olur Mu?

Sorun olmaz bizim evde de topraklama vs yok tesisat kötü üstüne elektrikler çok sık dalgalanır ve sürekli elektrik gidip gelir şu ana kadar kullandığım pcler de hiçbir sorun yaşamadım nerdeyse kaliteli psu olsun kalitesiz olsun elektrikten kolay kolay bozulmazlar
  16. Framboise7

hangi işlemci daha iyi sizce

Giriş Seviyesi: H61(en ucuzu bu) ve b75 Orta seviye: H77 olabilir üst seviye:Z68 VE Z77 bu setleri sarı sitede aratarak bütçene uygun düşürebilirsin mesela 1155 anakart yaz gezin en çok o şekilde bulabilirsin fakat h61 serisi en ucuz oluyor onda da OC desteği yok düz i7 2600 - i7 3770 takabilirsin
  17. Framboise7

Hayır demek istediğim i7 2.nesil ile i7 7.nesil arasında performansı farkı neredeyse yok :) bu yüzden i7 2.nesil en favori işlemcilerimden birisidir evde hala 2600k var bazen kullanıp duruyorum zevki başka..
  18. Framboise7

h67 veya z68 gibi anakartlar alırsan i7 2600k kullanabilirsin rahatlıkla o işlemci e5410 dan 20 gömlek daha üstün. i5'i daha düşük çekirdek seviyesinden dolayı önermem aralarında pek fiyat farkıda yok. fakat i7 2600K ile i7 7700K salt gücü olarak hemen hemen aynı performanstadır.
  19. Framboise7

e5410 771 soket i5 2 nesil ise sandy bridge 1155 ailesinden bambaşka dünyaların işlemcileri soruna gelirsek i5 2 nesil tavsiye ederim xeonların çekirdek performansı iyi değil ve eski nesil xeonlarıda önermem çok çektim. alabiliyorsan i7 2600K yapabilirsin en temizi olur.
  20. Framboise7

PSU Üzerinde Yazan Değeri Sisteme Verir mi?

80+ olayının psu'nun gücüyle ilgisi yok sistemin ihtiyacı olan gücü şebekeden ne kadar fazla aldığı ile ilgili bir konu verimlilik arttıkça elektrik tasarrufunda o kadar artıyor. Eskiden buna daha çok dikkat edilirdi piyasada çok fazla kalitesiz teneke psular var iken 80+ psular daha güvenli...
Top Bottom