Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Airpods pro 3 gecikme

Bende airpods pro 3 almayı düşünüyorum sesi nasıl bilgisayarda çok kullanamıyor olucam bilgisayardaki kulaklığım farklı genelde iPad ile telefonda kullanıyor olucam ses kalitesi benim için önemli kulaklığın fiyatıda yüksek olduğu için aklımı kurcalıyor o fiyatlara çıkmışken biraz daha ekleyip...
  2. E

Iqos satışı hakkında

İşte maalesef ki sen adanada ben istanbulda sorun o ama bir çok tanıdığım kişiler vape leri falan kargo ile yolluyor şehir dışına falan
  3. E

Iqos satışı hakkında

Eğer İstanbula kargolarsan iletişime geçmek isterim
  4. E

Iqos satışı hakkında

İstanbul olsaydı iyi olurdu fiyatta iyiymiş aslında
  5. E

Iqos satışı hakkında

Fiyat olarak ne kadar dersiniz bide şehir neresi
  6. E

Iqos satışı hakkında

Hala iqos cihazı elinizde duruyor mu bir arkadaşımda bakıyor da bir de modeli nedir acaba
  7. E

Z790 hero btf intel anakarta hangi ram i önerirsiniz

Çok teşekkür ederim dostum istnabula döndüğüm gibi sipariş edicem
  8. E

Bitlockerdan pc yi nasıl kurtarabilirim

Öncelikle herkese merhabalar sabah sunumumu usb ye aktarmak için pc mi açtığımda karşıma bitlocker ekranı geldi bitlocker şifremi bulmaya çalışırken bilgisayar kendini otomatik olarak yeniden başlattı ve giriş ekranına geldi giriş ekranında benim Parolamı istedi ve bende normal giriş yapmak için...
  9. E

Hangi ekran kartını önerirsiniz

öncelikle sistemim Asus Rog maximus z790 hero btf anakarta sahibimim işlmeci olarakta i7 14700 kullanıyorum power supply olarak asus thor 1200w 80 plus power supply ım var maksimum 20k bütçem var bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz benim kendi düşündüğüm ekran kartı intel arc b580 sizin...
  10. E

Anakart tamir edebilen yerler

Amacım vatan bilgisayarın servisin yaptığı hem ayıbı açıklamak hemde kendi sıkıntımı çözmek bu benim vatan bilgisayar servisinde yaşadığım 2.anakart problemi maalesefki gene aynı sıkıntıdan dolayı başka bir marka anakartı mı götürüyorum ve bana işlemci yuvasının kırık olduğunu söylüyorlar ve bu...
  11. E

Vatan bilgisayar tarafından asus servisine gitti diye biliyorum
  12. E

Vatan bilgisayardan almış olduğum asus prime x670-p wifi anakartı vatan bilgisayardan aldım aldıktan 3 gün sonra anca kurabildim sistemi sitemi startı veriyorum ama kart açılmıyor 3.günü ürünü vatan bilgisayara götürdüm ve ürünün arka tarafında çizik olduğunu ve veri yollarının kopmuş olduğunu...
  13. E

Asus rtx 3070ti mı yoksa asus rtx 4060 mı?

rtx 3070ti ile 4060 arasında gidip geliyorum bana hangisini önerirsiniz
  14. E

Ets 2 pro mods winrar hatası nasıl düzeltilir

Yok denemedim şimdi deniyicem ama bilgi için teşekkür ederim 1732515966 Sorunu çözdüm çok teşekkür ederim
  15. E

Ets 2 pro mods winrar hatası nasıl düzeltilir

Herkese merhaba öncelikle ets 2 nin orjinal sürümüne sahibim tüm dlc leride bulunmaktadır promods indirmek istedim indirme yerine girdiğimde def dosyası ve tüm dosyaları indirdim ama ilk dosya winrar dosyası durmadan hata veriyor yüklememe rağmen verdiği hata ise arşiv bozuk hatası lütfen bu...
  16. E

Hangi termal macunu önerirsiniz

Yeni bir sistem topluyorum anakart olarak asus z790 maximus hero btf anakart işlemci olarakta intel i7 14700 işlemci kullanıcam şu anlık stok fan ile hangi termal macunu önerirsiniz
  17. E

Z790 hero btf intel anakarta hangi ram i önerirsiniz

Asus rog maximus z790 hero btf anakartım var powersppuly olarakta asus thor 1200w kullanıyorum işlemci olarakta intel i7 14700 almayı planlıyorum bu sisteme hangi ram i önerirsiniz hem fiyat performans hemde üst düzey ram olarak
  18. E

Asus rog cetra kulaklıklığı mı önerirsiniz yada soundcore vr p10'u mu?

Asus rog cetra mı yoksa anker soundcore vr p10 mu? Bu 2 kulaklık arasında gidip geliyorum bazı incelemelerde asus rog cetra yı öve öve bitiremiyorlar bazıları ise övenlerin videosuna bakmayın anlatıldığı kadar güzel kulaklık değil diyor sizin tercihiniz hangisi olur
Geri