Arama sonuçları: *

1. L

Yardım Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Şarj Yüzdesi

Herkese merhaba arkadaşlar. Razer BS V2 Hyperspeed kablosuz oyuncu kulaklığı kullanıyorum bir süredir. Fakat aldığım ilk günden beri dikkatimi çeken şöyle bir durum var; kulaklığı şarja takıp %100 olana kadar dolduruyorum (yazılımda da %100 görünüyor) ve şarjdan çekip tekrar kablosuz olarak...
  2. L

Yardım Masaüstü Sistemim İçin Ekran Kartı Önerisi

Önceliğim sıfır ama eğer temiz ve güvenilir olursa 2. el de olabilir. Aklımdan geçenler de açıkçası 3080 veya 4070, bu arada 4060ti 2k ekran için uygun mudur 4060ti da düşünebilirim çünkü.
  3. L

Yardım Masaüstü Sistemim İçin Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar hepinize merhaba. Teknik konuda çok fazla bilgim olmadığı için bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var; şimdi komple sistemimi değiştirmek yerine sadece ekran kartımı değiştirmek, upgrade etmek istiyorum ama kafamda birçok soru işareti var. Mesela alacağım ekran kartını işlemcim...
  4. L

Yardım M2 SSD Okuma Yazma Hızı

Tamam demek istediğinizi şimdi anladım. SSD'nin modelini söyleyeyim; Mushkin Element LX 512GB PCIe 3.0
  5. L

Bir sıkıntı yok sadece bunun nedenini öğrenmek istedim. Neden olur normal midir gibi.. 1734287075 Valla açıkçası pc boştayken yaptığım bir testti ama bilemedim tabi
  6. L

Arkadaşlar kısa bir zaman önce kullanmış olduğum sisteme bir m2 ssd satın aldım. Ssd için verilen bilgilerde okuma yazma hızı olarak 2000 mb/1400 mb görünüyordu ancak ssd geldikten sisteme montajlayıp yaptığım crystal mark testinde okuma yazma hızları 3200 mb/2500 mb olarak çıktı. Ufak tefek...
  7. L

Yardım Laptopta Düşük İndirme Hızı Sorunu

Arkadaşlar merhaba evimde kullanmış olduğum internet hızım 65 mb. Bir masaüstü bilgisayarım ve bir de laptopum var. Masaüstü bilgisayar zaten ethernet kablosu ile bağlıyken laptop wi-fi şeklinde bağlı. Test yaptığımda masaüstü bilgisayarımdan 65 mb alıyorum herhangi bir problem yok ama laptopta...
  8. L

Yardım CS2 İLGİNÇ FPS SORUNU

Birebir aynı mevzu bende de var dostum. Ayarlar tamamen aynı ama yedek hesapta çok çok daha akıcı. Hiçbir şekilde anlam veremediğim bir olay
  9. L

Wireless mouse onerisi

Arkadaşın önerdiği mouse da gerçekten fiyatına göre özellikleri bayağı iyi bir mousemuş. Tabi seçeceğin mouse için birçok etken var ama ben de çok yakın zamanda senin gibi kablosuz bir mouse almak istediğim için biraz araştırma yapmıştım. O yüzden razer viper v3 hyperspeed i önerebilirim...
  10. L

Laptop Ekranı Kapandığında Gelen Cızırtı Sesi

Arkadaşlar merhaba, kullanmış olduğum laptopta şöyle bir problem yaşıyorum; bilgisayar açıkken yani bilgisayarı kullanıyorken herhangi bir problem yok, bilgisayar kapalıyken ya da uykudayken de herhangi bir problem yok ancak sadece ekran kapanınca bilgisayarın güç girişine yakın bir yerden bir...
  11. L

Öneri Laptop İçin 8 gb RAM Önerisi

Üstad şimdi baktım da benim bilgisayarın işlemcisinin i5 olduğu modeli de varmış ama benimki i3 1115g4 işlemciye sahip olanı. Siz hangisi için baktınız bilmediğim için onu da belirteyim dedim belki ram seçimi için bir farklılık arz eder diye.
  12. L

Tamamdır çok teşekkür ederim.
  13. L

Tamam o zaman bir tanesini tercih ederim. Bir de şunu sorabilir miyim; ben de genelde 3200 mhz baktım ama laptopum o değerlerde çalıştırabilecek mi ? Bu bilgisayarların maksimum çalıştırabilecekleri bir kapasite var mı onu da bilmiyorum tabi ama eğer öyle bir durum varsa mhz değerleri 2666 veya...
  14. L

Çok teşekkür ediyorum üstad. Ben de benzer özelliklerde ramler bulmuştum. O zaman aşağı yukarı fiyatlar böyle, aralarından bir tanesini seçmem gerekecek. Benim bulduğum da şu...
  15. L

Arkadaşlar hepinize merhaba, kullanmış olduğum Asus X515ea model laptopuma ddr4 8 gb ram takviyesi yapacağım ama çok fazla bilgi sahibi olmadığım için hangi ram uyumlu olur hangisini takmalıyım diye sizlerden öneri almak istedim. Birkaç tane buldum ama hem uyumlu olur mu bilemedim hem de belki...
Geri