Arama sonuçları: *

1. L

Mavi Ekran BeamNG.Drive Assetto gibi oyunlarda donma ve mavi ekran

magicianı kaldırdım evet amd radeon rx 6700 var
  2. L

Mavi Ekran Kernel Mode Heap Corruption hatası

mavi ekranda Kernel Mode Heap Corruption hatası aldım oyun oynarken çıkıyor hep bundan öncede unexpected store expection hatası vermişti buraya birde dump dosyası bırakıyorum ilgilenirseniz çok sevinirim değerli dostlarım :)...
  3. L

tekrardan mavi ekran aldım unexpected store expection yazıyordu oradaki yüzde kısmıda hiçbir şekilde ilerlemedi dump dosyasıda oluşmadı malesef ssd ve ramlerimi değişmeyi düşünüyorum
  4. L

vanguardı kaldırdım amd chipset sürücülerinide kurdum şimdi tekrar deneyeceğim ama mavi ekran gelince pc tamamen doluyor oradaki yüzdede artmıyor hiçbir şekilde 0da kalıyor yinede güç düğmesinden kapayıp bir bakarım belki oluşur dump dosyası, teşekkür ederim gelişmeleri paylaşırım
  5. L

dediğinizi şimdi yapacağım fakat oyunlardaki sorunum muhtemelen yine düzelmeyecek çünkü ramler 1-2 hafta önce sizin anlattığınız gibi takılıydı ve o zamanda sorunu yaşıyordum. birkaç tane daha minidump dosyam var belki başka bir şey bulabilirsiniz...
  6. L

ben onu sonradan yaptım böyle mavi ekran alıyodum yine dedim ramlerde bişeymi var söktüm tozunu aldım geri aynı şekilde taktım çalışmadı tek ram çalıştı herşeyi denedim b2 ve b1e takınca anca açıldı ondan kaynaklandığını düşünmüyorum düzeltirim şimdi sıkıntı yokda mavi ekranı bundan öncede...
  7. L

https://drive.google.com/file/d/1UKOuBByfOixHxLoFd9-033cP27upTjFj/view?usp=sharing
  8. L

iki tane farklı hata veriyor biri unexpected store gibi bişey öbürünü hatırlamıyorum ama araştırdığımda ssd ve ramlerle ilgili olduğunu gördüm şimdi birde bios update yapıcam gelişmeleri paylaşırım 1710158930 gelişme: bios güncelledim fakat aynı sorun devam etti bu seferde farklı bir sorunla...
  9. L

daha önceden yaşamıyordum ama son 3 aydır beamng drive ets2 assetto corsa gibi oyunlarda bilgisayarım 15-20 dakika oynadıktan sonra donup mavi ekran veriyor ve hata raporu çıkaramıyor çünkü tamamen donuyor bu neden kaynaklanıyor acaba kaç kez format attım yine aynı şey sistemimde gayet yeterli...
  10. L

daha önceden yaşamıyordum ama son 3 aydır beamng drive ets2 assetto corsa gibi oyunlarda bilgisayarım 15-20 dakika oynadıktan sonra donup mavi ekran veriyor ve hata raporu çıkaramıyor çünkü tamamen donuyor bu neden kaynaklanıyor acaba kaç kez format attım yine aynı şey sistemimde gayet yeterli...
Geri