Arama sonuçları: *

1. R

Fiyat Performans Ram Önerisi

Hocam çift ekran kullandığım için oyun oynarken yanda film yada benzer bir şeyler açtığımda oyunlarda bazen takılma oluyor ram kullanımı yüksek oluyor ondan dolayı 16+8 yapmayı düşündüm fakat uyumsuzluk yaşarım diye çekindim açıkcası ondan dolayı 16 16 diye düşündüm çok ram tarafında bilgim yok
  2. R

Fiyat Performans Ram Önerisi

Asus GeForce RTX 4060 Dual O8G 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı PowerBoost PR028BW White 650W 80+Bronze Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Asus Prime A520M-E 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart GoodRam 512GB PX500 NVMe Okuma 2000MB-Yazma 1600MB M.2 SSD (SSDPR-PX500-512-80) AMD Ryzen 5 5600...
  3. R

Minimum %68 Manyetik Switch Klavye Önerisi (Wireless)

Hocam alabildin mi ?
  4. R

Manyetik Switch Klavye Önerisi

Merhaba Beast R68 HE PRO 8K Hz Wireless Kablosuz Manyetik Switch Klavye modelini beğendim. Beyaz Setup var şuanda bu klavye güzel gider fakat bunun gibi kablosuz manyetik switch ve kablosuz olan klavye modeli var mı yada bunu alıp kullanan var mı? Memnun mu şuanda Bütce 3000 e kadar olabilir...
  5. R

Fiyat Performans Klavye Önerisi

Fiyat performans %60 red switch mekanik klavye önerileri verebilir misiniz
  6. R

Nintendo Switch Oled Oyun Önerisi

Merhaba Nintendo Switch oled aldım başlangıç oyunları olarak ne oyunlar önerirsiniz Hades aldım hade oynuyorum bunun gibi savaş oyunu yada safe kafa dinlemelik oyun önerileriniz,Şunu kesin oynamalısın dediğini oyunlar var mı
  7. R

Nintendo Switch Oled

Merhaba nintendo switch oled cihazı var elimde yeni aldım ve online shop mantığına çok hakim değilim. Birkaç video izledim fakat Nintendo Switch Online üyeliğinde hangi paketi almalıyım nasıl ucuza oyun alırım. Switch online üyeliğini A ülkesinden alsam b ülkesinde de switch online üyeliğim olur...
  8. R

Kule Tipi Fan Önerisi

Anakart :Gigabyte H610 İşlemci: İ5-12400F Ekran Kartı: GIGABYTE Geforge RTX 3060Ti Bu özelliklere uygun kule tipi fan alacağım fiyat performans ürün önerisinde bulunabilir misiniz
  9. R

Kablosuz Kulakiçi kulaklık

Qcy HT08 Melobuds Pro Kulaklığı aklımda seçenkler arasında acaba sorun yaşar mıyım Qcy markasını hiç kullanmadım
  10. R

Kablosuz Kulakiçi kulaklık

Merhaba, Kablosuz kulakiçi kulaklık alacağım fakat çok seçenek var. İş için alacağım günlük kullanımda da yolda işe giderken müzik dinleyeceğim ama önemli olan görüşmelerdeki performansı gürültü engelleme özelliği olmalı dışarıdan sesleri almamalı ve sesimi karşıya temiz vermeli
  11. R

Ajazz Mouse Önerisi Veya Link Önerisi

Taksitle alacağım peşin almayacağım ondan alamayabilirim
  12. R

Ajazz Mouse Önerisi Veya Link Önerisi

Merhaba; Ajazz AJ159 APEX ve Ajazz AJ159 Pro modelleri arasında kaldım ve fiyatlarına baktığımda bazı sitelerde aralarında 100tl var bazı sitelerde 1000 tl açıkcası hangisi orjinal mal hangisi değil ayırt edemedim sizde bu ikisi arasında hangi ürünü tercih etmeliyim ve orjinal linkleri varsa...
  13. R

Knight Online Makrolu Kablosuz Mouse Önerisi

Merhaba, Knight online için makro mouse önerisine ihtiyacım var 4 5 makro tuşu olan ve ele kolay sığabilen öneriye ihtiyacım var
  14. R

Gürültü Engelleyici Kulak içi kulaklık önerisi

Merhabalar aktif gürültü engelleyici özelliği sağlam olan yüksek kalabalık ortamlarda dış sesleri konuştuğum kişiye yansıtmayacak bir kulaklık arayışı içerisindeyim işten dolayı sürekli konuşma içerisindeyim ve etrafım kalabalık etraftaki sesleri konuştuğum kişiye vermemesi gerekiyor mikrofonu...
  15. R

Orta Segment Ram Önerisi

Hocam ram konusunda bilgim olmadığı için orta segment dedim bütçe belirtmedim orda bütce kısmının olduğunu biliyorum zaten ram piyasasını hiç bilmediğim ve uyumluluk kriterlerini hiç bilmediğim için saçma bir bütce veya fiyat aralığı belirtmek yerine orta segment dedim önyargılarını kırmanı...
  16. R

Orta Segment Ram Önerisi

Merhaba, Sistemim beyaz ve toplama bilgisayar aldım fakat ramlar artık yetersiz geldiğini hissediyorum. Anakart Asus Prime A520M-E Ekran Kartı Asus Geforce RTX4060 İşlemci Ryzen 5 5600 Bu sistemin ayarında orta segmentte beyaz sistem için ram önerisi olan yazabilirse sevinirim İyi Bayramlar
  17. R

Bilgisayar Masası Önerisi

Arkadaşlar merhaba beyaz bir sistem dizdim sistemde siyah olan tek şey monitor kasa klavye mouse mousepad vs hep beyaz bir bilgisayar masası almayı düşünüyorum rgb olsa güzel olur ama şart değil sonradan ekleyebilirim yükseklik ayarı olmasına gerek yok olanlar fazlasıyla pahalı max 7 bin civarı...
  18. R

Çözüldü✓ Asus Prime A520M-E Anakart ışığı yanıp sönüyor

Hocam led lightnin de 3 seçenek vardı healthing still ve disabled, still seçince sabit yandı disabled seçersem de sönecektir çok teşekkür ederim bilgi için <3
  19. R

Hocam denedim olmadı s4 moduna aldım s4 s5 moduna aldım fakat yine düzelmedi ekte gözüküyor 1715427080 bios ekranım şu şekilde
  20. R

Asus Prime A520M-E Anakartında sürekli olarak turuncu ışık yanıp sönüyor bilgisayarı toplama aldım ve aldığım günden beri 2 ay oldu bu ışık sürekli yanıp sönüyor belli bir aralıkta değil araştırdığımda hata diyor fakat bilgisayarda hiçbir hata olmadan çalışıyor bir sorun görmüyorum bu dekoratif...
Geri