Arama sonuçları: *

1. M

Anakart fan kablosu için dönüştürücü.

Kasa egsoz ve diğer fanlar için böyle bir kablo var ancak anakartımda giriş yok yardımcı olabilir misiniz dönüştürücü bulamadım.
  2. M

Sıfır aldığım ekran kartı görüntü vermiyor Galax 4060

Bios pilini çıkartıp 10 dakika bekledim sorun çözüldü.
  3. M

Evet ışıkları ve fanları dönüyor. Birde ben direkt kartı takmıştım bios pilini rami sökmeden onunla alakalı olabilir mi? Eski driverleri kaldırdım cihazda ekran kartı driveri yok.
  4. M

Hdmi vs DP olarak denedim olmadı.
  5. M

Sistemim Msi b450 vdh max pro Amd ryzen 5 5500 750w psu 16 gb ram 240 ssd Galax 4060 aldım sıfır pcye görüntü alamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Başka kart ile görüntü alabiliyorum.
  6. M

Yardım MSI B450M PRO VDH MAX BIOS Güncelleme BOOT Işığı

Götürdüm de adam yaptırma 2k ya patlar dedi yapacak bir şey yok artık para biriktirip 3060 falan alacagım
  7. M

Eski bir kartla açtım pcyi kurdum 2. el kartı tamire götüreyim belki yapabilirler
  8. M

Bakmadık direkt başka ekran kartı taktı ekran geldi ama başka birisi rx 500 serilerinde cms açık olmadan ekran gelmiyor demişti bir de onu deneyeceğim eski nvidia ekran kartı bulup başka şansım kalmadı
  9. M

İkinci el aldığım ekran kartı bozukmuş 2k boşa gitti orada farklı ekran kartıyla denedi.
  10. M

Akakce üzerinden bulmuştum ben de baktım da sorun yoktu çok
  11. M

https://www.harcialem.com/kingston-fury-beast-16gb-3733mhz-cl19-ddr4-masaustu-ram-bellek-kf437c19bb1-16-pd-HA19088858092 Buradan almıştım 1711387030 Her şeyi ucuz şekilde halletim farklı sitelerden aldım o yüzden burada ucuzdu
  12. M

Msi b450m pro vdh max boot led

Sanırım bulmamışsınız
  13. M

Evet işe yaramadı sanırım bilgisayarcıya götüreceğim birde tv de deneyeyim.
  14. M

Şu an msi kendi arişvinden baktım boot ön yüklemeyi algılamadığı için yanıyormuş sata kablosunu değiştireyim bir de sizin dediğinizi yapayım
  15. M

Ram sıfır goodram idi sanırım markası 16 gb
  16. M

kendi rami ile yapmıştı ekran kartını taktım boot ışığıda yanıyor sönmüyor ekran da yok 1711381087 Rx 580 aldım
  17. M

Ekran kartı aldım 2. el denedim boot ışığı yanıyor yine ekran gelmiyor hdmi yerine farklı bir kablo mu denemeliyim acaba dp falan
  18. M

RX 580 Amazondan alınır mı?

Amacım oyundan ziyade unreal engine 5 öğrenmek büyük proje falan değil o yüzden 580 8 gb almam gerekiyor öğrenene kadar idare eder diye umuyorum oyun için performansına baktım benim için yeterli low ayarda oynuyorum zaten daha güzel geliyor bana. Şu an 600 TL falan açık var 2. el alacağım direkt...
  19. M

Param güvende ile sorun olacağını düşünmüyorum ya evde kendim test ederim
  20. M

Zaten 6-7 ay sonra 4060 veya rx 6600 almayı düşünüyorum şu an pc açamadığım için idarelik olması için 1710774972 İkinci el pek güvenemiyorum ama bakayım bi sahibinden sitesinden
Geri