Arama sonuçları: *

1. SunStorm67

İnternet Sağlayıcılarına Sövmeden Nasıl Durabiliriz?

Yıllardır Turknet kullanıyorum, memnunum. Kotasız, sınırsız 100 Mbps hız.. Tel hattından 80-90 mbps geliyordu fibere çevirdim, şimdi 115 mbps geliyor. :)
  2. SunStorm67

Edge tarayıcı profili silinmiyor

Edge ayarlarına mı, Denetim masasından Hesap ayarlarına mı? Tam açık yazarsan memnun olurum.
  3. SunStorm67

Tüm dosyalarımı flasha çektim, Edge ve Chrome tarayıcıları için komple temizlik işlemi yaptım ama sadece profil silinmiyor, alacak kişi profilime tıkladığında tüm kayıtlı sitelerim ve e-mail hesabım şifresiz şekilde tekrar ortaya çıkacak. Ben anlamam recovery, sistem sıfırlama işleminden...
  4. SunStorm67

DEVAMSIZLIK KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Söylentilere inanmayın. Çıkmaz.
  5. SunStorm67

Çözüldü✓ Masaüstü bilgisayarımı kargoyla nasıl güvenli bir şekilde gönderebilirim

2-3 metre hava kabarcıklı poşet alıp bir güzel sarın, kolinin boşluklarını gazete kağıtlarını buruşturarak destekleyin, kargoda 'KIRILABİLİR' etiketi yapıştırtın, bir şey olmaz.
  6. SunStorm67

Merhaba. Aynı problemi ben de yaşıyorum. Bilgisayarımı bugün satıp vereceğim ama Edge'den profilimi bir türlü kaldıramıyorum. Aksi halde alacak kişi Edge'den profilimi seçip senkronize et derse mailime dek şifresiz erişebilecek. Böyle saçma bir tarayıcı görmedim, saatlerimi harcadım, başka...
Geri