Arama sonuçları: *

1. N

Kayıtsız s23 Ultra mı Yoksa 2. el iPhone 13 128 mi ?

Hocam yd iPhone kullanıyor bir arkadaşım. 6 ayda bir gidip e-sim, fiziki sim yeni çıkartıp duruyor bununla uğraşmakta saçma geliyor bana. 1710084943 Server kayıt olayını duydum, çok çok düşük bir riski varmış göze alınabilecek bir risk bence. Güncelleme almaması da çok problem değil aslında onu...
  2. N

IMEI kısmı şüphe bırakmasa gidip bugün s23u alacağım ama düşünüyorum ara ara hala. düz 13 te almak istemiyorum en azından 13 pro alırım diyordum, onlara da zam geldi anlamsız bir şekilde fiyatlar yükseldi tekrar. Mevcut ekonomide bir telefon almak için bile bu kadar araştırma yapıp farklı...
  3. N

Hocam android telefon değil kısmı sanki bir 3-5 sene öncesinde kaldı gibi. Özellikle de Samsung' un amiral gemileri gayet uzun ömürlü ve sağlamlar. Hala Galaxy s9 kullanan arkadaşım var ve telefonunda kasma donma şişme gibi sıkıntıları yok.
  4. N

Teşekkür ederim. Biraz araştırayım. Hatırlıyorsanız konuyu link paylaşma şansınız var mıdır ?
  5. N

Sadece bu kayıt, imei işlerinde bir sorun oluyor mu bu tek çekincem. Uzun zamandır kullananlar da mevcut etrafımda öneriyorlar.
  6. N

Bu zamana kadar hiç satmak amaçlı telefon almadım. ikinci eli önemli değil elimde kalsın yeter. İmei de sorun olmuyorsa s23u alacağım.
  7. N

28K yurtdışı s23U
  8. N

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Telefon alma ihtiyacım oluştu ve uzun zamandır bakmadığım piyasaya bakmış bulunmaktayım durumlar vahim. Bütçe olarak kafa kafaya geliyor başlıkta sorduğum iki model. Kayıtsız telefon konusunda çekincem var. Kayıtsız 1 sene kadar kullanılıyor sanırım ama sonra...
Geri