Arama sonuçları: *

1. Clocker90

Amduw23g başlatılamadı

Amd ekran kartı yeni sürücüsünü güncelledikten sonra aygıt yöneticisinde amduw23g baslatilamadi hatasi aliyordum. 3-4 ay önce bu sorunu yaşayıp eski sürüme geri dönerek çözmüştüm. bugün bilgisayarı formatladim geriye dönük 10 tane driver denememe rağmen ( her defasında ddu yada amd cleanup...
  2. Clocker90

Kingston ram xmp profili yok.

Bu arada ram çöpleri samsung fakat ram çip hangi die onu da göremiyorum
  3. Clocker90

Kingston ram xmp profili yok.

Arkadaslar elimde 2 adet Kingston KF436C18BB/16 ram var. Toplamda 32 gb. gigabyte b450m s2h anakart ve b550m aorus elite v2 anakart ile, ryzen 5 5600 ve ryzen 5 2600 islemcilerle her türlü kombinasyonu, her türlü ram soket kombinasyonunda, dual ve single denememe rağmen hiç bir şekilde xmp...
  4. Clocker90

Razer Viper V3 Hyperspeed Alınır mı ?(2k)

Sürekli uyku moduna giriyordu ve tekrar aktif olması uzun sürüyordu, iade edip kablolu viper 8khz almıştım hocam suan onu kullanıyorum
  5. Clocker90

Razer Viper V3 Hyperspeed Alınır mı ?(2k)

iade edip başka model aldim hocam, memnun kalmamistim
  6. Clocker90

Pubg mobile hesabım Geri ödeme sorunu sebebiyle banlandı

Arkadaşlar merhaba. 28.05.2025 tarihinde midasbuy üzerinden 12 ay abonelik satın aldım ve hesabıma yüklenmemişti. Bu konuyla ilgili geri bildirimler oluşturdum ve pubg mobile bana 7 iş günü içerisinde para iadesi yapılacağını söyledi. Bugün tam 7. iş günü doldu ve para iadesi gelmediği gibi...
  7. Clocker90

TRENDYOL.COM TUKETICI HAKEM HEYETI RAPORUNU UYGULAMIYOR. KANUNLARA UYMUYOR

icra takip talep formunda fatura bedeli, satın alındığı dönemki kur fiyatı ve faiz kısımları var. Güncel satış için bilirkişi talep etmek gerekiyor sanırım
  8. Clocker90

hocam bugün ilamlı icra başlatmak için adliyeye gittim ve bir form verdiler. Bu formu doldururken güncel ücret talebi vs. ne gibi bilgiler girmem gerekiyor bilginiz var mı?
  9. Clocker90

🔥İndirim SanDisk Ultra Dual Drive Type-C 32 GB Flash Bellek 255 TL

Elbette hocam , fakat 4-5 farklı model kullandim bozulan sandisk denk gelmedi bana. O sebeple kişisel olarak flash bellek için ilk tercihim marka Sandisk.
  10. Clocker90

🔥İndirim SanDisk Ultra Dual Drive Type-C 32 GB Flash Bellek 255 TL

Dediğiniz gibi sandisk flashların efsanesidir. 10 yıl teknis servis olarak çalıştım. Sandisk 10 yıl boyunca tık demedi, girip çıktığı bilgisayarın haddi hesabi yok. indirimden toshiba, Kingston vs. kaç tane aldiysam max 2 sene dayandı
  11. Clocker90

Monitörü 2k yapınca hz 120 ye düşüyor

Daha Türkçe mesaj yazmayı bilmeyen birisi kaba bir üslupla kalkmış adamın bilgisini sorguluyor, kardeşim sen önce mesaj yazmayı öğren sonra insanlara akıl verirsin.
  12. Clocker90

sonuçlandı thh, nasıl yol izlemem gerektiğini yazıp icraya basvurmami söylemişler, zaten karara bağladıkları için 2. kez basvuruyu kabul etmiyorlar
  13. Clocker90

Dediğiniz gibi oldu hocam, thh aynı konuda daha önce sonuca vardığı için talebi reddetti. Sanırım şu aşamada ilamlı icra takibi başlatmam gerekiyor 1745155431 Süreç sizin anlattıklarınızla birebir uyuşuyor hocam, dediğiniz gibi ürünü almak için icraya başvuracağım
  14. Clocker90

icra fatura bedeli + faiz olarak ödeme yapıyor ve bu ürünün fiyatını karsilamiyor. Thh kararı ürünün aynisi ile degisimi yonundeydi, bu kez guncel fiyattan para iadesi talep ettim
  15. Clocker90

Tektar Tüketici hakem heyetine başvurdum, 5 aydır bekliyorum hocam sonuçlanmasını
  16. Clocker90

2K monitör 1080 p olur mu

Kullanabilirsin fakat görüntü çok kötü görünüyor, 480p gibi hissedersin, doğal 1080 gibi görünmüyor
  17. Clocker90

DDR4 vs DDR5 SORUNSALI

Ayni gecikme değerine sahip derken cl değerini mi kastediyorsunuz hocam ?
  18. Clocker90

GTA V Enhanced Sorunu

Bende ticket attım fakat epic games kaynaklı sorun gibi görünüyor
  19. Clocker90

GTA V Enhanced Sorunu

Arkadaşlar epic games üzerinden GTA V enhanced indirdim. "This rockstar games account doesnt own grand thieft auto v enhanced, please ensure you are using the correct account and try again code:7002:1" hatası alıyorum. Rockstar Games Launcher'e daha önce oynadığım hesapla giriş yaptım...
Geri