Arama sonuçları: *

1. C

Üyeliğimin silinmesini istiyorum.

Merhaba sayın yetkililer, Forumda çoluk çocukla uğraşmaktan sıkıldım o yüzden hesabımın süresiz kapatılmasını istiyorum. @Mehmet Yılmaz
  2. C

Skyrim legendary edition nereden indirebilirim?

Banlarsanız banlanayım hesabımın epostası değiştirdim. Çokta umrumda değil çoluk çocukla uğraşmak.
  3. C

Konu açanlar nasıl ceza almıyor peki? Geçen gün PES nereden indirebilirim diye konu açmışlar.
  4. C

İtemSatış da special edition var ben legendary edition istiyorum o yüzden de korsan indirmeyi tercih ettim.
  5. C

Arkadaşlar boş yapmayın. Sadece bu oyunu oynamak istedim benim günahım ne?
  6. C

Offline oyun için para vermek zorunda değiliz dime. 1724758903 Evet öğrenciyim fakir demesi ayrı bir komik.
  7. C

Kimsenin fakirliğini sorgulayamazsın. @Mehmet Yılmaz
  8. C

Korsan soruyorum hocam.
  9. C

Merhaba dostlar, Skyrim legendary edition nereden indirebilirim söylerseniz çok sevinirim.
  10. C

Sistemim LoL kaldırır mı?

Merhaba dostlar, LoL kaldırır mı sistemim? Directx 9'u kaldırmışlar fps farkı olur mu? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  11. C

İngilizce hazırlık sınıfı kitap tavsiyesi

Kitap değil ama yararı olur. Youtube Aksen kahraman hoca dan çalışın.
  12. C

Spore ölünce atma sorunu

Crack yapamam GoG versiyon indirdim piratebay dan. Windows uyumluluk modu nedir?
  13. C

Spore ölünce atma sorunu

Merhaba dostlar, Spore oynuyorum ölünce oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim? Windows 10 desteklemiyormuş.
  14. C

Düşük sistem online oyun önerisi

Pazar alanına girdi mi? Çok kasıyordu. Cabal online nasıl? o da metin2 ye benziyor.
  15. C

Oyuna para vermem ben.
  16. C

DarkOrbit oynanır mı?
  17. C

Sevmiyorum hileci kaynıyor.
  18. C

Merhaba dostlar, Online oyun önerir misiniz ücretsiz düşük sistem? CS1.6 felan önermezseniz sevinirim.
  19. C

Warband kergit atlısı esir kurtarma görevini yapamıyorum

Çok teşekkür ederim ama Svadyalıların şehirlerine giriyorum bir türlü turnuva gelmiyor. Krallar ve Lordlar savaşa gidiyor yemek ziyafeti yapacak zamanları olmadığı için Turnuva düzenlemiyorlar. Evet esir asker kurtarmamı istiyor.
  20. C

Warband kergit atlısı esir kurtarma görevini yapamıyorum

Merhaba dostlar, Svadya olarak başladım ama kral harlaus benden kergit atlısı esiri istiyor. Nasıl yaparım bu görevi? Kergit ile düşmanız. Ben ise Svadya kontuyum. 30 nam var.
Top Bottom