Arama sonuçları: *

1. C

Yardım işlemciyi soğutamıyorum

4.2 ghz ve game boost açık 4.8 ghz de aynı ısı değeri bu video da i9 9900k da normalde 36 derece de
  2. C

kasa oldukça büyük ve hava alan bir kasa tamperli cam extra olarak 4 adet corsaiar LL120 fan destekliyor. 3 ön 1 arka fan olmak üzere oyunlar: Cod modern warfare gta 5 online guild war 2...
  3. C

selam arkadaşlar sistemim işlemci: i7 7700k anakart : msi z270 tomahawk sıvı soğutma: corsiar h100i platinum anakart üzerinde game boost açıkken 4.8 ghz çıkıyor işlemci ama ısı 45-50 derecelerde kalıyor. (boşta) game Boost kapattım 4.2 ghz hala 45- 50 derecekerde oyuna girdiğimde 70 derecenin...
  4. C

Arkadaşlar bu zamanlar bilgisayar alınır mı?

Benim yorumum şuan alınmaz ama fiyatlar bir süre daha artacak. Parça temin edilemiyor. kargo uçakları ve gemileri kargo fiyatlarını yükseltmiş. dolar kuru yüksek. her hafta parçalara zam geliyor. ne kadar sürer bilinemez. stok azaldıkça yeni gelen parçalar kur farkı + kargo ücreti + zaman...
  5. C

Ram markaları farklı olsa sorun olurmu?

Merhabalar 1. sorum: pc upgrade yaparken aynı 3000mhz ve Cl değeri aynı olan ama marka farklı olursa bir sorun yaratırmı? 2. sorum: Aynı değerlere sahip biri 8gb diğeri 16 gb ram aynı anda kullanabilrmiyim? Teşekkürler
  6. C

Hangi sıvı soğutma sistemi iyi

360 yada 240 veya 280 seçeneklerini alırken kasanın hangisini desteklediğine dikkat et. bazı kasalar 360 radyatörleri desteklemiyor. bilgin olsun
  7. C

işlemci soğutucunda sorun yaşıyorum

Corsiar parçanın üzerine sürülü şekilde geldi. o yüzden değiştirme gereği duymamıştım.
  8. C

işlemci soğutucunda sorun yaşıyorum

Öncelikle selamlar Bilgisayar bileşenler im Anakart: MSİ Z270 tomahawk Arsenal gaming seri işlemci : i7 7700k 4.2 Ghz (Game Boos açık şuan 4.8 Ghz de kullanıyorum) işlemci soğutucu : Corsair h100i RGB Platinum Ekrankartı: msi gtx1060 gaming x (6gb - 192Bit) Ram: Corsair 2x8 3600 Mhz Psu: 750...
Geri