Arama sonuçları: *

• Users: Noche
  • Order by date
  1. N

Öneri 1080p 27 inç 240 hz monitör önerisi

27 benim için tam ideal boyut ondan dolayı 27 inç bakıyorum ve ekran yırtılması olmaması için 240 hz bakıyorum.
  2. N

Öneri 1080p 27 inç 240 hz monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba,1080p 27inç 240 hz oyuncu monitörü bakıyorum kullanan deneyimlemiş olan arkadaşlardan öneribilicek olan var mı acaba ?
  3. N

Çözüldü✓ 1080p 27 inç 240 hz monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba,1080p 27inç 240 hz oyuncu monitörü bakıyorum kullanan deneyimlemiş olan arkadaşlardan öneribilicek olan var mı acaba ?
  4. N

Çözüldü✓ 1080p 27'' 240Hz Monitör Önerileri

5. N

Çözüldü✓ Kullanıcı deniyimi MÖNİTÖR

Curved olmasada olur fazla önemi yok onun renkler doygun olsun ölü pixel ve ghosting minimum olsun yeterli
  6. N

Tasarım yapıcam ve oyun için alıcam o yüzden büyük ekran istiyorum 2k monitör için bütçem o kadar yok curved olması zorunlu değil eğer ölü pixel ve ghosting minimum seviyesine düşüncekse curved almam o kadar önemi yok onun
  7. N

Öncelikle herkese selam sistem topluyorum fakat mönitör konusunda kararsız kaldım pek bir fikrimde yok özellik bakımından 144 hz ve üzeri olabilir 27 inç olması önemli 1ms olmalı ek olarak ghosting olmamasını istiyorum olsada çok az olursa sevinirim curved daha iyi olur eger kullanan arkadaşlar...
Geri