Arama sonuçları: *

1. A

İkinci el temiz Sony WF1000XM5 kulaklık 4700 tl ye alınır mı?

Alırsam zaten kendi kulak silikonlarım var onu takarım zaten takmadan kulaklığı çok iyi dezenfekte ederim.
  2. A

Garanti fatura yok tanıdık olduğu için o fiyata indi. Kesin bir şeyler vardır mı diyosun?
  3. A

Konuyu görenler cevap yazabilir mi lütfen acelem var da bu konuda.
  4. A

Öneri TopG Vox Sport Beat ANC Bluetooth Kulaklık - İNCELEME

Eline sağlık çok iyi bir inceleme olmuş. Fakat şu ağırlık kısmında 205 grama rakiplerinden yüzde 33 ağır demişsin. Benim bildiğim kulağı tam kapatan kulak üstü kulaklıklar her türlü 200 gr dan fazla olur. Mesela senheiser momentum 4 290 gr, sony wh1000xm5 250 gr. Jbl in kulağı tam sarmayan...
  5. A

Merhaba dostlar. Kutulu garantisiz faturasız 4 ay kullanılmış aşırı temiz sorunsuz Sony WF1000XM5 kulaklığı güvendiğim bir telefoncuda uzun süreli pazarlık sonucu 6000'den 4700'e indirdim. Kulaklıkta bir sorun yok. Sizce almaya değer mi? Bugün denedim yarın alacağım. Ek olarak içeriği tam...
  6. A

Sony wh1000xm6 türkiyeye ne zaman gelir?

Sony wh1000xm6 türkiyeye ne zaman gelir? Kulaklık geçen ay çıktı hala türkiyeye gelmedi. Geldiği gibi almayı düşünüyorum.
  7. A

Bose Quietcomfort Ultra sol kulaklıkta cızırtı sorunu

Peki bu sorunun iade etmekten başka bir çözümü yok değil mi?
  8. A

Bose Quietcomfort Ultra sol kulaklıkta cızırtı sorunu

Merhaba. Ben bugün Bose Quietcomfort Ultra kulak içi kulaklığı aldim fakat kulakligin sol kulağından gelen sürekli bir cızırtı var. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  9. A

Salomon 50 nunara ayakkabı bana büyük gelir mi?

Ben normalde 48.5 numara giyiyorum. İnternette araştırma yaptığımda salomon marka ayakkabıların kayıplarının dar olduğunu gördüm. Normalde 49.3 numara alacaktım fakat beğendiğim ayakkabının 50 numarası var. Sizde bu ayakkabı ayağıma bol gelir mi?
  10. A

30 bin tl kulaklık tavsiyesi

30 bin TL bütçem var. Oyun ve müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum. 250 ohm olması sıkıntı değil çünkü halihazırda bir amfim ve DAC'ım var. Aklımdaki modeller kulak üstü olarak Senheiser HD660S2, Audeze Maxwell, Audeze mobius, DT990 Pro kulak içi olaraksa Senheiser IE600. arada sırada FPS...
  11. A

Audeze Maxwell vs sennheiser hd 660s2

Valorant, CS:GO için hangi kulaklığı almalıyım? Sizin başka tavsiye edebileceğin bir kulaklık var mı?
  12. A

Senheiser momentum 4 vs focal bathys

İkisinden birini alacağım da sizce hangisi daha iyi? Fiyat farkına değer mı?
  13. A

Senheiser Momentum 4 vs SteelSeries Arctis Nova Pro vs Sony WF 1000XM5

Genel olarak oyun, müzik dinlemek ve video izlemek için kullanacağım. Sizce hangisini almam daha mantıklı?
  14. A

16 bin tl kablosuz kulaklık tavsiyesi

16 bin tl bütçem var. Kulaklığın telefona bağlanabilmesi önemli. Prodüktörlük ve oyun için kullanabileceğim bir kulaklık önerir misiniz?
  15. A

Max 74 bin tl laptop tavsiyesi

Hocam ben msi vector aldım. Pazarama üzerinden Ebrar Bilgisayar'dan aldım. Şikayetvar sitesinde Ebrar Bilgisayar hakkında birkaç şikayet olsa da ben siparişde bir sorun yaşamadım. Gamers arena güvenli mi bilmiyorum.
  16. A

İpad Pro M4 oyunlarda otomatik fps düşürme problemi

Hocam problem çözüldü mü?
  17. A

Logitech g502 x için hoverpad tavsiyesi

Bende Logitech G502 X Lightspeed mouse var. Mouse ile birlikte gelen skatezler parçalandı onun için kaliteli bir skatez (hoverpad) önerebilir misiniz?
  18. A

Imac m1 vs Imac pro 2017

Dükkan için bir All in One bilgisayar bakıyordum. iMac Pro'yu ikinci el temiz buldun ikisi hemen hemen aynı fiyat. Sizce hangisi alınır?
Geri