Arama sonuçları: *

1. Welcmaan

Logitech F710 Xiaomi Mi Box'a bağlanmıyor

1615208014 Hocam maalesef derdime derman olmadı bu video, hatta adamın yorumlarında da benim sorunum var :) çok garip anlayamadım, eve gidince mi boxa format aticam.
  2. Welcmaan

Logitech F710 Xiaomi Mi Box'a bağlanmıyor

Arkadaşlar merhaba, malum GeforceNow cıkacak. Ben de mi Boxım ile oynarım diye düşünerek Logitech F710 aldım. Usbyı taktım ama hiçbir şekilde kol tepki vermiyor. Forumlarda okuyorum herkes usbyı tak çalıştır şeklinde kullanıyormuş. Bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı ? Aydınlatırsanız sevinirim.
  3. Welcmaan

DART 1 Sistem Hakkında Önemli Açıklama !

Valla hocam umarım kod gelir, zaten haftaya İstanbul'da olacağım. Şans yüzümüze gülse bari :)
  4. Welcmaan

DART1 DE HAREKETLİLİK GÖRÜYOR MUSUNUZ?

Bilmiyorum açıkçası dostum, o bilgiyi de teyitleyemedim. Arkadaş nerden öğrendi bilmiyorum.
  5. Welcmaan

Ben bekliyorum hocam biri saat 17:00'da tekrar stoğa girecek yazmış. Bir umut tekrar deneyeceğim. Nasip bundan sonrası
  6. Welcmaan

Stok bitse @Abdullah Hacıgül kesinlikle bilgilendirme yapardı, yıllardır izliyorum yani adamı :)
  7. Welcmaan

Valla hocam yok @Abdullah Hacıgül bu konuya cevap vermiyor. Benim anladığım kadarıyla stok tekrardan açılacak. Dün akşam 9'a kadar F5 spamlamıştım. Bugün de öyle olacak anlaşıldı :D
  8. Welcmaan

@Abdullah Hacıgül , hocam doğru mudur bu her yerden yazıyorum hiç sinyal vermiyorsun bize :)
  9. Welcmaan

DART1 STOK BİTTİ Mİ ?

@Abdullah Hacıgül , hocam lütfen bizi bilgilendirin. Stok durumu yenilenecek mi yoksa boşuna mı bekliyoruz ?
Top Bottom