Arama sonuçları: *

1. H

Ps5 De cd ile video oynatılırmı ?

Sorum Başlıkdaki gibi Cevabı aradım ama bulamadım vlog kayıtlar var kasette bunu cd ye dönüştürecem açar diyorsanız. Açmazsa Usb aktarılsa Usbden açarmı ?
  2. H

GSM Sinyali Güçlendirme Öneri

Merhabalar İstanbulda İkamet ediyorum kaldığım Apartmanda telefon çekmiyor 2 katta kalmama rağmen. Gsm sinyalini çok uçuk fiyatlar vermeden nasıl arttırabilirim ? yardımcı olursanız çoo sevinirim
  3. H

Yanlış Parkdan Ceza Yedim

Hocam öyle biryere park etmedim öyle olsa zaten hak vericem. Çektiğim yerde Otobüsleri Engellemiyorum arabaları Engellemiyorum sahil kenarında Bir yer Çok haksız yere yazıldı şikayet etmeyi deneyeceğim
  4. H

Edeyim bari şansımı deniyim toplam 2400 yazmışlar
  5. H

Merhabalar Bugun Durak önüne çekmekten ceza Yedim Ama durağın önünde değildi en az 5-6 metre İlerisine çektim biryere gittim geldiğimde çekmişler, sizce itiraz etmeliyim Yoksa Ödeyip geçeyimmi Evet Biliyorum durakların önüne ve arkasına 15 metre çekmek yasak ama sadece benim arabayı Çekmişler...
  6. H

Yakın Zamanda Ehliyet Alanlar

Her parkur aynı değil ve Sen bunu neye dayanarak yazdın Moral düşürmek içinmi ?
  7. H

İphone Yurtdışı Telefon alınır mı??

Hocam 11 var birde , ikisini kullanmayı düşünmüştüm mantıksızmı
  8. H

bu sim olayını pek anlayamadım 8 ay kullanabilmek için 2 telefon hattım mı olması gerekiyor? 🥲 geri kalan 4 ayı da 11 le devam ederim
  9. H

İyi akşamlar Şuanda iphone 11 kullanıyorum yakın zamanda Değiştireceğim 16 pro almak istiyorum ama Tr Fiyatları 80 bandında sahibinden üzernden Yd alsam kaç ay kullanabilirim kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim Mantıklımı Yoksa Direk Tr mi almalıyım ?
  10. H

Playstation 5 Hakkında

Merhabalar ps5 aldım CFI-2016 Model Bu ps5 Fat kasa mı slim kasa mı Anlayamadım Kutusunda ne slim nede fat kasa olduğuna dair ibare yok hangisidir acaba bilgisi olan varmı
  11. H

Apple watch 9 Suda kullanılırmı

Merhabalar Apple watch 9 kullanıyprum ama hiç suya sokmadım çıkar tak çıkar tak sıkıntı oluyor Havuzda vs. Kullanan varmı Suda Bir sıkıntı yaşarmıyım ? Bilgilendirirseniz sevinirim
  12. H

Playstation 5 alınır mı? Fikirlerinizi Bekliyorum

Dediğim gibi hocam gğndelik olarak yaptığım Bir iş Yok Hep oyun fln ve sıkıldım sınava Çalışmam gerekiyor Herzmn bilgisayardayım 😂 Çok geç bile kaldım sınav için
  13. H

Hocam dediğim gibi İndirim kovalarım vede ps+ alırım İyi olacağını Düşünüyorum teşekkürler fikriniz için
  14. H

Merhabalar 4060 + ryzen 5 7500f bir sisteme sahibim birkaçgündür Aklıma çok takıldı bu konu . Bilgisayarda zamanımı çok fazla Geçiriyorum Ve Bu Çok canımı sıkıyor Bırakamıyorumda Bir türlü bende bu yüzden bilgisayarımı Satıp Ps5 Almaya karar verdim Hem birazdaha Pc ortamından uzaklaşırım Hemde...
  15. H

Playstation almalı mıyım ?

Merhabalar 4060lı bir bilgisayara sahibim oyunları rahat oynayamadığım için pc satıp ps 5 yada xbox x almayı düşünüyorum sizce alınır mı? ve değermi Önceden xbox series s kullandım ama performanısı beğenemediğim için satmıştım alırsam böyle bir durum yaşarmıyım?
  16. H

Airpods 4 alınır mı?

Hocam almanyada varda Baktım biraz Hemen hemen aynı fiyata geliyor
  17. H

Airpods 4 alınır mı?

O zaman birazdaha çıkartıp ancli modeli alayım sağolun hocam
  18. H

Airpods 4 alınır mı?

Ya telefon olarak iphone kullanıyorum. Param max 6.5 fln çıkıyor ancli olan model 8,5k O kadar çıkartamayabilirim. Hiç ancli bir kulaklık kullanmadığım için Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 😂 ama İllaki Alınmaz diyorsanda düşünürüm bi
  19. H

Airpods 4 alınır mı?

merhabalar günlük kullanım için alacağım Anc olmayan modelini sizce alınır mı? değermi beyler
  20. H

Ip 12 4 ayda pilin sağlığı 99 olması

benim 1 sene 3 ay olmasına rağmen %82 ye düştü :D çok fazla takmayın normal
Geri