Arama sonuçları: *

1. H

Araba degistirme Karari Oneri

Hocam megane 4 cok yuksek km oluyor ve megane 4 ile megane 3 arasinda ne fark var bosuyla? Arabami satmam 100k masraf yaparim binerim arabam 200k kmde daha gider yilda 10k km ya yapiyorum ya yapmiyorum Acaba ben yanlismi dusunuyorum 😂 1770750273 Hocam aile araci olacak kmsi yuksek olmasin ki...
  2. H

Farketmez hocam tam 1m evet
  3. H

Ne gibi hocam hicbisey bulamadim ? 1770746549 Peki hocam satsam bu butceye ne onerirsiniz
  4. H

Merhaba megane 3 bir arabam var 2011 model ve biraz bakimi yok birkac yeri gacurduyor. Diyorumki satsam 1 milyona Egea fln mi alsam diyorum. Yada hic degistirmeden 100k masraf yapip Yenilesemmi diyorum sizce Degistirmeye deger mi 1 milyona ne alinabilirki sizce
  5. H

Dolandirildim yardim

iyi aksamlar yeniden bu arazi neresi hangi sehir acaba. Burda fotograf cekilen vb varmi bilen varsa cok sevinirim dolandiriciyi bulmama yardimci olucak bu yer ChatGPT sordum istanbul havalimani fln diyor ama pek degil gibi
  6. H

IOS İphone ile ipad tam eşleşmiyor

Apple canli destege yazin yardimci olurlar
  7. H

Dolandirildim yardim

Yok hocam gamesatisda ismi yaziyor Ztn . cimere gamesatis uzerinden bilgilerinin sitede kayitli oldugunu soyledim onlar bulur ztn bulamazlarsa avukat tutucam
  8. H

Dolandirildim yardim

benim konu olusturdugumu gormus instagramdan gece engeli acmis bana yaziyor 😅 rezil cocuk ya Cimere sikayetimi olusturdum bakalim butun kanitlar ile birsey cikmazsa avukata basvurucam bundan sonra. o parami alamasam bile surundurecem o cocugu . yardimci olabilecek varsada cok memnun olurum
  9. H

Dolandirildim yardim

Hocam hemen basvuruyorum
  10. H

Dolandirildim yardim

Ya hocam 3200 liraydi fazla degil oyle arada Girip oynayayim diye aldim amacim parayi geri almak degil ztn cocugu surundurmek istiyorum benim gibi cok fazla kisyi dolandirmis instagram hesabi emrullahaslan00 di
  11. H

Dolandirildim yardim

Hocam site yardim etmez ztn kanitim olsada neden etsinki ben siteye kazandirmamisim haklilar ztn bisey demiyorum ben parami geri almakda istemiyorum ben cocugun ceza almasini istiyorum cunku herkese yapmis elimde herkese yaptigina dair kanitta var
  12. H

Dolandirildim yardim

Tamam hocam onuda yapayim hemen
  13. H

Dolandirildim yardim

Hocam anlattiklarimi duzgun okuyun lutfen yada Hic yorumunuzu yazmayin
  14. H

Dolandirildim yardim

Hesabi ztn sikayet ettim oyun icinden ve tanidiklarimada yaptiriyorum ama benim baska sekilde birsey yapmamda lazim
  15. H

Dolandirildim yardim

iyi aksamlar gamesatis uzerinden bir hesap buldum ve cocuga yazdim ve cocuk bana hesap baglarinin 3 gun sonra kalkacagini beklememiz gerektigini ama benim hesaba qr ile girebilegimi soyledi tamam dedim hesaba girdim 3 gun sonra adama parasini attim ve beni engelleyip kayiplara karisti instagram...
  16. H

Kahve Makinasi Onerisi

Hocam 100.000TL cok degilmi 😂 bu kadar butcem yok
  17. H

Kahve Makinasi Onerisi

Merhabalar Kahve Makinasi Alacagim Butcemde bir sikinti yok kahveyi ilik degil sicak ve Tadinda yapmasini istiyorum Soguk kahve yapabilmesinide istiyorum Philips latte go serisi Delonghi evo serisi Beko serisi Hepsine baktim ama birisinde karar kilamadim bilgili kisiler yardimci olabilirmi
  18. H

Türkiye'de Apple Pay Kullanmak! (Mobilum Pay)

Çok sağolun hocam sayenizde yapabildim son bir sorum var Sizin uygulama türkçe Ve tl olarak gözüküyor ben türkçe yapamıyorum nasıl yapabilirim
  19. H

@furkangorur hocam Kayıt olurken Ülkeyi ve adresi nereyi seçelim abd mi türkiye mi ? Emin olmak için soruyorum Nationality ? Tax residance country ? Country ? Bunlara hangi ülkeyi yazalım
  20. H

Tamamdır reis kaydoluyorum referans kodunla Teşekkürler
Geri