Arama sonuçları: *

1. H

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

bana niye vermiyor hocamm :D tt altyapıda 1000 var max 100 veriyor banada
  2. H

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

hocam başka sağlayıcılar turk telekomun altyapısı ile 1000mbps vermez max 100 alırsın tt altyapısı ile
  3. H

Klavye ve mousenin bağlantıları çakışır mı

benim 2 dongle yan yana hiç çakışma yaşamadım
  4. H

Xbox game pass kodu ucuza

yok hayır, sadece microsoft store'a alacağın hesapla giriş yapıyosun bir şey indirmiyorsun
  5. H

Xbox game pass kodu ucuza

hesaplar sınırsız değil ama baya bir zamanı oluyor, size bir hesap veriyor o hesap ile microsoft storede giriş yapıyorsunuz, xbox uygulamasında ise kendi hesabınız açık kalacak şekilde giriyorsunuz oyun yüklerken xbox uygulamasından yüklüyorsunuz kendi hesabınız xbox game pass almış gibi oluyor...
  6. H

İphone pil sağlığı nasıl korunur

bence hiçbirşey yapma, 1 sene önce aldım iphone 1 senedir çok özenli şekilde kullanmama rağmen pil seviyem 82 :D(sıfır cihaz)
  7. H

Bilgisayar çöktü minidump bakarmısınız

kendime güvenemem :D daha bilgili bir kişinin bakması benim için daha iyi yapabilsem bile şüphe kalır içimde
  8. H

Bilgisayar çöktü minidump bakarmısınız

valorant oyununda iken 1 aydır çökmemişti bugun yeniden oldu minidump dosyasına bakarmısınız ? https://www.dosya.tc/server/6dcd54/minidump.rar.html buyrun
  9. H

Valorant sizde de çöktümü ? (düzeldi)

düzeldi
  10. H

Aula f75 hakkında yardım

hocam bir daha baktım anladım :D sorunum çözüldü çok teşekkür ederim 1732535330 kendi uygulaması klavyeyi bozuyor :D onun dışında güzel
  11. H

Aula f75 hakkında yardım

ya ben uygulamasında renkleri kurcalıyordum böyle oldu :D WİN tuşu BEYAZ yanıyor, klavyede hiçbir işlem yapamıyorum şuanda ne illet bir uygulaması varmış
  12. H

Aula f75 hakkında yardım

hocam tuşlara tıklıklıyorum ama algılanmıyor :D sadece WİN tuşu beyaz bir ışık yanıyor garip şekilde kendi uygulamasından renk değiştirirken birden böyle oldu sebepsizce anlamadım 1732534609 yardım edebilecek yokmu birkaç kişi daha yaşamış ama düzeltmedim nedensizce
  13. H

Aula f75 hakkında yardım

deneyeyim hemen 1732533876 hocam ekranda pass fln çıkmıyor anlamadım :D
  14. H

Aula f75 hakkında yardım

yok olmadı
  15. H

Aula f75 hakkında yardım

kendi uygulamasından birşeyleri ellerken klavye birden çalışmamaya başladı WİN tuşunun altında beyaz bir ışık yanıyor, klavye tuşlarına basamıyorum hiçbirşey algılamıyor şuanda böyle bir sıkıntı yaşayan varmı acaba ?
  16. H

W11 ilk açılışta 8gb ram kullanımı

fazla gibi
  17. H

1k bandında mouse önerisi

neden 1 ay bekleyeceksiniz ki ürün trden gönderiliyor :D r1 SE modelini önermem alıcaksanız en düşük vxe r1 modeli almanızı öneririm
  18. H

Yardım Ryzen 5 7500F işlemcime hava soğutucu takacağım fakat nasıl takılır bilmiyorum

bu videodan bakabilirsiniz hocam 1732371649 hocam onu çıkartmanıza gerek yok diye biliyorum
  19. H

Sağlayıcı Ve Modem Önerisi

ödeme planında böyle bir bölüm varda ondan sordum
Top Bottom